Johan Harju, vilken lirare!

Vinst med 5-0! Harju gjorde 4 av dem, bakom omarks mål oxå! Va ska Lule göra utan dem två nästa år?! Raffl o Kalt tror ja knappast kan ersätta Omark o Harju!

jaja nu ska ja göra mig klar o knalla iväg..

Lördag

Trevligt kväll igår, men det var sista o gången ja går ut på cleo! 

Känner mig lite små trött just nu, har inte sovit många timmar inatt. Kom hem vid 6 tiden o vaknade vid 11. Men ja ska inte klaga när Erika har det tio gånger värre än mig. Nu har ja beställt hem matchen så det blir o se den på datorn sen knalla ner till Erika o börja förfesta igen. Bartömning o avskeds fest för Antonio o co på Rp! Bra att det blir billigt för det gick lite väl mkt pengar för mig igår:(  Det blir ju nästan en tredagars för mig i helgen, blev ju ett par vinglas o div drinkar i torsdags oxå. Tar igen mig för de senaste helgerna när ja har jobbat o varit skötsamm o ekonmisk=P

Nu ska ja ta o hoppa i duschen så kanske man blir som en människa igen..

Trevlig kväll

Jo igår var det en trevlig kväll:) 5 rätters avsmaknings meny, allt var jätte gott men tyvärr är det ju sånna små portioner så inte blev man jätte mätt. Gamla svenska lärarn gjorde oss sällskap vid bordet o hon är ju bara för härlig den kvinnan. hehe. Sen trevligt att träffa alla gamla kökslärare o flachbaks fick man av att vara i skolan. 
Efter middag gick de flesta av oss på invit o dracken en öl/cider. 

O självklart har ja ont i huvudet pga två glas rödvin! Är så grymt trist att ja ska få sån huvudvärk av rödvin när det är så gott! 

Ikväll träning o sen utgång=)  

If a bird can sing with a broken wing, you'll learn to bend when the wind blows

Blev en riktigt kort dag på skolan idag. Var nog där i 30 min, gjorde en labb, eller en del av den( det man behövde en kemisal för) Sen fråga ja läran om ja inte fick göra resten hemma för ja hade så mkt ja skulle göra idag. o de fick ja:) Skönt med att lärana förstår att man har andra saker i sitt liv än skolan, det var det få lärare på gymnasiet som hade.
Så ja gick på eriksson o klippte mig. fräscha bara upp gamla frisyren så nån större skillnad ser man inte. Sen tog ja 12 bussen hem o har lagat mig lunch o sen satt mig här.
Det blir nog att ta 16,20 bussen tillbaka till stan o sen gå o äta på gamla skolan med en del från gamla klassen. Tror det kan bli riktigt trevligt, har knappt sett nån av dem sen studenten. Men tydligen skulle tidningen dit oxå ikväll, så vem vet, kanske ja är med i tidningen imorrn=P  


Färjestad - Lule ikväll, som ja missar!! Men har inte vidrae höga förhoppningar på att vi ska ta poäng ikväll så.




Förstår inte vad det är med den här låten som ja älskar, men fy faan va härlig den är! Tror många av mina kompisar ville ha ihjäl mig för ett par år sen när ja alltid skulle höra den!


Torsdag

God morgon. Nu kl 9 bär det av till stan o göra en Nklabb:(


.....

Snart bär det av till mormor för käk o födelsdagsfirande. Sen blir det solarium o bad med Erika. 
nu ropar mamma att vi ska fara. Skriver kanske sen! 

Nostalgi

Se o njut alla hockey älskare..


Vilka ryssningar man får av dessa klipp!

Grattis Mormor!!

Grattis Mormor som fyller 80 år idag!!


Julafton 2008

Nu gör inte bloggen som ja vill! Hade tänkt att vänsterjustera texten igen, men den verkar inte vilja det så det får bli i mitten! Men idag är det iaf mormors födelsdag så det blir att fara dit o äta i eftermiddag. Lax o potatis om ja inte minns fel:) Före det hade ja tänkt att hinna med o sola, får ta o höra med Erika om vi hinner göra det tillsammans, men det verkar bli svårt. Så ja kanske skulle ta o knalla ner nu på förmiddag o göra bort det. Sen väntar matte boken oxå:( usch de är riktigt jobbigt att räkna matte. Tvättat träningskläder behöver ja oxå. Mejla matteläraren. slå in mormor present. Så nog har ja saker att sysselsätta mig med idag med!

Igår hade vi fysträning i arcus. Gode skönt att ta ut sig till max, eller efteråt är det skönt iaf. inte fullt lika skönt när man känner att spyan är nära att komma. Men Beach 2009 here we come! :PSå idag har ja en sån där lagom/skön träningsvärk i hela kroppen. Riktigt skoja att vi ska börja brottats i råne varanan vecka, har alltid velat pröva de. O så är det lite små skönt att sskarn får pröva på hur det är att pendla tre mil till en träning=P 

Nä nu ska ja gå o hämta mig en kopp kaffe till o se highlightsen från gårdagens match som ja missade! Lule vann förövrigt med 4-2. o se vad ja tippade i förgående inlägg=P Tror det är första gången på hela säsongen ja gissar rätt!


