Fullt upp hela tiden

Har knappt haft tid att sitta här nå, o det har ja inte nu heller. Så ni får en uppdatering när ja har tid.


Fy fasiken!

Vill vara frisk! Känner att ja verkligen skulle vilja vara med på fysen, känna sig totalt slutkörd efteråt. Det är härligt de.. Har en liten liten förhoppning på att ja ska kunna träna imorrn, om ja bara kunde ta det lugnt hade de nog inte varit nå större problem, men nu är ja en som inte vet hur man tar det lugnt på en träning. Jaja man får se hur man mår imorrn.

nk idag gick väl lite sådär.. hehe ja o kemi går inte ihop. Det flög provrör med saltsyra i, som tur var så träffa ja bara ett tvättställ med det. Så ingen blev skadad, förutom provröret då! O inte fatta ja mkt av labben heller, så det ska bli intressant att se hur ja ska kunna få ihop en labbrapport. Vilken ja tror ja ska sätta mig med till hockeyn börjar. 

O föresten så gick Lina från mig strax före 13, o inte 11-12 som ja trodde:P

Money money

Fick visst lönen idag! Brukar ju få den den 27, men inte gör det mig nå!

Igår morse tog ja blodprov, sen gick ja o Lina en långpromenad, riktigt skönt i det fina vädret:) Sen blev det frukost/lunch hos mig. Lina knalla hem vid 11-12 tiden o efter det höll ja på o packa lite smått, kolla möbler på ikea mm. Kan inte fatta att på en vecka kanske ja sitter i min egen lägenhet! Fick en del av mina kläder som jag har beställ från H&m, sommarkläder!:)   

Nu ska ja snart gå till bussen o fara till skolan:( hade mkt hellre stannat hemma o slöat. Det verkar inte bli någon träning för mig ikväll, är inte i form för det ännu. Har hostat väldigt mkt i natt!:( Få se hur det blir imorrn då, vill absolut inte missa plantiderna.

Lule - saik ikväll! Det enda posetiva med att ja inte kan tröna är att ja kan se matchen istället. Men maja jobbar o det är tråkigt att se den själv:/ Omark är mest troligt med ikväll igen:) Johnsson trodde på comeback till lördagens match=D Fan vi kan nog ha chans på guldet i år!! Vem trodde det för 35 omgångar sen?! Inte då jag, ja trodde det skulle sluta i ingemansland, nästan så att ja var oroliga att dem skulle behöva kvala! hehe fan va det är skönt att ha fel ibland=)

Nä nu måste ja skynda mig o göra mig klar! Ha en bra dag 

25 februari

God morgon, Nu på en stund ska ja gå och ta blodprover. Sen blir det nog att gå en långpromenad, om vädret är fint o Lina har hunnit vakna. Var så himla vakert väder igår, riktiga vårkänslor vart det när man gick på stan o hörde hur det droppade från taken. Men nu är det bara mars månad kvar sen är det ju vår på riktigt:) o snart sommar!

Gårdagen bestod av skola på dagen, sen på kvällen började ja packa så smått till flytten! Måste komma ihåg att ringa min far idag och höra efter vars köksbordet finns mm.

Jag vill bli frisk nu!! Ha en bra dag!

Satans..

så irriterande! Kollar mailen imorse o ser att fysträningen är flyttad till torsdag pga dålig närvaro imogon! På tordags är derby mot Saik. Satan va ja är irriterad just nu, finns det nån match i grundserien som är extra rolig att se så är det derbyna. jaja, nu var denna dag förstörd, blir ja sur på morgonen brukar det vara svårt att f¨det att gå över. Jaja nu ska ja fara o jobba..

