Gott Nytt År

Nu är det den sista dagen på 2007! och det var ett tag sen jag skrev här.

Måndag: Jobbade 7,00-15,00. sen spola jag av mog och gick till farmor. där var faster lillan m. familj, trevligt att träffa dem igen och så var ju brosan och pappa där. åt god jul mat och öppna fina klappar:) sen for jag till mamma och där la jag mig framför tvn och somna.

Tisdag: Åt hos mormor ocg firar jul en gång till, sen gick ja till lina och börjde förfest. Trevlig kväll!

Onsdag: Bir väkt tidigt av att jobbet ringer och vill ha mig att jobba. det var mellan kl14-21 så ja övervägda att jobba. det var en väldigt lång och tumg dag!

Torsdag: sover ut ordentligt på morgon och strossar omkring här hemma tils ja börja jobba, 16-21.

Fredag: kändes som första dagen på länge ja var ledig, så jag tog det lugnt och vod 15 fåt ja och jill in till stan. ja shoppade en skinnkjol och en myskofta:) blev biligt och bra. sen när ja kom till råne igen så följde ja me sandra, erika och crille och bowlade, var väldigt kul, det var ju som ett bra tag sen man gjorde det sist.

Lördag: jobbade ja igen:( 14-21. när ja sluta så kom sarah och hämta mig, så vi for till mig så ja fick duscha sen for vi ut. Sarah lärde sig fet sladda:P och vi for till töre och köpte en korv och kolla läget där. sen blev det sängen.

Söndag: Jobbade mellan 12-20,30 sen kom sarh och hämta mig och jag for och duscha, sen for vi till töre och hyrde film med Bella. såg CugerClub( vet inte om det stavas så) den var ganska så dåligt men ändå så att man fick skratta åt den, var american pie humor. sen kom Johan och sebbe och dom hade hyrt en film så ja och sarah stannade och såg den oxå. det var en skräck film, som faktist var ganska så läskig, annars brukar ja inte tycka att dom brukar vara det.

Idag: Nyårsafton och jag vet då int vad som händer ikväll, vill bara att det ska vara en vanlig måndag så att ja kan ligga i framför tvn hela kvällen. men nu ska ja gå och dricka kaffe!

Gott nytt år & god fortsättning på alla som läser min blogg

party eller?

ja va säger ni? ja säger ja inte är helt nykter iaf! och nu har ja så skönt sarah pillar i mitt hår=) annars dricker ja vin och öl och det  behöver jag. har tränat fotboll ikväll och mina jälvla gör ont som satan=( nu ska ja dansa till jponny cash

201207

Ja nu är det nästan jullov=D bara imorrn kvar och då ska vi fika med HR och sen ska jag skriva matte prov. och provet lär gå åt helvete, ja fattar fan inte andragradsekvationer och bionomer och en massa sånt. Borde gå och sätta mig med matten en tag nu men ja ids inte.

Igår fyllde Lina då 18år, jag och sarah var ner och fika, och Lina blev nöjd med våran present tror jag:) var ju tur som vi har letat efter nå åt henne..
Sen satt ja, majsan, sarah och lina och kolla på en massa bilder på pixbox, oj va vi fick skratta. Det blev oxå en sväng till töre för att köpa korv för mig, sarah & maja, blev ju inte en hellyckad resa direkt, men va som hände tänker ja inte skriva här. Att vissa karlar kan vara så kalla & elaka.

Det känns lite tråkigt att ja missar middagen imorrn. Men jag behöver träna fotboll så ja kommer ikapp dom andra som är vältränade. Men ja får skynda mig och duscha sen kan ja korka upp vinet ;-P

As long as I fall, I dont hit the ground


191207

Grattis Lina på 18-årsdagen!

Oj va jag är trött, funderar starkt på att gå och ta en powernap!