En snabbis

tänkte bara skriva en rad eller två innan ja packar väsken o knallar ner till Erika
Stan en sväng innan skolan, köpte mig ett par jeansleggings, tror ja är inne i leggingsperiod nu=P Sen var det Nk i ca 2 timmar:( Skit tråkigt! Sen en snabb sväng till på stan innan 15,10 bussen gick, köpte mig två par linnen. Förhoppningsviss går dem att ha till mina "skinleggings" så att ja kan ha dem på fredag. Då blir det utgång i stan:)
Sen kom ja hem o då har ja lagat mig middag, kyckling- och bacongryta med pasta. Så nu är ja jätte mätt, hoppas det hinner sjunka undan innan fyspasset, inge roligt att springa intervaller med en massa mat i magen.
 
Lule hemma mot frölunda ikväll, johnsson fortfarrande sjuk:( Men ejdpalm har ju börjat spela godkänt o styrman är ju en riktigt talang. men ingen tacklar som pierre! 4-2 till lule låter bra!

Heej då!!

You don’t know what you got till you missing it a lot

God morgon! Nu är ja nu inne i sån period där ja kan sova hur mkt som helst o fortfarrande vara trött när ja vaknar. Somn förre 24 i går o har sovit till 8 o det kändes som ja bara hade sovit två timmar när ja steg upp. Det första ja ser är ett sms på mobilen o ja kommer missa matchen ikväll oxå=( det blir att fara på fysträningen ikväll som vi igentligen hade tänkt att o köra i råne i morgon! Men ja klarar ju inte av att köra ett fyspass ordntligt själv så ja måste ju fara idag. O på torsdag missar ja oxå hockeyn:( då blir det att äta med gamla klassen i Novisen:) trevligt att träffa dem igen o lärarna! Så jävlar den som kommer o gör så att ja missar matchen på lördag oxå!!

Nu ska ja gå i duschen o sen ta 11 bussen till skolan:/

Misslyckade muffins

Jo nu har ja bakat äppelmuffins som jag misslyckades med, nästan alla flöt över formarna o ut på plåten:( o så har ja gjort bottnarna till en suleikatårta till mormosfödelsdag.

Såg truppen till Euro hockey tour, inte en enda lulespelare! Ja tycker då att Berglund o Omark borde få en chans till att visa upp sig innan VM. O så kan dem låta några av dem "klara" vm-spelarna vila..

Nu ska ja sätta mig med matten i ett par timmar, så att ja kan vara ledig restan av kvällen.

Ledig dag

Idag har jag ingenting som ja måste göra, ingen skola, jobb, hockey eller träning! Nog för hockey o träning är roligt! men det är skönt att ja inte behöver göra nå. Nog för ja måste ta och sätta mig med matteboken o baka till mormors födelsdag o mammas styrelsemöte. 

I lördags drömde ja en grymt otäck dröm. Drömde att mitt vänster knä var så dåligt att det krävdes operation o att ja skulle vara borta hela säsongen o det fanns en stor chans att ja aldirg skulle kunna träna igen! ojoj va ja var förstörd i drömmen, vaknade av ja grät mitt i natten! hehe o verklig var den, ja var tvungen att fundera en stund innan ja kom på att det inte kunde vara sant, att ja inte hade ett så stort fel i mitt knä:)

Nä nu ska ja gå och dricka lite mer kaffe o sen sätta igång med bakningen.

...

Somna före 21 i gårkväll o har sovit till 5,30, sen har ja jobbet till 11. När ja kom hem la jag mig framför tvn o log lyckades ja somna fast ja har tänkt få vettiga saker uträttade idag mellan passen.  Nu ska ja bara äta o sen har det i princip dax att gå tllbaka på jobbet.


God morgon

Nu ska ja jobba=(


Fredag

God morgon! Har ont i huvudet i dag igen, har haft det hela veckan. eller det gör bara ont när ja höjer ögonbrynet på högersida:( det är lite skumt det.
Igår tog ja 9 bussen in till NKn, sen så 12 bussen hem. Räknade matte o åt middag sen for ja o jobbade. Efter jobbet gick ja om Lina en sväng.
Idag ska ja försöka få lite mer matte gjort o sen ikväll är det träning:) O planerna på att festa imorrn sprack ännu en gång:( Ska jobba! 7-16,15 på lördag o delad tur på söndag.

Nu ska ja betala räkningar o sen gå o leta mig nå frukost!

Onsdag 21/1

Månaden går verkligen fort. Redan 21 vilket påminer mig om att ja har nån räkning som ska vara betald vilken dag som helst. Men det får ja ta o göra när ja kommer från skolan, Idag 8,30 matte c intro. Sen ska ja nog gå o köpa ett par leggings som ja inte igentligen har råd med, men fy faan va fräna dem var, skinnimitation=) Så nu måste ja "låna" pengar från min sparkonto:(

Igår fysträning i arcus o oj va jobbigt det var! Först löpning i 30 min, o ja kan säga att dem sista 6 varaven var ja död, men som tur har man med erika som skricker lite på en;P o då jävlar kan ja ju inte ge upp. Sen ett styrckepass så 30 min o ja kom fram till att ja behöver träna armstyrcka!! Så nu är fundering på att börja träna på gymmet igen. Så kroppen känns idag o ja kan ju bara tänka mig hur den känns om några timmar när träningsvärken hinner sätta i ordntligt. Jaja det är grymt skönt att träna så att man är helt slut!

o när ja kommer hem måste ja städa mitt rum! Har halv garderoben nedanför min säng!  