Hemma ett par timmar

Nu är ja hemma ett par timmar från jobbet! delade turer är inte min favorit men om man har fått sova ordentligt på natten o är utvilad så är det ganska skönt faktist, som ja är idag:) Håller nu på att laga mat, kycklinggryta med ris! Sen blir det bara att knalla på här hemma i känna lugnet. Kan ju inte anstränga mig o göra nå nyttigt, måste ju vila så ja blir frisk:P
Gårdagen bestod av jobb 7-16. Sen såg ja hockeyn o som sagt var är Lule klart för slutspel o gick upp på andra plats igår=) O Miettinen såg het ut, fan va härligt det skulle vara om han kom igång ordentligt oxå! Sen såg ja melodifestivalen o sen somna jag:)
Förkylningen känns bättre nu,  hostar som bara den o snorar en del, men tröttheten, värken, febern, halsont o ynkligheten är borta iaf:) skönt men är rädd för att ja kommer få dras med hostan en lång tid, ja bruckar ju få göra. Så fysen på tisdag står ja nog över o väntar tills på fredag innan ja tränar igen. Om ja har tur så kanske ja har blivit av med hostan till dess. Sen blir det hårdträåning för att komma i form till Sundis, då vi ska spö Vitå:P
Nä nu ska ja se efter hur det går med riset 

Nu är det säkert!!

Luleå är i slutspel!! o tabelltvå oxå!!


God morgon!

Det är varmt idag! Fick en liten chock när ja såg på termometern när ja steg upp. väntade mig typ - 15-25, vilket de har varit nästan hela februari. men det var bara -5 idag=) Skönt!
Jobbar 7-16, sen blir det att skynda sig fort som fan till en tv/dator som vissar hockeyn. Tanken var ju att ja och maja skulle fara idag men när ja fick jobb så. Undra om maja far alls idag, skulle vara ganska praktiskt om hon inte får o såg matchen hemma.=P Jaja ja får ta o kolla upp de senare idag.
Mot HV71 är det iaf, två förluster o två oavgjorda(?) denna säsong, så nog tror ja dem tar dem ikväll, dem är ju inne i ett vinnarspår. Vid vinst har lule chans att gå upp på andra plats:) Men stackarns Johnsson, fortfarande dålig o ingen läkare hittar nå fel, skicktrötgen visar inget o han var väl ner till stockholm på mangnetrötgen igår. Vi skulle verkligen behäva han i slutspelet!  Omark två mer poäng o han har slagit klubbrekord!
Nu måste ja gå och göra mig klar för jobbet.


Slutspel=D

Jo nu ågar ja säga att en slutspelsplats är säkrad! Efter 3-1 vinsten igår o att Modo o Dif förlorade sina matcher. Bra o rolig match igår. fy faan va man satt på nållar i tredje perioden när Lhc hade ett jävla tryck o de står 2-1, man vänta bara på att Lhc skulle kvitteraa. Men då får lule ett riktigt skitmål. Skott från sandström på blå o i ryggen på Kalt, så punken lobbas över Hento! o slutspelet var säkrat! 

försov mig i morse när ja skulle till jobbet, vakna av att maggan ringde 7,15. Då var det bara på med kläder, borsta tänderna o väcka mamma som fick skjutsa mig. Kom på jobbet halv 8 så sen blev ja ändå inte. Fick jobb denna helg oxå, så nu jobbar ja ganska mkt denna månad ut=)

Nu har ja sätllt mig på kö för en 2a på västihällvägen, först i kön är ja oxå:) Så det verkar som om ja flyttar om drygt en vecka!

Nu kan det hända grejer!

Ikväll så kan det ha hänt saker!! Det lutar åt det, fast ja vet att det kanske inte är så smart!! Men det andra finns ju alltid kvar!

Vill inte vara sjuk!

Usch vad ja hatar att vara sjuk! Skulle igentligen ha varit på skolan i dag men när klockan ringde imorse så kände ja att  ja inte orkade, så det blev att sova ett par timmar till. Mår fortfarande nästan lika kasst:( Men ja har det inte värst, stackars Eve har gått o fått körtelfeber:( Lider verkligen med dig! Hoppas att du blir av med den fort!

