29 Maj

7 dagar till studenten!!

Har varit en full vecka,

Måndag
gick lite ärenden på byn, fyllde år så jag fick lite besök. Sen drog jag och sarah på klassfest hos milf vid 19, fast vi var nyktra. Hem vid 23-24 nån gång. 

Tisdag
 IKEA med mor, mormor och sarah. Tog hela dagen för mormor att pröva soffor. köpte mig ett par skor och lite vin och champagne. Sen hem och äta och iväg på träning. På träningen spela jag in mina nya fotbollsskor och faan vilka skavsår jag har fått. Fattar inte hur jag ska få på mig fotbollsskorna ikväll! måste nog tvinga ner mamma på byn och köpa skavsårsplåster åt mig.

Onsdag
For strax baki 12 mot kalix, hämta upp Bella påvägen. Jag och sarah klippt oss kl 13, och det gick bra med min frisörskräck, min frisör var väldigt lugn och duktig, så för en gångs skull blev jag nöjd och inte bara "inte missnöjd iaf" som jag har blivit dom senaste åren när jag klippt mig. Så det blir mog att förtsätta klippa sig i kalix. efter klipppningen blev det fika och gå på sko jakt. köpte mig ett par till studentskor & nu kan jag inte bestämma mig för vilka jag ska ha på mig:/ sen for vi och sola.
Hade tänkt att fara på klassfest på kvällen men hade ingen hämtning och jag kände inte för att sova borta så det blev första kvällen på länge jag bara lång framför tvn hela kvällen, var grymt skönt faktist, eller lina och sandra var förbi en snabbis och gav mig min present. Dom tycker tydligen att ja ska börja använda smycken.

Idag
vaknade vid 9, sytt klart studentklänningen, druckit kaffe och bara suttiy här. Och nu väntar jag på att solen ska komma till framsidan av huset så att jag kan lägga mig och sola lite. Sen träning kl 17,30 och efter det blir det kanske att stanna och se herrarns match.


24 Maj

God kväll=)

Vi hade hmmapremiär idag, på ett lite grön-brun vitå ip. Överkalix var motståndet. Laddade som satan var vi alla före matchen, (men ärligt så trodde jag att vi skulle förlora och skämma ut oss) men helvete så blev det inte. Vi vann med 4-1, härligt härligt. Och jag fick trycka in en=) grymt sönt att veta att jag fortfarande kan göra mål efter alla år.

Nu sitter jag här och väntar med en kall öl på att fara till brändön, nu har studentfirandet startat, känner mig inte så taggad faktist, så det blir nog lugnt ikväll.

Nu ska jag gå och göra klart det sista innan sarah kmr!

Nästa match: 31/5 kl 13.00, så kom och heja på oss;P och om ni vill köpa ett årskort så hör av er till mig=)

23 Maj

3 dagar till min födelsdag!
13 dagar till studenten!

Tiden har gått så fort, jag tycker det känns som igår det var julafton!

Igår var en full dag med. Sarah kom på morgon och vi gjorde klart vårat projekt=) nu är allt klart kokboken och rapporten!! Fy fan vilken lättnad det var när vi hade tejpad sista sidan, vid tre for Sarah och ja gjorde en sats pannacotta åt mamma, hon tycker om att bjuda sina jobbar kompisar på saker jag har gjort. Sen åt jag och gick ner och sola och självklart lyckades jag bränna mig, har två vita cirklar runt ögonen och är röd i resten av ansiktet. Och så färg ja håret i går kväll,  sen blev det att sitta ett bra tag med judendomenläxan, men nu är den klar iaf=) Nu har jag bara en lite úppgift kvar i religon och den kanske jag inte behöver göra=P Så nuär jag helt klar med läxor=)

Vaknade 06,20 imorse, steg upp och tänkte ju ta 7 bussen men jag kände mig så jävla seg så jag beslutade mig att jag tar 9 bussen ist, så nu sitter jag här och fördriver tiden! 

20 Maj

God kväll!
Dagen har gått fort idag.. vaknde av att väckarn ringde kl 9, steg upp, drack kaffe, läste tidningen, tvätta en maskin, gjorde klart en religons uppgift (bara 2 kvar:)) Sen kom sarah vid 11 tiden och vi gjorde klart projektet=D eller vi ska skriva ut det på skolan imorrn och sen laminera det hos mig. Så på fredag kan vi lämna in hela! bara ett antal veckor sent:/  men iaf tre dagar innan alla betyg ska sättas=P Sen efter vi var klar hoppa jag i duschen sen drog vi till stan. Shoppa mig underkläder till studenten, och tror ni fan inte att troskanterna och att det är annan färg syns iaf! Jag är för brun för dem. Sen var sarah till tandläkarn och efter det for vi ut till ica maxi, köpte en hår färg, mordags present och en volumaster till mig i födelsdagspresent. har prövat den ikväll och nog blev det bättre volym innan men jätte imponerad är jag inte, men nu har ja ju ingen frisyr alls så det kanske blir bättre när jag har klippt mig. Man får ju se om jag blir nekad när ja ska på krogen;P och nu håller jag på med våran lag skiva, tycker alla kan se till att medela mig vilken låt dom ska ha, så jag kan göra klart den, det är bara 7 hitils. Och jag har ingen anning vilken låt jag ska ha med:/ Har någon nått bra förslag på en grym pepplåt!?! 
Sen ska jag sätta mig med någon läxa, har ju bara tre kvar sammanlagt nu:) högen krymper, sakta men säkert!