Förkyld?!

Ja börjar känna mig riktigt förkyld nu:( Ja vill inte o har defenitivt inte tid för att bli sjuk!

Nu blir det att ta 11 bussen in till stan, sen skola kl 13,00. btw skolan var verkligen skiit!! Sen hem till råne så fort som möjligt, skulle tippa på att det blir att ta 15,10 bussen.
Sen fysträning i arcus kl 19,15, borde väl stå över den pga förkylningen o knät, men känns inge bra att börja med att missa träningarna. Får se hur ja känner mig när ja börjar springa.

nu måste ja gå o göra mig klar så att ja hinner med bussen! 

Dåligt humör

Är på ett så grymt dåligt humör just nu!! Förbannad på allt o ingenting!

Röntgen

Nyss kommit från läkarn o inte fann han nå fel på min handled:/ Så han ska skicka mig på röntgen, för att se så det inte är nån gammal spricka lr liknade. Nog för det är alldeles för sent att göra nå åt det om så skulle vara fallet.. Men det ska bli skönt att få veta vad det är eller att det inte är nått. o korkad som ja är så har ja ju käkat naproxen(smärtstillande) för knät hela helgen o även imorse så inte kände ja att det gjorde ont när han vred o vände på handen, för ja tyckte när ja satt där inne att ja inte hade lika ont som vanligt i vissa lägen. O varför kom ja på när ja kom därifrån. Ibland är ja korkad, som när ja käkar levaxin innan ja ska ta blodprov.

Doktorn

På en timme ska ja till RVC o kolla upp min handled som inte har blivit helt bra sen ja "stuckade" den i april.
Sen blir det hem o göra sig klar till skolan, haha gud va det känns konstigt att skriva/säga att ja ska till skolan.

I fredags skrev Ja, Erika o Eve på övergångspapper. Numera spelar vid i Sunderbyn. O redan efter en träning med dem så märker man tydligt vilken skillnad det är mellan lagen. Igår blev man lagomt fint bemmöt på vitå träningen, tränarn gjorde väl ganska så klart för oss att vi inte är välkomna tillbaka. Jaja i sunderbyn känner man sig då välkommen. Så det blir nog fintfint. För vitås damträningar kommer ja inte sakna, därimot så träningarna med herr och p18. Men där kanske man är välkommen att träna nångång. 
Men jag kommer sakna att kliva ut på vitå ip med vitå bk come on sprackande ihögtalarna. Sättet man fick peppa igång sig innan match var härlig.  

Lule möter Hv71 på bortaplan ikväll, svår o viktig  match! desvärre tror ja på ännu en förlust. 


Fördriva tiden

Ja inte kunde jag somna, det blir en lååång natt!! Jaja tur att man har mor med sig, då kan ja ju somn till när det är lugnt utan att känna mig dum. det blir att lyssna på hockeyn för ja ids inte betala för den när ja inte hinner se klart den. Grymt tråkigt att inte se slutet. Nu jävlar får dem se till att vinna.

Skiva i CD-spelaren? ingen, har ingen cd-spelare
Är du snygg? hehe, självklart=P
Antal timmar sömn inatt? 4 timmar kanske. Somna vid 2 o vakna vid 7,30, men vakna gånger flera
Vad vill du ha just nu? ett fast jobb, nytt knä
Höger eller vänsterhänt? höger
Modersmål: Svenska
Sängdags? olika, ibland kl 21 o ibland kl 4
Fobier? Spindlar
Känner du någon snygg kille? jodå=)
Har du körkort? Nej, o de börjar verkligen bli på tiden att ta det
Har du bråkat med en kompis idag? nej
Har du kysst någon du inte känner? jo
Åsikt om jultomten? hehe, ja han är för det mesta ganska snäll;)
Håller du på med någon sport? Fotboll<3
Vad skulle du vilja heta om du fick välja själv? Trivs med mitt namn,
Mjölk i kaffet? Joo
Är du ett trendlejon? nja, det skulle ja inte påstå
Är du kär? nepp
Har du kysst en nära kompis till dig? javisst
Läser du bloggar? Jo
Vem skrev ett sms till dig senast? Carro
Svär du? jo för faan
Sjunger du? jo men inte vackert
Vad har du fått mest komplimanger för? hm, ja vet inte.
Vill du gå på högskola? Tror de, pluggar ju upp betygen för att kunna göra de
Vill du gifta dej? Jo
Tycker du att du är attraktiv? Ibland
Är du ett hälsofreak? Absolut inte!
Favoritämne i skolan? hm, vet inte. Drycker var ganska så kul
Favoritsysselsättning? Slöa, spela fotboll, ha roligt
Choklad eller vaniljglass? vanilj!
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja
Vad vill du arbeta med när du blir stor? Vet inte
Din hårfärg och frisyr? Blond, långt o tunnt, helt saknad av frisyr just nu. har inte klippt mih på ett halvår
Vilka skor hade du på dej idag? inga än så länge,
Kläderna du hade på dej idag?  mjukisar o t-shirt, o sen leggings, kjol o kofta( hade ju planer att gå o se hockeyn o dricka öl med Carro) o nu återigen mjukisar o t-shirt
Vilka kläder skulle du vilja ha på dej just nu? hm. de ja har på mig, men det hade varit roligare om man hade fin kläder på sig med planer för att göra de man tänkte.
Favoritårstid? SOMMAR
Har du glasögon? nej
Favoritmat och dryck? Ingen speciell mat, öl o vatten
Favoritdjur? Katt o hund
Vad köpte du senast? kycklingmål på max
Vem tänker du på just nu? hehe, harju, han sköt just ett dragskott
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Johanna
Vem umgicks du med senast? Erika o Lisa o Ewe
Senast kramade? En gubbe på jobbet, fick mig nästan en puss oxå men den hann ja avväja
Vem ringde dej senast? Eva från jobbet
Vem ringde du senast? Lina
Vilken låt förknippar du med dig själv? Ingen
Bästa livekonsert? Ja o Lina hade roligt på Fronda
Vad ska du göra ikväll? Jobba hela natten lång
Sov du ensam idag? Ah
Vem sov du hos senast? Haha, det lämnar ja osagt
Varför gjorde du detta testet? För att fördriva tiden