Tisdag var iaf en full dag. jobba 7-13. sen in till stan o göra matte provet som gick riktigt dåligt, ska vara rktigt riktigt glad om ja får ett G på det. Sen var det tillbak till råne o äta o sen fara på träning i arcus. Ja träna inte, o det var nog tur det, vi körde 400meter intervaller o det hade ja verkligen då inte pallat. Men det känns så jävligt att man missar dem, dem är skit tråkiga o jobbiga men dem är nödvändiga. Nu hoppas ja bara att förkylningen släpper fort som fan o ja kan träna upp kondis ordentligt till sundis, när vi ska springa sönder vitå:P Vilka verkar ska få spela i 4 i år, verkar inte bli nån div 5 i år. Så nu är ja i lägsta divisonen igen:( hehe. Lär bli en märklig känsla att kilvia in på ip i sommar, o inte vara hemma laget:/

Ikväll är det hockey:) LHC - LHF, hoppas att lule vinner:) Maja jobbar ikväll, så undra vars ja ska se den, mormor, hemma eller vars? de återstår att se, för se den ska ja göra!

ne nu ska ja göra mig färdig för tandläkarn så att maja kan hämta mig, vi ska köpa biljeter till hockeyn på lördag:)


Fan va virrig ja är!

Lyssnar nu på hockeyn. Lule leder med 5-1 o 5 min kvar av sista. Härligt! o Chabada två mål! o han gjorde ett sist oxå:) Han börjar producera, nu när Rograrna har slittat på han o Barteko. Va är det ja har sagt? o Lavander två st i kväll oxå.

Har haft brotta träning ikväll. haha ja det måste då vara kul att sitta o se på! Fotbollspelare är inte speciellt röliga om vi säger så! Så kullerbyttor är svårt för oss. O virrig som ja är har ja trott hela dag sen elisabet ringde att ja skulle jobba kväll imorgon, för det är ju nästan alltid kväll ja jobbar om ja jobbar på veckodagarna. Men när ja kommer från duschen o sätter mig här ser ja ju att ja har skrivit upp att ja jobbar 7-13 o när ja ser de kommer ja ju ihåg allt! Skulle igentligen jobba till 16 men ja ska ju göra matte provet imorrn o då måste ja vara i stan kl 15, så ja jobbar bara till 13. Men ja missar naturkunskapen imorrn. Men ja vill ju ha pengar så! Men det blir en full dag. först jobb, sen skola o sen träning! Måste komma ihåg att packa klart allt i kväll, nog för ja är tveksam att ja pallar fys imorgon, kändes ordentligt i bröstet o blodsmak i munnen av att leka svansleken! Men ja får se hur ja mår imorrn. Ställer då in mig på att ja är nog kry för att träna!

Nu blir det nog slutspel=D

ett sista försök

Nu ska ja sätta mig en sund till med matten, har i princip suttit hela dagen o inte blir ja nå klokare för de:( Det är inte lätt att vara blondin:P Så nu en timme matte sen göra sig klar för träningen. 

Blääää!!

Ja hatar matte! o ja fattar inte nå utav den!!

Paus i pluggandet

Nu har ja tagit en paus i pluggandet, vilket ja inte borde för ja är inte på långa vägar redo för matte prov imorrn:( Men när ja ör fast med nå måste ja sluta, för om ja sitter en längr tid med nå ja inte kan/förstår så blir ja bara förbannad o då kan ja ingenting:P
Och riktigt ont i halsen har ja fått idag:( Men träna ikväll ska ja då göra iaf! Min plan är att träna bort förkylningen, det funkar ju ibland=P nog för ja har gått med en förkylning i kroppen nu i över en månad. börjar bli gode less på de, känner mig helt slut utan att vara sjuk direkt. Skulle nästan vara skönare att man blev sjuk på riktigt så att den kunde gå över nångång.

Missar Lule- rögle ikväll:( även denna matchen är en måste match, vinnst ikväll o att djurgården o modo förlorar sina så är det nästan så att ja törs säga att lule har säkrat sin slutspelsplats, men bara nästan. Så nu får alla hoppas att lule vinner ikväll o att dif o modo får spö imorrn. Nu återstår de o se om johnsson är tillbaka ikväll, hoppas för gudsskull att han är det. Vi behöver verkligen han i ett slutspel, i toppform, så han skulle behöva dessa matcher för att få igång formen igen.

Nä nu ska ja gå o äta lunch o sen fortsätta med matten:( suck!

Söndag

Tog mig en sov morgon idag. Vaknade 11,30 o det var ett bra tag sen ja sov så länge sist.

