Plättar

God dag! Håller på att steka plättar just nu, måste säga att det var väldigt länge sen ja gjorde de men det går fint! blir riktigt fina plättar:P Borde väl grädda våfflor idag men nått våffeljärn äger ja inte. så det blir plättar istället...

Vakna före 8 o var hur pigg som helst, så idag har ja diskat, städat lite, betalat nån räkning:( o rehabtränat. Va man ska hitta på resten av återstår att se, borde nog verkligen sätta mig med matten o nk. Jobbar iaf kort,kort pass ikväll, 17-20,30. kort men det är ju iaf lite pengar.

O ja börjar undra vars min digitalbox är, ja fick kortet till den igår men ingen box. Kankse kommer med posten idag, var ju inte hemma igår o dom lär ju inte lämna dem i trapp uppgången. Jaja ja vill då ha den NU, så man får lite mer kanaler att se på.

imorgon är det sjukgymnastik o skola igen:/ De är fan pinsamt på sjukgymnastiken.

Kom förbi på kaffe om ni inte har nått annat för er=P

24 mars

god morgon!

Idaghar ja fullt upp hela långa dagen. Först sjukgymnasten kl 10 i stan, sen skola kl 13, börjar jobba kl 16 i råne o sen funderar ja på att fara på träningen våran ikväll, men det får ja se hur det blir med den saken. Borde sätta mig med skolarbete istället. O vet ni vad?! Ja fick ett stark G på nk provet!! Fattar inte att det kan vara sant! Ja som var så säker på att ja inte ens skulle klara ett g på det. Nöjd som bara den är ja då, nog för nu känns det lite surt att ja bara var ett par poäng från ett VG.

J20 leder sin semifinalserie med 1-0 i matcher:) Hoppas att dem går till final! 

Lördag

Igår var en låång dag! For mot ikea vid 9 o var inte hemma igen förens 17, snacka om ja var less på att gå om kring där o tänka på vad man skulle köpa. inte fick ja med mig allt ja behöver heller.
När ja kom hem var det bara att packa upp o börja skruva möbler, som tur var kom Sarah o Tomas o hjälpte mig:) Så vid 24 hade vi fått ihop allt utan trådkorgarna som vi uteslöt att göra då pga grannarna, man måste hamra dem ganska så mkt. Efter det for sarah o tomas hem o ja fixa lite men gav snabbt upp när ja blev alldeles för trött o kroppen värkte, mitt knä tyckte inte alls om att vara igång en hel dag, när ja la mig i sängen så hade svällt upp ganska mkt:( Så ja linda de o la det i högläg o har sovit så o nu är svullnade bättre igen.

Nu ska ja sätta igång o fixa klart här, prio ett blir att få undan alla kläder som har legat i ikea kassar på hallgolvet!

Ikväll har vi Dm-match mot gammelgården if. Men ja kan ju inte vara med:( O vi drog på oss massor med skador under sundis:( dessvärre på en del av våra bästa spelare, men dit räknas inte jag:P


Nä nu måste ja sätta igång!


God morgon

Nu sitter jag o dricker en kopp kaffe o väntar på att mamma ska hämta upp mig, blir att fara till ikea idag:) Det ska bli riktigt skönt att få alla möbler till lägenheten, idags läget är det väldigt ohamtrevligt, det är endast i köket som ser ut som nån bor där. Tv rummet består av en soffa, tvn på golvet o en kartong, mkt vakert:P

Nu känns det tungt!

Har ju som sagt var varit till sjukgumnasten på Life idag, och menisken o yttre ledbandet var inte som dem ska:( 2-4 veckor innan ja kan träna fotboll igen. Funderar på om man skulle gå ocj simma ikväll så ja kommer igång med rehaben, tis o tors ska ja tillbaka till life o träna o få ett träningsprogram. För ja siktar på att vara tillbak på högst två veckor. Bara svullnaden lägger sig helt kan ja börja köra löpning, tur det så att man inte tappar all kondis men synd bara att ja inte har den största självdisplin till löpträning:/ ojoj va less ja är just nu, ja vill spela fotboll nu!!