Ändrade planer

Hade tänkt o gå o dricka öl o se hockeyn med carro. Men då ringer jobbet o ja ska jobba natt! Med mamma! Får se hur glada vi är på varandra där vid 4snoret. Ja skulle behöva sova ett par timmar nu men ja känner mig inte alls nå trött. Annars lär det bli en lång natt. vaken i sisådär 24 timmar!

Helvetes knä!!

Träning x2 igår. Först med sunderbyn, man kan väl lugnt säga att det är en annan klass på deras träningar gemfört med våra egna! Lyckades därimot ramla olyckligt på vänsterknät, rakt ner på de så att knäskåla inte blev som den ska! Hela sskträningen gick bra med knät förutom väldigt ostabilt. Men sen på vitås så blev det bara värre o värre, linda de o det hjälpt en hel del. Men sen gick det bara utförs. Men måste säga att ja var på toppfprm annars=p eller så inte. Var så slut i kropp o knopp så det blev inte mkt seriöst från min sida.  
efter träningen skrev vi pappar, vad för några går ja in senare. 
Sen en varm skön dusch, sen for ja vi (Ja, Lisa, Erika o Ewe) o åt kvällsmat på max. Tillbaka till råne o släppte av Ewe som skulle toffla! sen for vi andra till Erika o drack te o snacka skit. O ja tyckte faktist att teet var gott! Knäet blev bara sämre o sämre:( Hem o sova vid 00,30.
Sovit väldigt dåligt inatt, vaknar gånger flera med förbannad värk, klockan 7,30 vaknade ja o försökt somna om men knät gjorde för ont så ja steg upp vid 8. De har blivit bättre nu när ja har fått röra på de o knarkat lite:)

hockey ikväll. Lule - Linköping! Säger väl att det blir förlust igen, för det verkar alltid bli det ja inte tror på, så händan efter ska ja tipp förlust varje match. johansson o olsson borta ikväll! Inge bara alls att johnsson är borta.

Sen får man se vad som händer, är lite smp sugen på en öl eller två=) Ni kan ju höra av er om ni vet av nått roligt!

Linus Omark

Här är målet från i går



och lite andra gobitar från honom

 

Dagens: Fredag

DAGENS VILL HA: Ny frächs kropp, så slipper man ha ont över allt ikväll.
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar o ett linne
DAGENS FRISYR: Träningsfrilla, två inbakade flätor i luggen o resten i svans
DAGENS LÅT: I Like it Rough - Lady Gaga
DAGENS PLANER: Träning!
DAGENS SAKNAD: Sol o värme
DAGENS DUMMASTE: Kylan
DAGENS MISSLYCKANDE: Har nog inte misslyckas med nå:) ÄN!
DAGENS DROG: Kaffe o snus
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: Bra!
DAGENS CITAT:  I kärlekens krig segrar den, som ger sig
DAGENS ROLIGASTE:  Har inte hänt nå roligt än


Snyggaste målet i år!

Lule förlorade igen i går:( Men kolla gå in o kolla på omarks mål i sista perioden. Gode snyggt alltså, synd bara att han fick ett felskär i sistminuterna o timrå kunde ta ledninge o vinna.

Har ont i käken idag efter tandläkar besöket igår, fick gapa som en idiot hela tiden. Men måste säga att det var  ovanligt roligt igår, tandläkarn o hennes medhjälpare var i 30 årsåldern o hade riktigt bra humor faktist, dem prata på om allt möjligt hela tiden, var bara lite svårt att vara med o skratta när man låg med öppen mun o flera verktyg i käften. Men vi kollade på lägenheter medans bedövningen skulle börja verka, den ena vissa en för 15 000 000 i göteborg som inte var lite fin. kolla in den här, inte skulle det vara fel att ligga i poolen på terassen med en kall öl i handen.

Ikväll blir det att fara o träna med sunderbyn o sen träna med vitå. Måste gå o ta o leta reda på uteskorna. Kul att få vara på gräs igen, nog för konstgräs inte är samma sak som riktigt men i alla fall.

Nu ska ja gå o lägga på lite ved i kamin o dricka mera kaffe

My wings of steel like a dry autumn leaf, I am broken!