Igår blev det att gå ner till maja o såg hockeyn. Vinst med 4-0, vikitig vinst var det o modig gjorde då flera riktigt bra räddningar. O styrman imponerar på mig, 17 år o spelar rutinerat o kyligt o vågar o lyckas ta svår passningar genom mittzon. Nu måste lule se till att behålla honom, han är ett rikitgt framtidslöfte!
Efter hockeyn gick ja till Lina o drack nån öl o spela kort med henne, stefan, sandra o rickard. Ja o lina drog till martin en sväng oxå sen var det hem o sova vid 2 tiden. Lugn, trevlig o ganska onödig kväll=P
 
Nu ska ja ta o leta mig nå att äta för min mage skricker efter mat!

Modig i mål!

Vetetusan om ja tycker det är rätt eller fel!! Har båda för- och nackdelar. Gusten gjorde en grym match sist o modig en riktig platt en. Men bänka modig o hans självförtroende åker ibotten o vi behöver nog Modig i slutspelet som kan vinna matcher åt oss! Men ändå borde gusten få chansen att vi att han borde vara 1a målis.
Grymt viktig match idag, en riktig måste match är det! förlust i dag o det blir rikitg kamp om slutspelsplatsen. Bara defensiven funkar bra idag så är det nog inga problem att ta tre poäng.
Ska se matchen hos majsan o va som händer sen vet ja då inte. har då packat ner öl i handväskan! En eller två blir det att dricka till hockeyn o sen vet ja då inte om det blir några fler men jag är som sugen:)


God morgon




Mycket folk på träningen igår, betydligt roligare att vara 14 istället för 7! Efter träningen hade vi ett snabbt spelar möte och måste säga att det är en grym skillnad mellan Vitå och Sunderbyn i den biten. Men lite stressad blev ja när ja fick klart för mig att vi bara har 2 plantider kvar innan första matchen! Ja är inte redo på långa vägar att spela match, o inte när matcherna nu på försäsongen är såpass viktiga som dem är för mig, dem handlar ju om en plats i start 11an. Jag måste ju bevisa att det är ja som ska ha den platsen men det är tufft, vi har inte ett dåligt mittfält kan ja lova er! Men ja har ju fått ettförsrpng som ja förhoppningsviss kan utnyttja:P
När vi kom till tillbaka till råne gick ja o Erika o bada bastu o dracken en öl=) Bastu o öl efter en träning/match är bland det härligaste som finns.

Va ska man göra idag då? hm, sätta mig en stund med matten måste ja då göra. O se hockeyn. Annars finns det inga planer o ja är öppen för förslag, har som lust att göra nå kul! Men alla i förhållande ska väl ligga o toffla en dag som denna=p 

Nu ska ja gå o slänga på lite mer ved i kaminen o ta mig en kopp kaffe till o sen sätta igång med matten.  

Matte o fotboll

Hallo! Var på matten i morse o lämna in nån uppgift o "beställde" första provet till tisdag! O än har ja en hel del kvar att räkna innan ja är färdig med kapitlet. Men har ju tre dagar på mig så de borde inte bli nå problem.

Såg "Another cinderella story" tidigare i dag, kass film men lik förbanat så snyftade ja till den.. Hehe, så går det när ja ser film o är trött! Nu har ja nyss ätit middag o ska gå ner till byn o köpa bannaner o sen gå o hålla Erika sällskap till halv 18när vi drar på träning i arcus, efteråt har vi spelar möte och vad ja ska göra resten av kvällen har ja ingen anning om.. Får se hur bra det går o träna ikväll, förkyld o ett knä som strejkar o ömar  i denna kyla:(

Hejdå ha en trevlig kväll

God morgon

Fredag den trettonde är det idag, otursdag!

Vaknade för en halv timme sen o bestämmde mig för att fara in till stan o gå på en matte lektion o lämna in nån hemuppgift.. Nu måste ja skynda mig så ja hinner med bussen.

Ha en bra dag!


suck

Lule förlorade 5-2=( Sjunde raka mot djurgården! Bedrövlig första period(4-0) Burström i powerplay, hur tänker Roger x2 där?! Backsidan såg förjävlig ut! Ingen vissar någon som helst vilja! Rentutav sagt en riktigt dålig match från Lulesida. Enda posetiva från matchen är väl att Kalt o Bartecko verka hitta varandra redan, dem har ju trors allt bara tränat ihop sen i onsdags(?)

