080130

märker att tiden går ännu fortare än ja trodde, hade borta en hela vecka på förra inlägget. men nu har halva  vecka 5.
i måndags var jag som sagt var till sjukgymnasten, och det visade sig att det inte var någon inflamtion utan att det är fel på brosket i knäet. brosket är för mjukt så när jag böjer bennet trycker knäskålen på för mkt så att brosket blir irriterat och jag får ont. Det går inte att göra nå åt brosket men ja måste stärka musklerna kring knät och töja ut lårmuskeln som var alldeles för kort och träna upp balansen måste jag oxå göra, det botar inte felet men det skulle minska smärtan min.
Så jag har varit dit igen idag och fått nå övningar och mamma har fixat mig en balans bräda, så nu blir det att bygga upp knät mitt ordentligt.
Sen på måndags kväll for jag och fira mormor, sen vidare till maja och såg hockeyn, helvete säger jag bara! nu får dom för fan rycka upp sig!

Kort dag i tisdags, hade bara drycker så vi sluta vid 10. Då gick vi på stan en sväng och jag fynda mig en bh för 49:- och så var jag mer köp sugen så jag passa på att köpa större rullar till håret, funderar på om ja skulle orka prov rulla håret ikväll. Sen när vi kom till råne gjorde ja och sarah lite på projekt arbetet.
På kväll hade vi match mot SSK. Och vi vann=D mitt spel funkar ännu inte riktigt som jag vill men ja fick iaf trycka in ett mål så de kändes jävligt skönt.4-2 blev resultatet.

idag onsdag har vi haft lång dag, eller till 15 men det tycker ja är länge när ja är van att sluta vid 11-12. hade kök sist timmarna. förberedelse till imorrn när vi har "anhörigkväll". Jag och anna ska göra en pannacotta i tre lager, smarigt värre. Det är inte en dålig meny våra föräldrar får välja ifrån.

nä nu har jag inte tid med detta, ska ta och göra alla mina knäövningar och försöka ta mig i kragen och göra lite läxor,

080118

Ny vecka! redan vecka 4, tiden går fort. Men för mig känns det som det var en evighet sen det var helg:( Har inte fått ta det lugnt nå ihelgen nästan.
I fredags var det träning, och knäna kändes hyfsade=) Sen får ja till lina en sväng. var det iaf tänkt hade ju inte duschat än. Men jag blev nog sittande där till 12, spelade alias och drack en grogg, sen när ja kom hem var det rakavägen i duschen och sen sängen. På lördag steg jag upp och får och jobba, kom hem och gick och la mig. och i går jobba ja oxå:( Så roligt har ja inte haft men när man kolla konot i slutet av nästa månad så blir man glad;P I dag har vi haft religon och svenska, sen gick jag på stan i väntan på att bussen skulle gå, hitta en morgonrock jag köpte åt mamma, fy fan vilken snäll dotter hon har. Jag köper mer kläder åt mamma än va hon köper åt mig, men det är nog för hon SUGER på att köpa kläder, hon kan inte ens göra det åt henne själv.

Nu ska ja städa till lite i rummet, sen blir det sjukgymnasten och att fara och fira mormor!  så idag kommer dommen om jag får träna nå mer dom närmaste två-tre veckorna:/

080124


Jahaja, nu var min helg "förstörd". Chefen ringde tidigare och jag ska jobba:/ Lördag 11,30-20,30 & söndag 7,30-16,15, så det blir ju inte mkt ledig tid i helgen, det skulle va mkt bättre om tiderna bytte dag. Men nu får jag en lön i februari som är nått att ha och inte bara 1000 som det skulle blir om jag inte tog helgen här. 
Fy vilket väder vi har, snön riktigt vräker ner, när jag hämta posten tidigare så nådde snön på gården upp över stövelskaftet, stackars mamma som, är ute och skottar nu. Själv håller jag på att baka en kaka. Kladdkaka med krispigtopping, man får se om ja har lyckas med det den här gången, föra försöket jag gjorde med den kakan blev inte så lyckat men den smaka bra men höll inte riktigt ihop:p
 
Lule-saik ikväll, viktig match. blir säkert att gå ner till maja och se matchen.



10,43
God Morgon!!

