29 juli

Fint väder men ja är förbannat less!!

Jobba imorse, och när ja slutar och kollar mobilen och där ett sms av Lisa -  Matchen är inställd!! Trodde ja skulle strypa nån! och inte ens får vi vinna på vo, nä vi ska flytt den oxå! Jag som var grymt laddad och känner mig hyfsad iform för en gångs skull! Ringde sandra när ja gick från jobbet, så jag Sandra, Lina o bella gick och köte en glass och satte oss och stekte lite baki hos moster. Vandrade hem när det blev för varmt för mig, hade inte dom bästa kläderna på mig idag:/ Men det var kallt när ja gick till jobbet. 10 grader!

Och igår bada ja för första gången i år! i vitåfors efter träningen. Blir kanske att ta sig ett dopp efter dagens träning oxå, men den här gången ska ja inte hinna dusch först, det var inget vidare mysigt att dra på sig en svettig sportbh efter man var ny duschad.

Nä nu ska ja gå och lägga mig i solen en timme och jobba lite på brännan;P

22 Juli

Hallå! ledig idag med, och självklart är det dåligt väder! Jag med min vanliga tur.

Första träningen på höstsäsongen, och vi var 5 st, börjar bli jävligt less på att vi alltid är så få, har svårt att tänka mig att alla andra är sjuka, jobbar eller skadade. Det går ju inte att ha en ordentlig träning med 5 st. Men det var ändå grymt roligt att få träna igen.

Sitter nu och funderar på om ja skulle fara till stan en sväng.

21 juli

Ledig idag och självklart regnar det då! 

20 Juli

Godmorgon!

nu var det ett bra tag sen ja har uppsaterat denna blogg, men det har ändå inte hänt så mkt i mitt liv förutom jobb,jobb och mera jobb. Och uppehåll med fotbollen har det varit. Men i fredags börjde den om=) med match tillsamans med herrarna, grymt pinsamt men ändå lite små roligt var det. Men min blåtå tog stryck och är på väg att lossna nu och vaden min är det nå mysko med. fick krampkänning(trodde ja iaf) efter 85 min och gick av, då släppte det ganska så direkt men nu har det känns som jag har sendrag hela tiden. Jag har kommit på att min kropp inte kan vara byggd för att idrotta, jag drar ju på mig små skador hela tiden!
Jobba delad tur igår. den lediga tiden det dygn tillbringade ja hemma i soffan eller framför datorn. 
Jobba idag=( 11-20.30 usch känner inte alls för det. Vill mkt hellre ligga ute i solan!

Imorrn börjar träningarna igen=D Grymt roligt! men inte lika roligt om du slutar:S

Nu ska jag gå och göra mig klar för att jobba!


1 Juli

Vi vann igår igen=) 2-0. kul att lisa fick hålla nollan. men jag känner mig grymt frustrerad att ja inte kunde vara med! Det är som svårt att känna sig delaktig i vinsten. Nu har vi inte match fören i slutet av månaden, lr en mixmatch med herrarna har vi om 2 veckor, men det är ju inte samma sak. Nu blir det iväg att jobba snart:( och på torsdag fyller pappa år, då blir det väl att fara upp till p-holm efter jobbet.

nä nu har jag inte tid att sitta här, hejs

RSS 2.0