Tisdag

Joggingtur igår gick faktist ganska bra, bättre än ved jag hade trott:) Nu ska man bara försöka ta sig ut en gång i veckan iaf. Lite trängingsvärk har jag idag också. Idag har jag bakat bröd och bara knallat på är hemma.
 
Lule spelar borta mot Timrå ikväll, och jag frågesätter verklingen beslutet att låt Modig stå, men men tränarn borde veta vad han gör.


Hm.. Ja vill nog inte det här!!

Jobbigt

Nu blir det att ta sig en jogging tur med Erika, första gången på ett par veckor man ska röra sig. kondisen kommer ju vara som bortblåst. Ojoj, hur ska deta gå?! Men man måste ju hålla igång.


Just Dance

Blev en två dagars i helgen, men det blev en lugn kväll igår, vilket är jävligt skönt idag, mår helt bra, känner inte ens av att ja har druckit.

Samtala med en person igår natt och det är en jävlig sitts den sitter, lider med dig och den andra peronen i fråga oxå och det kan bli mer än brustet hjärta innan det här är över. Men jag hoppas att vi slipper det men dessväre är det ett faktum att för eller senare kommer det bli så.

Nu ledig ett par dagar:) och på onsdag ska jag och fixa min tånagel, den ser riktig illa ut och den börjar öma ganska mkt nu, så hoppas att fotvården kan fixa den så jag slipper fara till en läkare med den.

Nu ska jag gå och hämta mig mer kaffe. Nån som är sugen på en prommis ikväll?!

Panik

Fick ja imorse när jag vaknade. Kolla på klockan och den var tio, hade för mig att ja skulle och jobba eller nå, så ja flög ur sängen och kläde på mig fort som fan, men efter en stund fick jag klart för mig att jag börjar inte jobba fören 12.30. Hade ställt klockan på 8.00 för jag hade ju tänkt ta en långpromend på morgonen. Men den skippar jag idag, får ta den imorogn om jag inte far till stan. Jobbar ju hela dagen idag:/ 12.30-21.15 och efter så lär jag väl vara slö och inte idas göra nå.
Läste nyss att sunderbyn också får gå upp till 4 nästa år, trevligt för dem. 

Nu ska jag gå och hämta mig mer kaffe..

RP imorgon? någon som är på?! 

när ska det vända?!

??


hm

Nu snart är det dax att gå tillbaka till jobbet, jag får då aldrig nå vettigt gjort tiden emellan passen:( 

Lhf-saik ikväll, nu är det bara att dom krigar sig till 3 poäng.

Höstdepression!

Jag börjar seriöst fundera på om ja lider av det just nu, hela veckan har varit förjävlig. Allt känns bara så jävligt dåligt och meningslöst. Har absolut ingen energi till nånting, skulle helst bara vilja ligga i sängen hela dagarna. Mörkret är bara så dyster, normalt brukar ja tycka det är ganska mysigt men i år så finner ja inget mysigt med den. visst jag brukar ha nån enstacka dag då och då när jag känner så här, men inte flera dagar i sträck. Och hur sk man kunna göra nå så att det blir bättre när ja inte vet va det är som gör att ja mår dåligt. det kan väl inte bara vara mörkret fel?! Och nu är fotboll över också, den kunde alltid pigga upp mig. Jobbar delad tur imorgon, ganska bra betyder många timmar på jobbet och lite tid att fundera. på söndag 6.45-16.00.

Nä man får helt enkel rycka upp sig på nå sätt. måste nog ta mig ut och jogga nån dag, för jag har tröst ätit den senaste tiden, och jag tycker redan att ja har satt på mig lite.


Jobb

Nu ska man jobba helgen också! Kännes grymt tungt men ja behöver ju alla pengar ja kan få. 

Jobb

Nu börjar denna arbetsvecka, känns jätte jobbigt! Fast jag bara jobbar 15 timmar denna vecka. Har nog varit ledig alldeles för länge. Men det blir ju trevligt att få lön nästa månad oxå.