Idag har ja iaf först röntgat handleden o får invänt svar från läkarn i råne. Sen for pappa o jag o fika i gammelstad, eller ja drack en kopp kaffe för dem hade inget gluten/laktosfritt, dåligt av dem där! Sen blev det willys o Maxi handla mat, blev även en micro, gardiner, tabletter o handuk till köket:) Sen in till stan o gjorde ett ärende åt mamma hos optikern, sen gick ja på stan för att fördriva tiden, åkte LLT buss sjäv för första gången i mitt liv ut till porsön o Life. Haha

Nu har ja nyss varit o handlat mjukbröd o en hjortroncider som ja ska prova, den kan nog vara god. Nu ska ja hitta på nå att laga till middag. Tror det blir makaroner och tonfiskröra eller kanske baconsås.

Onsdag

Hallo! har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden. Men hur som helst har ja flyttat till lägenheten nu, men vidare hemtrevligt är det inte. inväntar fredag o resa till ikea för att köpa möbler, porslin mm. idagläget är det enda ja har en soffa, säng, matbord, tv o datorn o lite köksgrejer. Märkte i går när ja skulle laga middag att ja sakna stekredskap helt, men det gick med en slickepott:P
Jobbade natt inatt, så dyngnet är uppåt väggarna galet för mig just nu. klockan är nu nästan 16 men ja tycker det känns som om den är 11. Sov till kl 12 sen tog ja en joggingtur i det fina vädret, missa ju träningen igår när ja jobbade:/ sen har ja duschat, ätit o fixat lite på datorn.

Imorgon så blir det röntgen av handleden, möjligtviss skola, storhandling o till sjukgymnast i stan för att kolla upp knäet, knäet kändes lite så där under joggingturen, kändes som ja vägde 50 kilo mer när ja stöde på vänster knäet men ingen smärta som var så störande att det skulle hindra mig från att träna. så vi får se va han säger om ja får bollträna imorrn.
fredag drar ja o mamma till ikea, herregud va det kommer att gå pengar:/
Lördag första dm matchen, mot gammelgården. utomhus oxå så ja hoppas på en hyffsat varm kväll. Efter matchen så tror ja att det blir en öl eller flera par stycken. Börjar känna mig ordentligt sugen på att festa.

Gud vad det känns tomt nu när hockeyn är slut:( nu är det bara 6 månader tills den drar igång igen, men det blir väl utan omark o harju:( men johansson blir kvar i lule:) Hoppas nu lule är smart nog att skriva kontrakt med rätt lulespelare, börjar bli less på att se hyffsade lulespelare med poensital skriva på för ett annat lag o utvecklas där till en riktigt bra hockey spelare. Lindqvist, styrman, almtorp o ett par stycken från j20laget vill ja ha kvar i lule, tror att dem kan bli riktigt bra hockeyspelare, så ja vill inte se lule tappa dem. Men på kuriren.nu så skiriver dem att almtorp är nära ett nytt kontrakt o om ja inte minns fel så ahr lindqvist ett år kvar på sitt. O Johnsson var nästan helt klart för lule 1 år till=DJaja man får väl se skellefteås matcher, hoppas att dem knipper guldet nu när lule inte har möjligheten till det längre.
 
Här är tacklingen som har upprört hela hockeysverige, vilket ja kan förstå. för det är skamligt tycker ja att tjärnqvist blir avstängd två matcher för den här tacklingen, Tacklingen var inte ens en utvissning men bara för att Antti-jussi niemi olyckligtviss blir ordentligt skadad så stängs tjärnqvist av! Eller vad tycker ni? Är den så ful? En två minuters borde han ha fått men två matcher avstänging?  

Gruppfinal

God morgon! vakna vid 7,30 imorse o kunde inte somna om. Typiskt när man väl kan sova ut ett par timmar. Har suttit här framför datorn o druckit kaffe:) idag kan ja ju dricka hur mkt ja vill:P (ska ju vila den här matchen oxå,) för om man dricker för mkt kaffe blir det jobbigt att springa:/ 

Såg föresten att Johnsson ska skriva på för lule minst ett år till=D Fy faan va härligt, helt klart min favortback!