Torsdag idag och snart helg=)
Matchen i tisdags gick då ganska bra, vi förlorade men spelet var betydligt bättre än förra matchen. Och resultatet speglade inte riktigt matchbilden. vi var ´sämre än dom men inte riktigt så mkt. tror att slut resultatet blev 4-9. Och jag personligen kan ta på mig att dom gjorde ett av målen, jag tappade markeringen totallt, och så kan ja säga att jag missade ungefär 3 chanser som man SKA göra mål på. men men det ser bättre ut för hela laget nu. Och min knän kändes bra hela tisdagskvällen=)
I går var det då skola på förmiddagen, sen drog jag stan en snabbsväng och köpte mig en tröja och en munkjacka som ja ska lämna tillbaka. Åkte med 12 bussen hem, åt lite mat och gick och sov 1 timme sen for jag och jobbade. Ska hoppa i duschen nu tror jag och sen göra lite läxor:( undra om sarah har någon bil, så att hon kan komma til råne så vi kan göra lite på vårat projektarbete. Får väl ta och ringa henne sen.

080121

Nu har jag varit till läkarn och kollat upp min knän, ännu en gång!, Hon trodde det var en inflamation i musklerna, fast hon tyckte ju att det var ganska konstigt att ja har haft den såpass länge som jag har, men fick en remiss till sjukgymnasten, så ja ska dit på måndag. men en glädjade nyhete är att hon sa att det kan botas med vila, sjukgymnast och tabletter på ca 2 veckor. Nog för ja är väldigt skeptisk till att mina knän kan bli bra bara så där. Jag har ju vant mig med tanken att mina knän aldrig kommer bli bra, så det känns faktist lite skrämande att dom kan bli bra, att inte ha ont i dom direkt jag går uppför en trappa, att inte ha känslan av att nån hugger mig med en skruvmejel när ja ska sova! det låter ju mysko men jag kommer sakna det! har ju blivit en del i mitt liva att ha ont. men nu ska jag inte ta ut segern i förskott, vi får ju se om dom alls blir bra!

Ledig imorgon:) kort dag på onsdag, ledig torsdag och vanlig dag på fredag, så det blir en slapp vecka=) Så nu ska jag försöka bli i väg med lite läxor, stapeln börjar bli allt för hög nu. Så nu när ja har skrivit klart här ska jag sätta mig med starkvins arbetet, så jag slipper göra allt imorrn.
Har träning/match imorrn, mot lulea a-damlag, blir nog en stor förlust för oss, verkar som vi har många spelar borta. Att lisa blir borta blir ett stot avbräck för det var hon som rädda oss föra matchen så vi slapp förlora med 50-0. men våran andra målis verkar ju oxå vara riktigt bra, fast hon är ung. Ska på team sportia imorrn och se om dom har fått in nå fotbolls grejer. Behöver verkligen ny skydd, förra matchen hade ja mina skydd oftar baki vaden än där dom ska sitta, dom bara snurra omkring och var allmänt ivägen.

Har kommit på att det blir ett väldigt springande till läkarn nu den närmaste tiden, sjukgymnast och provtagning nästa vecka och därefter blir det till min vanliga lärkare och troligtviss tillbaka till sjukgymnasten. och det skulle inte förvåna mig om det blir återbesök ganska snart till min vanliga läkare, kommer säkert behöva ändra min medicindosering nu när ja har börjat träna, ämnesomsättning brukar ju ändras när man tränar mer och då lär ja behöva regler medicin oxå, men men det är tur att ja går gratis tills jag är 20 annars skulle man ju bli ruinerad:P

Nu får jag lön snart=) och en stor jävel blir det=D ska shoppa mig ny fotbollsutrustning då tror jag, och tränings kläder behöver jag då, känns lite muppigt att komma med råne kläder till matchernanär man spelar i vitå, såg nog ganska komist ut när vi kom föra matchen, med överdargs kläder från typ 5 olika lag. men nu har vi ju iaf prövat ut storlekar till överdagrskläderna och matchstället, så dom får vi förghoppningsviss snart.

nä nu ska jag göra nå nytta ist för att skriva en massa ointressant här.

pusshejs


080120

Förbannat! Försov mig ganska rejält imorse. Faan jag vill ju träna!! hur fan lyckas man sova till kl 14? och hur ska ja kunna somna ikväll då? jävlar va ja är på dåligt humör just nu!