Vinst

Vi vann mot sunderbyn i Lördags!! det var det nog inte många som trodde att vi skulle göra. Men allt handlar om vilja när det gäller vårat lag, för vi var skittaggade.
Jag trodde seriöst först att ja hade blivit bänkad, när ja inte skulle spela på min vänsterkant. men ja skulle spela forward, passa mig perfekt när ja är förkyld, och grymr roligt var det, fast ja aldrig fick igång nått spel, men roligt att kötta på när man fick djupledsbollar. Fick flera ordentliga smällar vilket mängden blåmärken bevisar. Hela matchen var en grym kämpar insatts av laget. En del imponerade väldigt mycket. Att vi vann gjorde så att kriuna kommer att spela i 4 nästa år och sunderbyn kommer att spela kvar i 5an. Oj va dom var sura efter matchen, vilket ja verkligen kan förstå, dom hade ju stor chans att bli serisegrare dom skulle bara vinna över oss, vilket borde vara ganska lätt för SSK som är ett bättre lag än oss. Men i lördags var vi bättre och det var en rättvis seger. Nu är säsongen över och vi slutade på en 5 plats, 6 poäng efter segran, vilket ja tycker vi kan vara nöjd med. första säsongen som damlag, första säsongen tillsammans för många av oss. och första säsong på ett par år för mig. Nu återstår det bara att se hur det bli nästa år, skulle vara grymt tråkigt om det inte skulle bli nått lag.
Efter matchen var det dax för bastu och en öl. Var väldigt skönt tills ja det var dax att duscha, då varmvattenet var slut för mig och erika. Måste bara säga att det är farligt att dricka i en bastu direkt efter ha spelat 90 min. alkohol går direkt upp i huvudet. Sen for vi på bk och åt hela laget, tror va var alla utom 3 st, vilket var riktigt kul.
Sen blev det stan för mig, erika och lisa. Men lisas lämna oss och gick på kåren. Jag och erika gjorde ett försök på cleo, men ja är ju för liten:( Men vi sprang på herrar fest utanför,  som också hade lag, och vi gick på olivers istället, där var det inga problem att ta sig in:) Kul kväll var det!

Imorgon börjar man jobba:/


If you think you can win, you can. Faith is necessary to victory.

Idag är det säsongens sista match! Mot Sunderbyn SK, vilka ja trodde var färdiga seriesegrare men tydligen enligt Kiruna så är det inte färdigt än. Om vi vinner mot SSK så vinner Kiruna serien. Jag tror att vi har en hel del kiruna fans som är vitå fans idag. Usch va jobbigt att det måste vara att allt hänger på ett annat lag, att vara helt utan möjlighet att påverka resultatet.
Jag tror att vi kan ha en ganska stor chans att vinna idag, om alla är på rätt humör och inte börjar hänga med huvudet direkt nått går imot dem. Jag personligen kommer noig inte göra nån vidare bra match, min konditon kommer inte vara på topp! 31 augusti var sista gången ja tränade, eller match var det vi spela men det är ju bättre kondtionsträning än våra träningar. Hostan och snuvan kommer inte heller påverka min kondtion posetivt. Men kämpa ska ja göra iaf=P
Efter matchen blir det bastu, sen BK med laget. Trevligt trevligt. Men får se vad som händer efter bk, kommer nog vara sugen på fortsatt fest!

Kom och heja på oss! 16,00 vitå IP! inte för ja tycker om att ha publik men laget vårat spelar mycket bättre med mycket publik!


one in a million

God kväll!
Var till stan en sväng en sväng, tänkte köpa mig nå nytt att ha på mig, men inte inte ja nå! undra va det har hänt med mig, förut så kunde ja inte gå på stan utan att komma hem med hur mkt som helst fast ja inte skulle ha nå, och nu hittar ja inget fast ja söker. jaja det blir billigare så, och ja kan inte direkt påstå att ja inte har nå kläder, två smockfulla garderober men ändå inget att ha på mig! Nån som känner igen sig kanske! hehe det gör nog dom flesta. Köpte mig en ny mascara, hårinpackning och ett täckstift ändå gick det på 300kr:(
Efter ja kom från stan har ja suttit framför datorn och lagat mat, tog mig en iskall öl till maten=) usch va det är gott  med öl! Ikväll blir det väl bara att kolla tv o känna lugnet. 


Good Morning

12 september idag, och ja har för mig att någon fyller år idag men ja kan inte komma på vem det skulle vara:/


Nu är den lagad=D

jo nu var datorn hel igen=D eller igår lagade grannen den=) Men dessvärre så var han tvungen att radera allt! Så nu sitter man här med 8000 mindre låtar och 70 filmer mindre:( men man får se det posetiva med det, nu lär inte mamma tjata på nått tag på att jag måste rensa. 

Har nyss varit på träningen=D var skönt att få träna igen, fast ja tog det VÄLDIGT lugnt! Men det kändes bra med förkylningen, så jag ska nog vara fit for fight tills på lördag. Men ja är orolig att imorgon när man vaknar så är man jätte sjuk igen:( men det hoppas ja verkligen inte att ja är.