3 vinster o ett pajjat knä!

Ja nu har vi spelat klart dem flesta av våra matcher för cupen!

Drar till erika o laddar med "vitå bk come on" hehe lite smått onormalt att ladda me den, men fan den kommer man i fotbollstämning av! Vet inte hur det ska gå i sommar utan den. Iväg till arcus för match...

SSK-Lule SK 2-1, vi spelar väldig stressigt o har svårt att hitta rätt i positionerna, men vinner iaf:) Efter 30 min slutar mitt knä håll=(

Hemma igen vid 0,30, sängen efter dusch o kvällfika.
Idag upp vid 6,30 o göra sig klar o iväg till arcus igen för match..

SSK-Vitå 1-0, Vitå var pysikladdade, fanns nog en hel del i det laget som vill trycka ditt oss ordentligt! Vi stressiga o hade nog inte riktigt hunnit vakna, inställningen kommer man långt på, var nästan så att dem skulle lyckas spela oavgjort mot oss, på pappret borde vi ha vunnit med flera bollar men som sagt inställningen o viljan är så viktigt . Blev tvångs vila för mig, hade vekligen velat spela men det hade nog ändå inte gått, som tur har vi en klock tränare nu för tiden.

Duscha, såg lite fotboll, erika o jag drog iväg till Coop o käka lunch men våran härliga matrialare o lagledare. Haha ganska roliga är dem. Tillbak till arcus o såg herranas match(vitå herranas, dem är fortfarande "våra herrar") Lite kioskjobb, sen match igen..

SSK- Alvik 2-1, vi spelar lugnt o rullar boll, hade flera fina målchanser som vi dessvärre missar. Dem får ett ganska enkelt mål efter en miss i backlinjen våran. Riktigt bra match av oss om blir alltmed ihopspelade:) Vilar även denna:(

sen duschen o hem. Nu har ja ätit middag o tryckti mig lite godis o sitter o lyssnar på melodifestivalen i bakgrunden, hoppas HEAT tar hem det!
Fick ju lägenheten i fredags förmiddag:) men inte kunde ja konsentrear mig mkt på den, det var mest fotbollar som fanns i skallen=P gruppfinal mot infjärden imorrn, seger i den o det blir cupfinal:) Skulle inte sitta fel med det;) Men ja får inte spela:( helvetes knä!! Sjukvårdaren våran skulle då försöka fixa tid hos en knäspecialist till mig i veckan. Så tillsvidare är ja förbjuden bollspel, får bara löpträna:´( Ja vill sparka boll!

Ska inte domarna kunna reglerna?

I aftonbladets artikel om att  matchens inte spelas om:
-För att undvika liknande händelser i fortsättningen beslutar tävlingsnämndens att "regelkunnig kommer att finnas på plats under matcherna i nära anslutning till speakerbåset."

Ja trodde då att det var meningen att domarna skulle kunna reglerna, men tydligen verkar det inte som om det är en självklarhet att dem ska de!

Läs artikeln här


Torsdag!

Nk provet igår gick åt helvete! ska skratta mig lycklig om ja lyckas få ett g på det.. Det går inte så bra för mig i mina studier:(

Hockeyn gick oxå åt helvete! Jag brukar inte tycka om att skylla förluster på domarna, men i det här fallet så är det helt befogat att göra de! Skamligt att sånt här händer i en slutspel! Bäst för Sjöberg att det här var han sista match i detta slutspel, men ett plus för att han tar på sig skulden o står för att han har gjort fel, det finns inte mycket värre än när folk inte kan erkänna att dem har begått ett misstag. Synd att matchen inte spelas om:( nu har vi en lång uppförsbacke inför kv'llens match. 3-1 i matcher, nu är det bara 3 raka segrar som gäller! Men så länge vi bara har en line som kämpar för sitt liv när harju o co blir totallt bort plockade av frölunda så har vi ingen chans. Nu om nånsin måste våra utländska stjärnor kliva fram som bara den. Ikväll måste hela laget käka puck o spela som det gällde liv eller död!!