080118

Hejsan. Nu är det helg=)

Ja ni, vi hade då match i onsdags, mot notviken, som spelar i div 2 och vi ska spela i div 5, så det var en ganska så stor klasskillnad på oss. vilket resultatet och blev. Men vi såg hela allt som träning, vi värmde upp med jogging i 20min + 6 varv till sen spela match. Så five a side har vi inga planer på att försöka vinna, vi har ju trots allt bara spelat ihop i en dryg månad och vi är många spelare som inte har tränat nått på ett par år, däribland jag då. Så resultaet var mer än väntat:P men mina knän kändes bra under matchen och de, men när ja klev ut bilen i råne så var värken nästan outhärlig, går in drar av mig byxan och ser att knäet var minst sagt svullet, mina annars så knöliga knän, var helt släta, inte ens knäskålen såg man. Så jag hoppa i duchen och la ett isförband efter åt och då gick svullnaden och värken över. Men i går i köket så kom den tillbaka, inte fullt lika mycket men nog för att jag var tvumgen att kasta in handduken och fara hem. så jag åkte med 19,30 bussen, det hade inte funkat för mig att stå till 21. Och i dag känns väl knäet hyffsat, det värker men bara lite mer än vanligt, men det blir att ring vårdcentralen på måndag


070116

Match dax ikväll=) och jag är laddad till max!

Varit en lång dag på skolan idag:( 8-15, jag är inte van med såna långa dagar. Gjorde dryckesprovet idag och det gick bra. Vi har en gäst kock nu dom här två dagarna, kan nog bli kul med lite omväxling, så imorgon serverar vi en avsmakningsmeny. Jag ska göra lammracks med nå tillbör då, som ja inte kommer ihåg just nu va det var för nått.

Igår började ja och sarah på projektarbetet iaf, sen plugga jag till proven, klippte mamma mm. Sen gick jag ner till maja och såg hockeyn, fy faan vilken härlig seger! nu jävlar ska dom vinna dom två komande matcherna nu när dom har självförtroendet kvar och greja en slutspelsplats. Maja och jag funderar på att gå på lördagens match, men vi får väl se om vi får me oss någon, lite trist att bara gå två st. Efter hockeny skulle vi ta en LITEN promenad, för jag skulle ju hem och sova, gick ner på byn och maja drog ett konto utdrag, sen skulle vi gå hem men då kom maja på att hon vill ha kaffe, och ja bangar sällan på kaffe så vi gick till Lina och där blev vi sittande ett bra tag. så det blev en sen kväll igår så inte har jag fått mig många timmars sömn inatt och det lär inte bli en tidig kväll idag heller, matchen börjar 20,45 eller nå sånt, så det dröjer väl ett bra tag tills man är hemma och har duschat och tagit sig i säng.

Nu har jag inte tid att sitta här, måste gå och plugg till ansvarsfull alkoholhantering.

080115

Ledig idag:) Så jag och sarah ska försöka komma igång med projektarbetet. Det börjar bli ganska så stressigt med det:( Men jag ska nog gå och sätta mig med dryckes provet nu innan sarah kommer, skulle va bra om ja hann träna till ansvarsfull alkoholhanterings provet också, för imorrn hinner ja ju inte det.

Igår hade vi bara en lektion igen, religons läraren var sjuk så vi fick börja svenskan tidigare. Sen gick jag och köpte nya fotbolls sockar. Och ibland har ja då tur, på team sportia tog jag bara första sockan jag såg och gick och betala, sen när ja kom hem så kom jag på att fotbollssockar har ju olika storlekar, tänkte nu har ja säkert köpt storlek 45 eller nå, men som tur var hade ja tagit ett par som var 35-39, precis min storlek, "Har man tur, behöver man inget förstång"
Var och uppvakt moster senare på kvällen och som tur var hade nisse kvar mina gamla benskydd, så nu har jag en komplett utrustning till imorrn, men jag måste verkligen säga att min skor och benskydd har sett sina bästa dagar, dom har väl varit med i antal säsonger, så till våren blir det att köpa nytt:)

nä nu ska jag hoppa i duschen sen börja med alla läxor jag har!