Torsdag 15 januari, tiden går fort, halva januari har nu passerat. Om ett par månader kan man gå med kjol igen, spela fotboll på en grön gräsplan, lägga sig o steka i strålande sol, ha färg på kroppen, varma sommarkvällar, sitta ute o grilla. Gud va ja längtar till värmen, speciellt sånna här dagar när termometern visar -20 o ja vet att snart måste ja gå ut.

Vaknade  vid 8 imorse låg o drog mig ett tag sen upp o drack kaffe o lästa tidningen( på nätet) sen åt ja frukost o la mig o läste "om ja kunde drömma" har hunnit ca 100 sidor o boken är redan riktigt bra:)

Lule tar imot timrå hemma ikväll, missar den tyvärr, tror på en vinst med 4-2! nån gång kamske ja gissar rätt=P

Nu ska ja gå o se vad ja kan hitta på att laga till lunch, sen tandläkarn kl 13,20 o sen vidare till jobbet.

Vars tog denna dag vägen?!

Dagen har bara flygit förbi!!

Först jobb mellan 7-16,15. Plus att det tog ett extra tag att ta sig därifrånm för det var ju nån som hade gömt min ena sko!! Leta igenom hela rummet, i alla skåp men inte fan hitta ja den. När ja blev nog less så leta ja reda på den misstänktes nummer o ringde, o självfallet när hon väl svarar så såg ja skon min i min jackaficka!!! HUr fan kunder ja missa den?! kolla ju igenom jackan flera gånger innan. Jajja då hade en kvart till av min dag gått, för att leta en sko jävel,
Sen hick ja på ica för att hämta ut mittt paket innehållande shampo o inpackning. Där fick ja stå i kö i en kvart till!! Men mamma var iaf snäll o hämta mig:)
NÄr ja kommer hem märker ja att det var jävligt kallt o planerna med jogging ställdes in, o inte gick det att simma för mig idag heller, fel tid på månaden o om ja inte måste så badar ja inte!
Äta middag o iväg o fira moster som fyller år idag.
o nu är ja här o klockan är nästan åtta o ja sitter o tycker i mig en massa godis när ja igentligen borde vara ute i springa:/ jaja det blir dubbel träning på fredag.

Nä nu ska ja ta o köra ett styrkepass här hemma o sen i duschen o pröva mina nya produkter..

Ja hade fel :)

Lule vann!! Riktigt skönt att ha fel ibland. Var väl ingen höjdar match men det fanns en del posetiva saker. Ejdepalm spelade åter igen stabilt o bra vissa stunder, roligt för hur vi har klagat på han i soffan hos maja. Sandström o Johnsson tacklar så det bara smäller om det! Almtorp utveklingskurva verkar pekar uppåt! Lule klara sig på fem backar! 
Synd bara att det verkar ha låst sig lite för Harju-Omark-Lavander.

Nu ska ja gå o borsta tänderna o lägga mig framför tvn o sova.
   Gonatt o sov gott

Muskler utav stål

Ja har en hemsk träningsvärk i arm- och bröstmusklerna! Det märks att ja inte har tränat armarna på hela vinterna, så armhävningarna i söndags känns idag!

Nu ska ja se hockeyn, bad mamma köpa expressen tvtidning så att ja fick se matchen gratis på datorn, nu återstår det bara o se om datorn vår är nog bra.

Pinsamt

Har dammsugit o vaskat nyss i förd sporttopp, mjukisbyxor o musik i öronen. Tar en sväng om med vask borsten o ute på vägen står grannen med alla hans kompisar o kollar mot mitt håll! hehe lite pinamt

Ska jobba imorgon 7-16,15 o på torsdag ska ja till tandläkarn 13,20 o när ja är klar där ska ja jobba till 21,15. Härligt att få en lön även nästa månad som är lite större:) för det kan ja verkligen behöva.  

Lule möter Frölunda borta ikväll, hoppas dem lyckas bryta sin förlustsvit ikväll, men ja är skeptisk till den saken, dem brukar ha svårt för frölunda borta. Men skönt att Chabada o Sandström är tillbaka efter sina skador. Nu får dem se till att kriga för livet o knippa en poäng iaf.

Tisdag 13 Januari

Idag är det 8 års sen morfar dog. Kommer ihåg den dagen som om den vore igår.

Facebook

jo nu har ja oxå skaffat mig en sån! Men ärligt talat förstår ja mig inte alls på de!

She rules until the end of time, she gives and she takes

Steg upp tidigt idag med, följde me mamma som skulle skjutsa mormor på syncentralen. O medans mormor var där for ja o regietrerade mig på komvux! Börjar plugga matte C o NkB nästa vecka:/ Känner inte alls för det, men ja tänker inte gå om kring arbetslös o inte ha nå att göra, då är det bättre att passa på att plugga medans. Springvika få ja ju fortfarnade göra, men med alla nya bestämelerser dem har så lär det bli mkt mindre tillfällen dem tar ut en timvikarie.