Jobbat förmiddag, En gubben är då sött, när ja kommer in i hans rum - va fan är det du ditt spöke, har du sparkat ner nån på sistone? eller är de du som har blivit ner sparkad när du inte har varit här på länge?

Efter jobbet har ja bakat, lagat middag o dammsugit. 

 


Kvartfinal 4

Grymt viktig att vi vinner ikväll, men desvärre har ja inte så stora förhoppningar på att vi gör de:/

Träningen i går gick inte bra alls, vred om de onda knäet o efter det gick det knappt att springa:( Men tills på fredag ska det vara fit for fight! Gick grymt segt att somna igår, kom hem vid 23 o innan man var klar för sängen så var klockan närmare 24 o de tog nån timme till innan man hade varvat ner nog för att somna.

Idag har ja gjort ett sista försök med NK men inte kommer det att gå nå bra. Blir sista minuten plugg på bussen påväg till skolan. 

Imorgon är det jobb 7-12 o kvart 5 sen på kvällen!

God morgon!

Lule förlorade återigen, nu börjar det kännas kört att nå semifinal. o vilken jävla tavla av modig! Det var ju tur att dem redan låg under med två mål vi det läget, om det hade varit lika eller om lule hade haft uddamålsledning hade ja gått i taket!

Nu ska ja gå o äta frukost sen ska ja sätta mig med nk, prov imorgon:( Sen blir det jobba 15,30-20,30 o efter det fara till arcus o träna.

På fredag får ja nyckeln:)


....

Snart bär det av till tuna för årets första utomhusträning:/ Måste erkänna att ja verkligen inte är sugen på de, träningsvärk i benen, ömt knä, kallt ute o så missar ja hockeyn:( Hade varit betydligt skönar att bänka sig i soffan framför hockeyn!

Söndag

Klockarn ringd 5,30 imorse:/ då var det bara o knalla upp o käka gröt, fläta håret, göra sig färdig o fara iväg till arcus. Första träningsmatchen får i år. Vinst med 2-0 mot LSK. Hyffsad första match, men mitt knä fick sig en rejäl smäll o nu liknar mer en fotboll än ett knä:( men det känns bättre o bättre ju mer tiden går:)

Lule förlorade igår:( orkar inte med nån matchanalys, men revanch imorgon! o då är förhoppningsviss johansson med! Ja säger det igen Vi behöver hans tacklingar i slutspelet!

Ska fara upp till pappa på en timme o vara där tills imorrn. Slemproppem saknar nog mig;)


Kvartfinal 2

Har kollat runt o försköt hitta info om Johnsson spelar ikväll, men ja hittar absolut ingenting:/ Om Lule kan spela lika bra som i torsdag så har nog inte frölunda mkt att sätta imot. Tror därremot att det blir en mkt jämnar match idag, men förhoppningsviss drar lule längsta strået:) Skulle vara oerhört viktigt med en seger nu! Ja vill se mkt hjärta o tacklingar idag=) o lite spetskomitens från omark;)

o vet ni vad ja har träningsvärk efter gårdagens träning:( bådar inte gott inför imorgon, för ja har alltid den värsta träningsvärken två dagar efter, kanske ja skulle ta en långpromenad så musklerna får sig lite rehabträning före hockeyn. Men ja är helt energilös idag:( Har suttit med Nk i nån timme o inte blir ja ett dug klockare.  


Fy faan!

Är så gode less på min förkylning, kondisen finns ju inte alls. Kände mig svim färdig efter en timmes lång träning, som inte ens var vidare hård! Hur ska ja klara av att spela 11mana fotboll på söndag en hel match, när ja håller på att dö av 7mana i en kvart?!? Känner mig riktigt orolig o förbannad över det! 

Nu ska ja lägga mig o läsa igenom Nk en gång sen ska ja sova..