19 maj

8 skoldagar kvar sen tar vi studenten!!

ibland har man tur. försov mig lite imorse, var svin stressad över hur ja skulle hinna till bussen, när kl 06.50. hade ja mkt kvar att göra. Men då ringer sarah och säger att hon ska köra, så nu sitter man här och tar det lite lugnt:P

igår tvättade jag ett par maskiner, prövade fixa hår, smink och det till studenten, skulle behöva hitta ett par andra skor, det var snyggt med mina svarta pumps tycker jag, men det passar ju inte så bra till studenten. Sen kom sarah efter hon slutat jobba och vi jobbade på projektet, och jag måste säga att alla saker är ju fan likadanna!

Nu måste jag gå och göra mig färdig till sarah kommer, så jag inte behöver stressa sen.

18 Maj

Nu var det söndag, skola igen imorrn:( och idag måste jag sitta med läxor hela dagen. Fan att jag har varit så lat den senaste tiden och inte gjort mina läxor. Nu har man ett berg av dom och ca en vecka på sig innan betygen ska sättats.

Igår hade vi match borta mot kiruna. blev en låång dag. Steg upp kl 5.10 packade klart grejerna, for 6,00 med buss mot kiruna tillsammans med f14. kom fram vid 10,00. sen såg vi f14 match kl 11. Dom vann med 3-0 men dom borde väl ha vunnit med typ 10-0, kirunas f14 var inte bra, dom spelade och såg ut som 10 åringar. men vitå hade svårt att träffa målet:/
Sen var det bara att vänta på våran match, som började 16,00. Vi fick en förjävlig start på matchen, en straff i baken, skada på erika och vi spelade inte bra. Så i halvtid låg vi under med 4-0, andra halvlek såg lite bättre ut iaf, fick igång lite spel och hela laget började snacka rikitgt bra, alla hade varsin markering osv. Men matchen slutade ändå med en förlust 6-0. Och helvet vilket väder det var d'r borta, nån slags blandning mellan snö och hagel och så blåste det nå förjävligt. Sommarn har INTE kommit till kiruna än! Efter matchen for vi och åt en pizza sen var det bara att sätta sig på bussen igen. Kom hem vid 23,30. Blev raka vöägen till sängen ides inte ens packa upp dom dyngsura matckläderna så jag tömde bara hela väska upp och ner på bron, så jag måste gå och ta reda på det nu, så det blir att tvätta en maskin idag oxå.

På lördag har vi hemma premiär mot överkalix på vitå ip kl 13,00. så ni kan ju komma och heja på oss:P    


14 Maj

Och shit va jag har mkt att göra! och absolut ingen enerig till att göra nå läxor.
kom hem för ett tag sen, har haft praktik, nu måste jag hinna städa rummet, skriva klart om satanismen och judendomen innan sarah kommer vid 3, då ska vi försöka få bort lite av projektet innan jag ska till mormor och äta. sen efter det är det träning, synd bara att plam är upptagen så vi får löpa ist. Men tur att dom flyttta fram träningen för alla ville se matchen(p-18) men jag ska då skynda mig hem och se sverige-tjekien. Mycket mer intressant match, nog för det skulle varit skoj att se killarna oxå. Men en VM-kvart kan man inte missa;P
imorgon blir det sita dagen på praktiken, skönt! sen göra klart det jag inte hinner idag med läxor, sen blir det säkert att göra mer på projektet. sen träning i sunderbyn.
Fredag, skola, tvätta kläderna som ska me till kiruna, göra klart läxorna som jag sökert inte kommer ha hunnit med idag o imorrn. Fara på herranas match om plan i vitå är spelbar, tvivlar på det, om det inte blir tjejmiddag.
 lördag, upp före fan, ska vara på busstationen kl05,50:( därifrån buss till kiruna, Först ska p14 spela match kl 11 och sen seriepremiär för oss, vitås första igenomtidernas damlag:p kl 16. och sen är man väl tillbak till råneå vid 23-24 kanske. Vi kanske får försöka skynda oss och duscha, och inte ta den tiden som vi brukar;p Och när ja kommer hem har jag lovat att vara barnvakt, eller hemma så att jennifer slipper vara själv. Söndag, ,åste vi väl göra klart projektet, sen så är det skola igen.
Men im jag får gjort allt av de ja har skrivit ovan så lär nästa vecka bli riktigt lugn, ledig tis o tors. träning ons o fre o en dag måste ja sola, match lör annars inga "måsten" tror jag. det lät som värsta semestern ju=P om man genför mot mina senaste veckor. men veckan efter det blir det full fart igen:(

men nu har jag verkligen inte tid att sitta här och beklaga mig, alla läxor är ju mitt eget fel!
Nu ska jag gå och micra mig en kopp kaffe och skriva om satanismen, som förövrigt har förvånat mig en hel del, det är inte alls som på film.

12 maj

nu hade ja tänkt vara seriös och skriva ett ordentligt inlägg men jag ids inte:P

Grattiis Mamma, fyller 44 år idag, hon börjar ju bli gammal nu;P Och mammas födelsdag betyder 2 veckor tills min:/ men jag har åldersnojja, vill faktist inte bli nå äldre.


RSS 2.0