Maja jobbar=(

Hade ju tänkt att se hockeyn med Maja ikväll, men då jobbar hon ju kväll:( Men roligt att hon har fått lite jobb=) Men de är ju en evighet sen vi såg hockeyn ihop så lite besviken är ja:P nog för killarna ska se den iaf men ja ids inte gå dit när inte maja är hemma. Då kom ja på iden att ja skulle se den hos mormor o dra med mig Lina, två fluger i en smäll: umgås med våran kära mormor o se hockeyn samtidigt. Men självklart så kan ja inte hitta inloggnings uppgifterna till comhem!! så då kan ja inte beställa matchen. Så allt slutar med att ja har beställt matchen till datorn så det att blir att sitta på en oskön stol, ensam o se min hockey:/ Jaja bara ja får se den är ja nöjd o ja sparar faktist 30kr på att se den på datorn. hehe. O de kan ja behöva göra efter min "onödiga" klädbeställningar ja har gjort i veckan. Har besällt en massa sommar/vår kläder. Vilket ja alltid gör dena tid på året då ja har börjat längta nå oerhört efter våren.
Lyckades bränna mig när ja solade:( är lite smått lik en kräfta i ansiktet just nu! Simmade en halv timme innan oxå, nu har ja simmat två gånger på mindre än 1 månad!! Det är inte dåligt för att vara mig. annars brukar ja simma 1 gång per år högst!! Gick iaf om Lina o drack en kopp kaffe efteråt, (eller det blev nog 4-5 koppar) o snacka lite om våra tragiaska liv:P haha sen har ja kommit hem o ätit middag o letat inlggningsppgifterna o nu sitter ja här o vill att klockan ska bli 19 nu på en gång!!

Hockey ikväll=)

Härligt att dem drar igång igen:) Dif borta, tror att det blir en tuff match som ändå Lule vinner till slut. 4-3 till Lule låter bra tycker jag. Roligt att få se Kalt, hoppas han kan få Bartecko att börja producera efter hans lön.

Igår kväll var väl tanken att vi skulle köra fyspass här i råne, men när termometern sa -20 så blev det uteslutet. Börjar känns som ja börjar tappa den lilla form man hade byggt upp. nu är det över en vecka sen ja träna:( Eller lite styrke har ja kört men ingen kondition.
Nu på ett tag ska ja gå på badhuset o sola o kankse simma en sväng om ja ids, tycker inte det är specillt roande att simma, kanske man skulle höra med Lina om hon vill följa, det är ju betydligt trevligare om man är två..

Solsken & abstinesbesvär

Ja lider av hockey- o fotbollsabstines nu! Vill ha torsdag NU!!

Ingen skola denna vecka, vi har självstudier. Skönt att slippa fara till stan men nu måste ja ta mig i kragen o läsa Nk själv. Så de tänkte ja ängna kvällen eller morgondagen till. Nu har ja "hoppat över" första delen av kapitel 1 i matten. Så nu är ja ikapp o de flyter faktist på ganska bra:) så nu får vi se hur läng de tar innan ja börjar slira igen.  Har tre tal kvar av dagenstalatt göra. Har nu satt upp en planering med tal varje dag som SKA göras o missar ja en dags tal så blir det dubbelt dan efter o än så länge har ja lyckas hålla de o har tänkt fortsätta göra de:)
 
Läst om möjlig nyförvärv till nästa säsong till Lule idag. Skulle inte Ledin o Hedström göra Lule till det gamla goda krigar Lule igen. För om det nå som lule har saknat i år så är det "grisar" o finns det nån större gris än Ledin?:) Bägge två är inte nöjda med sina nuvarande klubbar o bägge vill spela i elitserien nästa år o bägge har lule nära hjärtat så nog finns det en möjlighet, men tror att hedström kommer att spela i siak. Men derbyn mellan Lule-saik, Ledin-hedström är inte hel fel det heller.. o ledin kanske går tilbaka till hv:( Nä men vi får hoppas på att osten lyckas knippa bägge två..

For upp till pappa igår o har varit där till i förmiddags. Sen har ja skottat lite snö o njutit av strålande sol, vilken humörhöjare lite solsken kan vara. Gud vad ja längtar till ljusare tider!! Min kropp är som inställd på att när det är mörkt ska man sova o när det är ljust så ska man vara vaken. så på vintern är ja ständigt trött o vill sova dyngnetrunt medans på sommarn behöver ja knappt sova nå för att vara pigg..