Fredag

God dag! har nyss ätit middag,. Gårdagens rester, kyckling, Potatis- och palsternacksmos och lökkompott:) Gott vad det! Ibland kan ja ju laga riktigt god mat faktist:P Idag har ja inte gjort mkt vettigt, suttit framför datorn en massa, läst lite, lite Nk, sett lite tv o kollat möbler på ikea. Gud vad det hade varot roligt om man hade hur mkt pengar som helst så man kunde inreda exakt hur man ville o inte tänka på att man ska ha råd o köra grejerna oxå.

Det verkar som ja får spela forward på söndag=D 



I turn my head to the east, I dont see nobody by my side
I turn my head to the west, still nobody in sight
So I turn my head to the north, swollow that pill they called pride
The old man is dead and gone, but the new me will be alright 

Undra om Dahlén har ångrat sitt val?!

Helt klart den bästa matchen på hela året!! Första period bägge lagen känner på varandra, Lule gör 5-0 i andra perioden, spelar ut frölunda totallt, visar vars skåpet ska stå, i tredje är det väl inte så mkt till vackert spel men man såg att det var slutspel, slagsmål:) Roligt att se de yngre spelarna stå upp ordentligt o vissa att oxå kan slås. Diggade Lindqvist o Obsuts moikhanfrillor. Undra om valet av frisyr har påverkas av att dem möter Frölunda indians?! Både obsut o lindqvist näta ju så frisyren verkar funka:P  

Men är frölunda så korckade att dem väljer lule i kvarten får dem skylla sig själv när dem åker på storstryck här uppe. Lule är ju kanske inget vidare lag på pappret men ett lag där 98% spelar med hjärta. O så råkar vi ju oxå ha elitseriens bästa line. O ett svårslaget lag på hemmaplan.

På lördag vill ja se Johnsson på isen igen, lille Styrman proppa till nån ordentligt, Barteko spela som om det var slutspel annars finns det inget ja vill ändra på. eller det skulle inte skada av ännu fler klockrena tacklingar!

Ljudbildspel från igår

Träning ikväll, plantid=) Har inte tränat med boll på nästan tre veckor så det ska bli grymt roligt. Hoppas på mkt spel idag o folk ikväll, skoj om vi kan köra på stora ytor. 

1 timme o 43 minuter

tills nedsläpp..

ska ta på mig nå anstädiga kläder o knalla ner till Maja på nått tag..


Slutspels dax!

Ikväll drar allvaret igång:) Alla utom Johnsson är hela o friska. Johnsson värmde imorse o han tyckte det kändes bra men läkarn tvingar han o vila en match till. Så till lördag hoppas ja att han är tillbaka. Vi behöver hans tacklingar nu i slutspelet när det gäller att vissa var skåpet ska stå! Måste ringa Majsan o se hur det blir ikväll!

Nu är serien för vår del klar inför säsongen. Kom i den mellersta som betyder nästan inga långa resor=) Längsta var till älvsbyn, alvik o trångfors, resten av lagen är Lulelag. skönt att slippa lagen norra, kiruna, malmberget, haparanda mm.
 
Idag har jag planerat om blommor, pluggat NK, dammsugit, duschat o packat lite grann. Nu ska ja göra ett till försök med Nk o sen laga någon middag.  


Onsdag

Fysen igår var tung! 200m o 100m intervaller. Nog för ja var tvungen att kliva av innan alla var avklarade, fan va ja hatar att "ge upp". Skönt att förkylningen iaf inte har blivit värre:) somna tidigt igår kväll, för midnatt.

Så klockan 8 vakna jag idag o klev upp. Satt framför datorn o drack en kopp kaffe. Sen räkna ja matte i en timme o ringde försäkringsbolaget. Undra om dem trodde ja var korkad?! hehe.
Nu håller ja på att packa kläder, jävlar va ja har kläder alltså! o ändå har ja aldrig nå att ha på mig. Men nu har ja iaf rensat ut en del.