Sen for vi o hämta upp mormor igen o for in till stan. Det är lite små jobbigt att gå på stan med mormor måste ja säga. Slösa iväg drygt 300kr på Kicks. Hårborste, torrshampo (tänkte pröva hur bra det funkar, hade ju varit praktist om det funkar bra), fotpeeling o en clinique nessäsar med lite allt möjligt bla en ögonkräm som ja tycker är grymt bra men varit för snål för att köpa. Som tur var hade ja ju fått mina presentkort från gratismakeup på 150kr. Köpte även en kjol.
Sen for vi på elgiganten för mormor skulle köpa en micro, men hon hitta ingen men jag o mamma impulsköpte en massagedyna för 2000! Tog på mig att betala halva o de har ja igentligen inte alls råd med! Men fy faan va skön den är! Tror nästan den är värd pengarna. känns som en riktig massage förutom att den kommer ju inte åt överallt på ryggen.
o när ja kom hem beställde ja hem böckerna ja behöver till skolan, det här blir en dyr månad:( Så nästa månad får det då inte bli nå utgifter alls! För nu känner ja mig ordentligt fattig..

Jag är trött!!

Hade tänkt skriva ett seriöst inlägg men det ids ja inte göra..
Nu blir det att betala en räkning sen hoppa i säng o soova..


Jobba

Dem ringde från jobbet tidigare o ja ska jobba delad tur imorgon! Det var tur att det var delad annars hade det blilvit svårt, har ju träning kl 13,30-15,00 som ja verkligen vill gå på o tillika hade ja velat jobba o få pengar, så det var ju perfekt att det var en delad tur så att ja kan göra bägge. Däremot blir det ganska fullt upp hela dan. Först jobba 6,45-11,45, sen få i sig nå mat o träna sen skynda sig i duschen o börja jobba igen 15,30-20,30. Tror det var den turen iaf, kan ha varit 16,15-21,15 oxå, lyssnade inte så noga:S Hoppas det var den senare så blir det lite mindre stressigt, men ganska så säker är ja på att det var den tidiga:(

Nu funderar ja på om ja skulle ta o färga ögonbryna o fransarna o sen lägga mig o se Låt den rätte komma, tror den kan vara riktigt bra, boken var då de iaf.


Lördag

Går dags kvällen blev ju inte riktigt som planerat.

Ja gick ner till Linnea vid 19 o drack en öl innan vi fick springa till bussen efter Linneas lilla mistag. På Waldorf käka ja Pekingsoppa till förrätt, helt okej var den. Till huvudrätt blev det pepparstek o potatisgratäng:) riktigt gott. Någon efterrätt fanns det inte plats för. Betala bara 56kr för måltiden så biligt blev det o det var bara för cidern ja betalade. Efter waldorf gick vi på gamla Olearys o där var det happy hour så man kom biligt undan där med. Vid 24 skulle vi gå på Olivers men då var det ju nån sur vakt som inte lät oss komma in fast dem bara hade ca 80 besökare. Jaja det var dem som förlora pengar o vi missa säkert inget. Så vi gick på Heros o vänta på skjutsen hem. Om max på hemväg var ju ett måste, fast vi hade ätit två rätters ett par timmar innan. Glutenfria bröden är inte alls nå bra:(
När ja kom hem vid 2,30 tryckte ja i mig en massa chips, förstår inte vars ja fick plats med allt. låg o såg film sen sov ja ända till 13 idag. Sen dess har ja inte gjort nå, men det är väldigt skönt att man inte känner av ett skit att man drack igår, inte för jja hann dricka mig full men iaf.
Va ska man hitta på ikväll då? Lina o dom skulle mest troligt på bio, hade varit trevligt det men ja ids tränga mig på så att dem måste ta två bilar. Nog för lina bjöd med mig men iaf. Håller på att ladda ner "Låt den rätte komma in" så man kanske bara lägger sig o ser den. Om den blir färdig nångång..

Imorgon träning=D

Skickligt Linnea

Ja nu sitter ja hos Linnea o hon har ju ställt till det för sig. Hon skulle fukta håret innan hon blåste det med en vatten spruta, men det hon hade glömt var att hon hade hävt rengöringsmedel i det.. Hahah. så nu går bussen om 20 min o hon har precis tvättat håret! tur det inte hände mig för mitt hår brukar ta kring 1 timme att få fint.. nu ska ja gå o leta reda på ett par knästrumpor åt henne..

Believer, deceiver, the question lies beneath the letter I wrote you in late May

Sitter o lyssnar på Voltbeat o funderar på om min bror har kommit ihåg att han skulle på bolaget idag. Hm det har ju hänt att han har glömt bort, men som tur har det aldrig varit sista dagen han har glömt utan att ja f¨tt påmina han mitt i veckan så han ändå har hunnit, men den här gången var ja sent ute me att be han. O om han har glömt bort idag så blir det dyrt för mig:( det är lite skillnad på att betala 13kr o 50kr för en öl!   

Blir att äta senare än vad vi hade tänkt, Bella tar sig inte lös förens sent, så det blir att ta 19,50 bussen in o bord har ja bokat till 20,45. Så vi får se hur det går med förfest om vi hinner med någon. Blir nog att gå på Olivers om man nu tar sig in, men det har aldrig annars varit nått problem så.

Men nu låter det i dörren o de låter som han:)

ja måste köpa en ny väkarklocka!

Har sovit till 10,30 idag med fast ja hade ställt väkarklockan på 10,30. Har en förmåga att lära mig stänga av klockorna i sömnen efter ett tag. o det har ja tydligen lärt mig med den här nu.. Så nästa vända in till stan blir det att köpa en ny en.