Nä nu ska ja springa och göra mig en macka innan idol börjar

Trasig dator

ja nu har datorn gått sönder!!! helvetet oxå! Sitter nu hos lina, var tvungen att gå ner hit och göra lite ärenden på internetbanken. Så nu kommer inte min blogg uppdateras så flittigt

Lake of Fire

Sitter och lyssnar på lite Nirvana medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar! Dom har endel riktiga härliga låtar, men det var länge sen ja lyssna på dem. Väcker lite minnen;)
Gått dubbelt idag på kräftan, så nu kan ja alla avdelningar i huset. Skönt då ja kan ta på mig vik i hela huset och veta va ja ska göra. känner mig inte alls nå sugen på ta tag i allt ja har tänkt/måste göra idag! Skulle vilja lägga mig i soffan och se en film.

Och va ska man hitta på till middag idag då?! Nån som har nå förslag på lättlagat god mat?
Och jag måste komma ihåg att ringa min bror när han slutar, det lär ja ju inte göra:(

Fusk lönar sig inte

Ja det händer då saker med våran serie nu. Luleå DFC har åkt dit för fusk och Kalix drar sig ut med endast ett par matcher kvar. Vilket gör att vi får 6 poäng utan att göra nå, hemma matchen mot LDFC har NFF ändrat resultatet till vinst för oss med 3-0. Men nästan alla lag i serien har fått tre nya poäng av samma andledning. Ldfc har använt sig av icke kvalificerade spelare, riktig dålig stil! Och det värsta är att dom har ju ett duktigt flickor 18 lag, så om dom inte får ihop spelare till en match så kan dom ju låna av f18 och inte bryta mot reglerna och ta in deras bästa spelare från laget i södra. Känns bra att NFF har koll på alla, även div 5 damfotboll. Allt det här gör att Sunderbyn kommer att vinna serien och gå upp i 4 till nästa år, Grattis till dem! Men vi ska se till att serientoppen blir jämn och vinna mot dem nästa vecka! Tror att vi kan ha en bra chans ändå, många i vårat lag känner sig någ extra taggade den matchen. Ja hoppas bara att ja hinner bli frisk!! Förra matchen mot ssk så spela vi hyfsta, dom vann med 4-1. Men det var marknadssöndagen vi spelade den matchen och ja kan tänka mig att en hel del i vårta lag var lite slöa i kroppen den dagen;P En del av oss körde ganska hårt den helgen. Och på borta plan är vi aldrig vidare starka, är ett helt annat lag på hemma plan med rätt uppvärmning och pepp. Vi verkar inte kunna vinna om vi inte får höra våran skiva  ordentligt=P Vitå Bk come on! hehe
Det är synd att Kalix inte orkar kämpa ihop ett lag till deras sista 4 matcher, måste ju kännas surt att ge upp en hela säsong så här i slutet. Visst dom har inte varit i division 5 kvalitet men ändå. Dom hade ju nu möjlighet att komma på bättre placering än ldfc. 

Min förkylning blev värre av att jobba, har fått tillbaka snuvan nu:( Jag måste verkligen kunna spela matchen nästa söndag, inte vill ja att säsongen ska redan ha slutat för mig, iaf inte på grund av en förkylning, det hade varit en sak om ja hade skadat mig på en match då hade iaf fotboll satt stopp för de. 
Blev erbjuden att jobba hela dagen idag men ja kände att ja inte orkar det, plus att ja måste kanske gå på en sak, Vad kan ja inte skriva här fören efter det har hänt för det ska vara en överaskning=)  

Nu ska jag gå och koka kaffe och sen blir det att göra bort att diska! Det är fan det värsta med att vara ensam hemma att man måste diska, för jag hatar det verkligen, Fast den senaste tiden har jag börjat inse att det är ju faktist inte så jobbogt och att det går ganska så fort att diska bort dem grejer ja skitar ner när jag är ensam.


Grattis till seriesegern SSK!

Jobb

Har haft intro på en avdelning idag, och nu snart ska ja dit igen för att jobb kväll. Men jag är dötrött och har absolut noll lust att jobba! Efter jobbet blir det nog att bara gå hem och ta det lugnt! Matchen som skulle vara ikväll blev inställd:/ 

Nä nu ska ja gå och göra mig klar och traska ner till Fbacka   

Va ska jag ta mig till?

Ja vill bli frisk! Jag vill verkligen kunna vara med på fredag, det är ju den näst sista matchen vi har. Och vi har ju borta en del folk, så ja behövs ju!

Har fått en del jobb nu iaf! det känns som skönt det!

Jag vill bli frisk!

Ja är less!


RSS 2.0