Imorgon kör vi fysen i råne. skönt att slippa åka till stan men hoppas att det är hyfat varmt, inget trevligt att vra ute o springa i -20. Fredag plantid o spelarmöte. Sen får ja förhoppningsviss jobba lite mer den närmaste tiden, "Den enas död, är den andras bröd"

Blir roligt att se Kalt i torsdagen match mot Dif. Hoppas att det är en bra värvning o att han snabbt kommer in i spelet. Österikisk landslagman men det säger ju inte så mycket.


Snö

Nu tycker ja inte att de borde komma nå mera snö! Ja vill ha sommar NU!!

Steg upp vid halv 10 o drack en koppkaffe o kläde på mig o gick ut o skotta! Tog väl ca två timmar att få bort snö helvetet från gården. Men nu är de skottat o nu får vi se hur länge de dröjer innan man måste ut o skotta igen!

Nu ska ja ta o gå o leta mig nå att äta sen hoppa i duschen.

Fredag

Trodde att ja skulle få vara ledig i dag, men nepp inte de. Jobbar 15,30-20,30. Jobbar resten av helgen oxå. 7-16,15 imorgon vilket krockar med träningen:( Men ja ska göra ett försök att byta passet så att ja jobbar 11,45-20,30 ist, så att ja hinner träna på morogn(8,15-10,00, vilken bra tid vi har fått va?) På söndag är det en delad tur som gäller, Så inga sovmorgnar i helgen:( Men det ger ju pengar:) Vilket man inte kan få för mycket av! O inte kommer ja kunna se en av Sveriges matcher i sin helhet heller:(

Ne nu ska ja göra mig klar o knalla iväg!

Jobba

God dag. Sitter nu o dricker en kopp kaffe o gruvar mig för att gå till jobbet! Har absolut noll lust att jobba, det är skit väder ute o ja har ont i huvudet!  Usch va jobbigt men det är bara att sig i kragen o knalla ner till F-backa på en stund. O hockeyn kommer ja inte heller kunna följa så bra, den börjar ju när de nästan är som mest att göra, men tanterna kanske får lägga sig lite tidigare ikväll=P så att ja hinner se så mkt som möjligt.  Hoppas att Omark kan visa upp sin bästa sida ikväll, senast turneringen gick de ju inte så jätte bra.

Ett tag sen

Jo nu är det ett tag sen ja skrev här.. Så nu får ni en liten sammanfattning..

Lördag - Seg hela förmiddagen, såg hockeyn hemma på datorn och Harju briljerade! 5-0 vinst. Sen kallade ja ner till Lina o vänta på att hon skulle bli klar, sen gick vi vidare till Erika. Förfesta o drog på RP sen. Rolig kväll!

Söndag - Segade bara på hemma, utan att göra nå vettigt.

Måndag - Jobbade, skulle ha slutat 12 men fick gå över på en annan avdelnig till kl 16,15, extra kr!:). brottningsträning på kvällen. Hehe inte var vi speciellt bra på de men roligt hade vi. Sen om uno o köpte chips o satte mig med Nk ett par timmar.

Tisdag - Jobba till 10,45 o sen var väl tanken att ja skulle fara till stan o gå på nk men ja gick hem istället o satt med den förbannade NK labben i en evighet. Sov middag sen var det bara att göra klart den o maila iväg den. Sen blev det ett par timmar med matten oxå innan ja la mig o sov. Inte en rolig dag med andra ord!

Idag - Steg upp tio drack lite kaffe o sen satte igång att städa rummet o tvätta träningskläderna, så nu tar ja en paus från allt o ska nu sätta igång med det sista i städningen o hänga tvätten. Sen blir det att sätta sig o göra nå inlämningsuppgift i matten. o träning ikväll:) Synd bara att den är så sen, 20,30-22,00 så innan man är duschad o hemma lär ju klockan vara närmare 23,30 o sen tar det ju ett par timmar för mig att varva ner efter en träning, så klockan lär vara mkt innan ja somnar ikväll.

Nu ska ja gå o dricka en kopp kaffe o sen sätta igång igen.

RSS 2.0