Och ja måste säga att jag är ganska stolt över mig själv! Har inte rökt en enda cigarett sen i fredag vid 21 tiden=) 3 och ett halv dyngn sen har jag varit rökfri. Ska försöka hålla det här länge nu. Men gårdags kvällen var riktigt tuff, var helt uppe i varav kunde bara tänka på cigaretter men jag höll mig=) och nu känner jag mig inte ens sugen på att röka.


080113

Söndag morgon och jag är i ful gpng med att städa.. ja tycker det är lite konstigt att jag är verkligen ingen morgonmänniska men om ja ska städa så måste jag göra det direkt på morgon, eller efter en kopp kaffe.

igår var en riktigt slödag, vara hemma hela dagen, låg mest bara framför tvn.

nä nu ska jag fortsätta städa innan jag tappar all motivation:P

080112

God morgon! eller god dag kanske!

hade träning igår, och det går bara bättre och bättre, nog för första 45minuter var helt åt helvete, mamma hade nog gjort det bättre än vad jag gjorde. men resten av träningen gick ju bra. Hela laget spelar bättre nu, men det är inte så konstigt för det är ju första tiden vi spelar med varandra, så nu börjar man veta vars på plan man har varandra och vad dom flesta heter. Ja är ju inte bra på namn, tror jag bara vet vad hälften av alla heter, så det blir lite problem när man ska prata med varandra på plan. På onsdag har vi våran första match, spelar fiva a side i arcus. ja tror inte att vi lär vinna men det blir bra träning för oss. Man kan inte ha för höga förhoppningar när vi spelar mot lag som har spelat ihop i flera år. nån vecka här framöver ska vi möta luleå dam a-lag, och dom spelar väl i ett par serier över va de vi ska spela i kommade säsong. och vi får hålla tummarn på att lisas fot ska hinna läka så att hon kan hålla igen målet åt oss. Annars hände det inte mkt igår, Sarah kom till råne och vi var och snurra. Polisen var i råne igår igen, dom har börjat hänga mkt här nu den sista tiden:/

Idag ska jag laga mig en god middag har ja bestämt. Har tagit ut lövbiff från frysen så vi får se vad som jag hittar på att göra av den, funderar på rulader fyllda med ost eller något annat gott, men kylskåpet var ju som så tomat:( och så skulle jag behöva vandra ner till nisse och kolla upp benskydden, har kommit på att han har ju fått mina gamla så om han vet var han har dom så är det ju löst, för jag har en k'nsla av att hans nya kan vara lite så väl stora på mig.

080111

Första skolveckan avklarad:) inte det blev mkt till skola men men.. var ju lediga måndag, tis & ons sluta före 11 bägge dagarna. torsdag tog jag mig ledigt och i dag har ja bara varit på matten. oj det här börjar inte bra, redan första veckan börjar jag skolka.

Satt då med matten i 4 timmar igår, för jag skulle lära mig ett helt kapitel till idag då. Och när ja kom till matten idag då, nä då säger läraren att vi ska ha provet nästa vecka istället! Blev gode les.. så vi ´hade repetiton på det vi ska ha prov på, och jag blev överraskad. ja kan ju fan det mesta, klara tilloch med att räkna ut tal i huvudet som hälften av klassen inte kunde med minräknare och papper. Så nu känns det som ja kommer skriva godkännt på provet:) Har 3 prov nästa vecka, vi har då en mjukstart av läsåret, eller så inte. hela den här terminen lär väl vara väldigt hektisk. Det är ju den sist!
Gick på stan en sväng efter matten, köpt mig två tränings t-shirtar snål som jag är blev det två fula, enfärgade & billiga herr t-shirtar. men ja ids inte lägga ut en massa pengar på kläder ja bara har på mig när ja tränar och jag tycker inte heller om när dom sitter snävt. Och problemet med benskydd finns ännu. vi börjar cupen i arcus ´på onsdag och jag har inga benskydd och ingen affär i stan har några heller. Men om jag har tur så har Nisse nått par jag kan ha. måste ta och gå för bi där någon dag i helgen.