Lule förlorade i går igen:( men bara 1-0 så det kändes inte lika farligt. Men fy vilket tryck dem hade där i slutet, det verkar som dem har fått tillbaka sin stolpe ut istället för stolpe in.

Inte orka göra nå period..

det har ja just nu.. Så ja lyssnar på hockeyn ist för ha gått ner till majsan o se den. Tråkigt men skönt;P 0-0 o tredje har just börjat, det verkar iaf inte bli nån brakförlust den här gången, det är ju lite posetivt men det kan hända myyycket på en period i hockey. o så håller ja på att "återfetta" mitt hår, så det är grymt skitigt! Har det flera inbakade flätor så att ja inte ska råka ta i det för det är jätte äkligt, men mitt hår hade vant sig med att tvättas varje dag minst o blir typ skitigt efter ett par timmar.

Missar träningen imorrn:( o just nu känns det förjävligt, men nog tror ja att vi kommer få roligare. Gratis käk sen utgång med trevligt sällskap, träning har vi ju på söndag oxå så. Om vi inte hade haft söndagsträningen hade ja inte gått me på att ha middagen imorrn;P  

helvete nu gjorde brynäs mål!

Slösa

jo nu har ja beställt dem. Förstår mig inte riktigt på mig själv, hur kan ja lägga så mkt pengar på nå sånt, ja som brukar vara ekonomisk av mig!

Beslusångest!!

det har ja just nu, har suttit o varit på vög att beställa hem Redkens shampoo o inpckning i en evighet nu. Har allt i fyllt men jag förmår mig inte att trycka på "skicka beställningen"  knappen. För 563 kr är inte vad en normal människa med min ekonomi lägger ut på en flaska shampoo o en tub hårinpackning. Men för mina mynt har ja ju bestämt mig för att köpa nå riktigt onödigt, o det kan man lätt kalla att det här är.
Nä nu tror ja att ja ska skicka i väg beställningen, hoppas bara att dem är jävligt bra produkter!!

10,25

Det går inte så bra för mig att stiga upp tidigt, o idag hade ja ställt klockan på 9 men kommer bara ihåg att den ringde en gång o ja tänkte äh en gång kan ja snoza. Men det blev visst att ja sov till 10,25.

Tror knappast att ja ids gå ner på banken idag, ska iaf gå o slå på en tvättmaskin efter ja har druckit upp kaffet.

God kväll

nu har nästan hela dagen gått. o inte har ja har ja gjort nå vettigt, eller två tvättmaskiner har ja kört o plocka i ordning lite. Imorgon ska ja göra ett försök att ta mig i väg på banken, har haft planer på att gå ditt i ett par månader. Jag måste skaffa mig ett nytt bankomatkort, ska byta till nå annat så att ja kan betala direkt över internet. Kan ju inte tex handla på Ginas postorder o inte se hockeyn på internet, det är lite jobbigt att vara beroende av att maja är hemma för att kunna se matcherna. o så skulle det underlätta oxå om ja kunde använda mitt kort på mackar o apotek oxå, mitt kort har en förkärlek till att inte vilja funka på de stöllerna.. o så har ja ju en hel kartong med mynt som ja ska sätta in på kontot o sen köpa mig nå riktigt onödigt dyrt som ja annars är för snål att lägga pengar på. Finns en hårinpackning för 300kr som ja länge varit sugen på men har varit alldeles för snål för. så den kanske man skulle beställa hem eller ett par skor till skulle inte sitta fel:)

oj

oj va ja har börjat sova länge på morgona nu mer. Vakande 10,45 idag:/ o ja har sovit länge hela förra veckan oxå. O ja brukar normalt sett vakna vid 9 tiden. Va ska man göra idag då? ingetting tror jag. Det är så grymt skönt att bara knalla på här hemma o springa i pyjamasen till det är dax o gå o lägga sig igen:)

På fredag blir det Waldorf o sen utgång! Någon som är sugen på att följa med?  

Bakis dag

Nja ja är faktist inte speciellt bakis idag:) Har kommit underfund med att om ja dricker riktigt ordentligt men vatten samma dag som ja ska dricka, så blir ja knappt nå bakfull alls men om ja inte dricker mycket får jag världens baksmälla. O så måste ja äta ordentligt oxå innan. Laddar lite på samma sätt som till en fotbollsmatch:P
Ni som bruckar blir ordentligt bakis, tex Lina, borde pröva att dricka vatten under hela dagen innan o äta. Tror det skulle kunna göra en rejäl skillnad för henne som aldrig nästan äter eller dricker ordentliget när hon ska fest.

Gårdagen då. Jobbade till 20,30 sen var springa ner i duschen o sminka sig på rekord tid. Var i Jämtön ca  21,15. Hur många kvinnor tror ni klarar att bli färdiga så fort?;) Gick väldigt segt för mig i början men sen bjöd sarah på en grogg o vipps så blev ja full!! Ja o sprit drar inte riktigt jämt. Kom ganska mkt folk o uppvaktade Sarah, mesta delen törebor. Men trevligt var det. Sen vid halv ett tiden trängde vi in oss en hel drös i bilen o for till råne o gick på puben.