Köttsoppa hos mormor i eftermiddag, sen blir det kanske filmkväll med Lina:) länge sen vi umgicks en hel kväll utan att festa, så det ska bli trevligt.
Får datorn min idag:) Allt färdig installerat så det är bara att slå på den o börja sufa=)

Nu ska ja gå o laga mig lunch o sen fortsätta med packningen.

Tisdag

Var en grymt låång natt! Tråkigt att sitta helt ensam på en lugn avdelning. Ja måste erkänna att ja slumra till ett par gånger, men ja ställde alarm varje gång ja kände att ja var på väg att dra bort. Så det blev ett par 10 mins powernapps. som vanligt är ja då alltid jättepigg när ja väl är hemma o ska sova. Låg o vred mig till 8-8,30. Sen vaknade ja kl 11 helt utvilad:S kommer nog bli trött sen ikväll. Men det är nog bara bra det, för ska ju sova i vanlig tid ikväll.

frölunda valde lule i kvartfinalen! Lite oväntat o modigt måste ja säga! Dem har en seger mot oss i år o 4 förluster, mot timrå hade dem vunnit de flesta matcherna mot! Tror det var väldigt bra för Lule att dem får möta frölunda istället för Hv71 som jag o de flesta andra trodde det skulle bli. Så nu känns chanserna till semi ännu större:) Grymt störande dock att man har träning varje måndag o slutspelas spelar nästan varje mån. Förhoppningsviss vinner lule 4 raka så att ja bara missar en kvart(tredje).  missar iaf kvart 6 o 7 oxå o dem kan ju vara avgörande, så innan de måste de vara avgjort! Johnsson verkar inte vara tillbaka till torsdag:( Vi skulle verkligen behöva han i slutspelet, fy fan för att vara i hans sitts, ja håller på att bli galen av att missa träning i en vecka. 
 
Nu har ja iaf fått lite besked gällande lägenheten, får flytta in 13/3. Men hinner inte mkt den helgen, då vi har sundis:/

Börjar förövrigt med utomhusträning nästa vecka på måndag!! usch va kallt! O arcustid 21,15-23 på tisdagar, det enda posetiva med sen träningstid är ju att ja hinner jobba till 20,30 om ja blir erbjuden nå. 

Fys ikväll, o ja måste säga att ja är inte i form för att börja träna igen, brottningen i går var så jävla tung o inte blev ja nå mindre sjuka av den. Men om ja ska orka 90 min på söndag måste ja få minst ett par träningspass i kroppen.

Nästan att man fick en ledig dag

Har varit fullt upp hela helgen. Men idag har ja inte gjort mkt alls=)

frerdag: For upp till stugan på morgon o häta hem diverse saker som ja behöver till lägenheten. Sen var det hem o byta kläder o fara till stan, köpte mig en dator som ja dem borde ha ringt om idag:( sen dollarstore o handla en massa tråkiga men nödvöndiga saker. Hela lönen var försvann den dagen:( Hem o åt, packa lite grann sen tillbak till stan för träning

lördag: jobba 7-16, gick till mormor o duscha, var tvungen att knalla hem en sväng innan ja gick till maja o såg hockeyn, eller de två första perioderna iaf. sen for ja till stan med erika, lisa, eve o amanda o kolla fotboll, kvantum o max. Rolig trevlig kväll! Man var lite smått övertrött på kvantum o på max.. Hehe

Söndag: jobba 6,45-11. hem o åt lunch o knalla ner till uno där linus o svenne hämta oss. utdelningsjobb i sunderbyn:( kallt som fan. en kopp kaffe sen o köpa handskar åt amanda, sen tillbak råne o jobbet för sista passet 16,15-21,15.

idag. sov ja tills jag vaknade=) Sköönt, men vakna ändå ganska så tidigt vid 9. vilket ja ångrar nu! Chefen ringde för nått tag sen o ja ska jobba natt inatt:/ Hela larm systemet har slagits ut så hon har tagit in två extra nattar inatt. o inte hinner ja sova nå innan för nu på 45 min så börjar brottar träningen. Ska bli roligt att se lite nya talanger på brottarmattan. verkar som vi blir många ikväll=)


RSS 2.0