Nu ska jag gå och ta mig nå att äta, min mage skriker efter mat! sen måste jag ta och göra nå  åt mina naglar, för dom ser rent utav sagt förjävliga ut.  sen ikväll har jag träning och sen vet ja då inte va som händer, troligtvis ingenting. Ni kan ju ringa eller smsa om det händer nå. Det skulle ju inte skada om du kunde höra av dig någon gång=)

I'd trade it all
To have you all here with me


080109

Nu har skolan börjat igen:( hade kort dag i går, sluta vid halv 10, sen gick ja och sarah på stan en liten sväng medans vi vänta på att bussen skulle gå. Sen var det bara att sova någon timme sen upp och jobba. hade bara sovit tre timmar natten innan så jag hade nogf varit väldigt död om ja inte hade fått sova där på dan,
Dagens skoldag blev inte heller så långvarig för min del, efter dryckes kunskapen for jag hem och den sluta vid 11. hade tjorvat ihop det totallt så ja kunde ändå inte varit med på kökslektionen. har tagit på mig att jobba från 15,30 och då hade ja inte hunnit varit klart i köket och så glömde ja ju min kockkläder hemma. så jag sa åt ulf att ja skulle till läkarn och sprang till bussen. 
Så ikväll ska jag då jobba, har igentligen fotbollsträning i arcus ikväll men jag behöver ju pengar nästa månad oxå så ja tyckte det va lika att jobba och spara lite på mina knän som jag har haft värk i hela denna vecka.  nu tycker ja att mamma ska komma med mat till mig! ska flotta hamburgare:)

Om du bara visste hur sur jag är på dig just nu!! trodde grymt mkt mer om dig, men nu har du sjunkit väldigt mkt i mina ögon! Ta inte åt er nu fel personer, det här handlar inte om någon i min närmaste vänskaps krets, så om du läser det här så är det väldigt liten chans att det handlar om just dig,!

God Morgon

& Grattis Sarah på 19-årsdagen

Nu sitter jag här nyvaken med kaffe koppen i handen så finns det väl en liten chans att ja vaknar till liv snart:P Igår hade ja då fotbollsträning, det var väldigt nära att strunta i den, kl 18 låg jag och såg på tv helt ofärdig men ja skynda mig iväg:) Jag måste säga att det börjar gå bättre nu för mig, tekninken tror jag börjar komma tillbaka så smått, nu går iaf hälften av passningarna dit ja vill, har fortfarande väldiga problem med konditionen dock. Men laddad till max är ja då nu:) och knäna funkar hyfsat!! träningsvärka har ja då idag på låren, röven & magen. har första arcusträningen nu på onsdag blir nog skoj fast ja inte tycker om konstgräs.

skriver mer sedan tror jag=P

Fredag

God dag gott Folk!

Det går inge bra med min ide:/ hittar ju ingen infomtion på nätet. Det var ju som tråkit annars hade det funkat jätte bra ju!!
Ja försöker hitta nå bra musik att ladda ner, men det står helt stilla i min hjärna. kommer inte på nå bra musik alls. Har nån nått förslagg?!

Undra va man ska hitta på idag då, ingenting troligtvis, det är ju som skönt att inte göra ett skit, bara sitta här och sörpla flera koppar kaffe. Men ja måste nog gå och brygga nå nytt kaffe nu innan mamma vaknar, det är ju inte roligt att vakna utan kaffe och vilka raseriutbrott ja brukar få på mamma när hon är vaken och det inte finns nå kaffe när jag vaknar!

Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust

torsdag

är det idag. har varit till stan en sväng idag. köpte sarahs present, som ja hoppas att hon bli glad över. annars hitta ja inget förutom nå smink.

på lördag fyller då sarah 19år! Hjälp va gamla vi börjar bli:/ ja har kommit på att jag har värsta åldersnojjan, vill inte bli nå  älder nu, eller kanske 20 skulle ja kunna bli iaf. jaja det var inte om det här ja hade tänkt skriva om, det var om sarahs stora dag=) Blir att äta någon god middag där först, med en salig blandning av tjejer, det blir nog väldigt trevlig iaf. sen ska vi nog fara till stan och göra grace osäkert:p undra bara va vi får att äta, sarah skulle handla imorrn, om du vill ha sällskap, sarah, så har ja inga planer för imorrn förutom träning och den börjar 19 så du vet=P
Har varit och solet idag oxå, fast jag serfortfarande lika blek och tråkig ut:(

oj nu fick jag en jätte bra ide=D som ja måste kolla upp.. pusshejs och gonatt

RSS 2.0