Jobba

ska ja göra ikväll.. alla ordinarie ska på julfest, så just nu hjälper ja mamma med outfiten. Hon blir som fin när hon väl klär upp sig, ist för att springa omkring med ifkbyxorna. har nog fått min stil av mamma, antingen ser jag ut som en rishög eller så är jag "uppklädd".

kort dag imorrn, bara drycker sen ska nog ja och Sarah gå och köpa en present, sen blir det tillbaka till råne och baka tårta till min kära bror som fyller 21 imorrn. Han börjar ju bli gammal, det känns som det var alldeles nyss han och jag lekte med bilar på hans bilbanamatta=)  tycker faktist att han skulle kunna skaffa sig en liten unge som ja får låna ibland, och som ja kan köpa bebiskläder till. Ja är grymt bebissjuk just nu, kan inte gå på stan utan att hålla på att dö av att se alla så söta kläder. Men ja ska då inte ha nått barn än på ett tag, ja ska "leva livet" ett bra tag innan jag binder upp mig med ett sånt ansvar, För jag förstår mig inte på alla unga mammor som bara lämnar över barna till deras föräldrar, när jag blir mamma ska ja då vara det till 110%!!
oj stanan va klockan hann bli mkt, nu måste ja gå och göra mig färdig för jobbet!
skriver kanske mer ikväll,

071215

Igår var inte speciellt händelserik. va som häbde på dagen
kan ni lasa i tidigare inlägg och på kväll ringde ja lina och
hon skulle sälja korv på lusseliret så ja gick och höll henne
sällskap, träffa linda där, var som trevligt, det var ju ett tag
sen man såg till henne, så vi satt och snacka och väntade
på att ett band skulle börja spela, och vi satt i en evighet!
när väl bandet börja spela så var dom ju inte mkt att lyssna på.
Dom var väl duktiga på vad dom gjorde men ja hatar den
musiken dom spela, så ja blev minst sagt lite besviken. sen
 får vi ut och snurra ett tag med stefan och det är ju alltid lika
roande. Så det blev sängen efter före 12 i går, skönt med en
lugn kväll fast den var tråkig..
Undra va man ska hitta på idag/kväll då, har som lust att göra nå
roligt, som gammla tider, tex när vi låg i linas säng allihopa och
bara snacka skit och planera stinas idol karriär, eller spia på
alla merco;p men man har väl växt upp för att tycka sånt är
roligt längre. Vi har faan blivit för gammla!

fredag

I dag blev det en kort dag, var på livskunskapen sen gick ja och Lina på stan. och självklart gjorde jag av med en massa pengar:/ blev en klänning att ha på julafton, strumpbyxor, knäsockar, tröja och en väst. men jag kom undan ganska billigt tror ja iaf.
Och gissa vem som ska jobba på julafton! usch, vill igentligen inte men med storhelgs OB så är det nog värt det. jag jobbar till 15,00 så ja hinner ju fira jul oxå.
nästa vecka fullt upp:/ skola, jobb, 2 födelsdagar + 1 födelsdagsfest, fotbollsträning:), baka tårta, träna lite konditon, räkna en massa matte och där imellan nån gång ska jag försöka trycka in en solning:/ undra hur det ska gå ihop. borde kanske stänga av mobilen och låsa dörren och räkna matte hela helgen så man får bort den isf;P nä usch det skulle ja inte orka, men nu när ja har suttit klart här ska ja då gå och räkna en timme eller två.

You are my hope
You are my strength
You're everything, everything I need
You are my hope
You are my life
You are my hope
You are my hope


Igenhittade

Idag blev ja överlycklig när ja hitta igen mina knä skydd! fy faan va jag har letat efter dem. och så låg dom där i lådan med min pumps,  undra varför jag har lagt dom där men där var dom, illaluktande och fula! men dom behövs om ja ska klara av att spela fotboll igen!

Lördag

det blir dricka nån öl ikväll, gott!

Träningsvärk

Ja har en så grym träningsvärk idag, varenda liten muskel ömar! Men knäna känns faktist riktigt bra=D
Det var väldigt roligt att spela igen, fast konditionen är en katastrof, efter uppvärminigen var jag så slut så det kändes som jag hade sprungit ett marathon, och i självaverket var det bara ca 5 varv runt sporthallen:/  tekninken var ju inte heller den bästa men det är ju inte så konstigt, det v ar ju ett tag sen ja spela sist, men tänket var iaf kvar, däremot misslyckades ja med de mesta för tekninken brast, men fy faan va skoj jag hade! gick till mormor och duscha efter sen for jag hem, efter ett tag kom sarah till råne och vi for å snurra ett tag och for förbi till marie och tobbe en sväng, sen blev det sängen.

Idag fyller nisse år, så grattis Nisse! blir att fara dit nångång idag och fika! undra va man ska hitta på ikväll då, har som lust att göra nå riktigt roligt,

Fredag

Tog mig ledigt idag..
Blev väckt av att sarah ringde vid 11,20 tiden.
sen har ja laddat upp lite bilder på pixbox. kolla in dom på   
 ---> http://www.lingon_lina.pixbox.se <--
det är mina och Linas bilder blandade,
Ikväll ska jag börja spela fotboll=) fan va jag har saknat den sporten, nu hoppas jag av hela mitt hjärta att mina knän ska hålla!! Det var ju dom dom satte stop för fötbollen för ett par år sedan och inte kan jag påstå att dom har blivit nå mkt bättre sen dess. men ja ska göra ett försök och om jag får ondare i dom ska jag tjatta till mig en remiss till en riktigt knä-läkare, så dom får röntga dom och hela balleten, för jag är les på att gå omkring och ha ont i dom utan att ha fått ett bra svar på varför dom gör så ont, det enda ja får höra är att det växer bort på ett par år, och första gången ja fick höra det var jag 10 år, så det har slutat tro på.. 
Lagomt till ikväll har jag ju lyckas få ändå ondare i det ena, skulle ställa en diskback på högkant med fötterna, och smack så slog det i knäet, så jag har fått en stor bula så är blå. Men Markus och Lina fick sig då ett ordentligt skratt och det kan jag förstå. "Är huvudet dumt får kroppen lida"

Nu ska jag gå och sen om kaffet är färdigt! pusshejs

torsdag

Tänkte hinna skriva lite hära innan sarah hämtar upp mig.
 men ja kommer då inte på nå vettigt att skriva..
Jobba iaf igår igen. blir nog en trevlig lön nästa månad.
för denna månads lön blir nog väldigt lite, har bara jobbat två kvällar,
så då får ja väl ut ca 1000 efter skatt. öppet resturangen ikväll. ja ska göra
 hummersoppa med grillade tigerräkor.. nu tror ja sarah kom!
hejdå

Oj..

..va jag är trött! Blir nog sängen snart:)

I helgen har det varit fullt upp! skola,jobbat, klassfest, sovit, jobbat, vilat, RP, sovit, jobbat och åter igen skola.

så det har varit grymt skönt att inte gjort nått ikväll, hade tänkt gå ut och gå en sväng men ja blev så lat att ja somna en stund. Har varit på kronan och sett hamlet idag. somna där och vakna av att ja drömde mardrömar:( undra varför ja alltid ska dröma så jävla mkt när jag sover på dagen.. 
har hunnit shoppat mig en klänning idag oxå, men den ska ja nog lämna tillbaka. den var för mycket haloween stuck på den, men det blir nog att gå på stan en sväng imorrn, och köpa klart julklapparna. har bara pappa, mamma och Lina kvar och självklart är det ju dom som är svårast.

Börjar nog om med min fotbollskarriär på fredag:) Man får ju se hur läng knän håller. men jag ska göra ett försök. för jag behöver verkligen göra nå åt min kondition, helt seriöst blir jag andfådd av att gå upp för en trappa!  

Nu ska ja gå och göra mig en macka, sen blir det sängen

RSS 2.0