Lule förlorade hemma mot djurgården igår, med 6-2!!! fy faan, tur att man inte såg matchen då skulle man vara riktigt irriterad. Måntro vad som har tagit åt dem..
Småkronorna förlorade oxå igår:( Så vi får nöja oss med ett silver i år igen.

Nu ska ja hoppa i duschen o göra en hår inpackning. Håret mitt är tortt som krut efter ja har druckit!

Trettondagsafton

O snart bär det av till jobbet. Full fart hela dagen idag. När ja steg upp var det bara att börja packa ihop det ja behöver ikväll, o nu håller ja på med att laga lunch. Sen blir det jobb o efter det blir det att fara till jämtön och fira sarah.

Lule spelar mot Djurgården hemma ikväll. Dem borde vinna men skadorna på sandstöm, omark o chabada försvårar det ordentligt..

Men småkronorna tror ja kan ha en ganska stor chans att det guld. Dem har ett lika bra lag som Kanada. Men kanada har hemmaplan.


Söndag

Det har varit en riktigt kass dag idag!! Har varit Förbannad hela dagen helt utan andledning. Har velat slå ihjäl alla i min närhet! Så ja har tillbringat dagen instängd framför tvn!
Men nu börjar ja känna mig lite gladare igen.. Imorgon blir det att jobba 12-20,30 sen duscha o ta sig iväg till Jämtön på nå vänster. Hade ju tänkt att mamma skulle skjutsa mig men hon börjar ju jobba 21 så det gick ju inte så bra det.. Sarah fyller 20 imorgon.. Sen får man se om det blir att fortsätta festa eller om man ser hockeyn istället.. Inge beslut ikväll, bestämma mig får ja göra efter hur lusten känns kl 01,00 imorgon natt!

Nu ska ja se om ja har nån sevärd film på datorn, för inte fanns det nå att se på tv. Grymt tråkigt att fre-, lör- och söndagar inte har bättre program/filmer.

Gonatt o sov gott!

Nu funkar den igen..

nu syns inläggen..


Söndag

Lules match igår, var en jävla skit match. Vi åker på storspö o får skador på tre av våra viktiga spelar!!

Småkronorna därimot, dem spela ut slovakien spelmässigt iaf. Hade bara en jävla oflytt, men dem vann ju tillslut:) Final imorgon natt mot Kanada. Då är frågan ska man se hockey eller ska man gå ut o roa sig?!

O måntro när mina inlägg ska börja synsas på bloggen, eller är det bara ja som inte kan se dem? Det ja kan se är årsresumen, alla efter det ser ja inte.


Hockey x2

Först nu är det Skellefteå - Luleå. Blir att gå ner till Maja o se den. Tror det lär bli väldigt svårt för lule att vinna, skulle tro att Saik vinner med 4-2. Men Lule kan lika väl vinna om dem krigar som dem gjorde på hemmaderbyt. På kuriren säger dem att Ejdeplam ska ta Olsson plats, vilket ja tycker är rent utsagt idoitikt! Men skönt att Pierre är tillbaka o kan ge lite smärta åt saik spelarna o speciellt till renberg..

Småkronorna spelar semiefinal mot Slovakien ikväll, tror att det blir lite lekstuga för swe:) Men vem vet slovakien slog ju ut USA i kvaten.. Men nog tar sverige det här, med 4-1.

Nu ska ja gå o äta middag, sen knalla ner till maja. 

Kan fortfarande inte se alla inlägg

Jaja ja skriver väl iaf, så det lär väl dycka upp ett par st på en o samma gång snart. Träningen igår gick då åt helvete, inget funka!! Men det är smällar man får ta. Nya tag nästa söndag. Efter träningen gick ja till Lina o spelade poker med henne, Sandra, Stefan o Rickard. Jag o Lina var  ju överlägsen bäst! Kom hem igen vid 23 o då blev det sängen..

Vad händer idag då? hockey x2 iaf.

bloggen är kocko!

ser nu att mina tidigare inlägg idag syns inte på bloggen. Ja ser dem iaf inte, men så här har detr ju varit ett par ggr tidigare=P Så dem syns säkert när ja postat det här.
På en timme blir det träning med p18, själv igen verkar det som, fast erika var som sugen på att komma med ist för att träna med ssk. Är grymt uttråkad just nu o har en jävla spring i benen:/ Men det går nog över efter träningen..

Nu ska ja beställa hem lite böcker, tänkte bli duktig o börja läsa lite.


Hallo

Efter jobbet idag gick ja förbi moster o drack kaffe o hämta mössan o vantarna ja glömde där i onsdags. Nu har ja kommit hem för nå tag sen o sitter o äter chockladkolatårta:) Funderar på om ja ska träna med p18 eller följa med erika o lisa o träna med ssk ikväll. Det lutar starkt åt att det bli att det blir med killarna, kändes lite jobbigt att börja fara till arcus. Jaja får se hur ja gör!

Nästa fredag blir det iaf ingen träning för mig, då ska ja o Linnea ut o äta våran "julmiddag", vi skulle ju gå ut o äta ist för när dem anställs var på julbord! Hoppas att amanda får följa, hon var ju "sjuk" när dem hade julbordet. Så nästa fredag blir det Waldorf o eventuellt utgång.

Nu ska ja nog slå på en film o vila middag.

God Morgon

Nu har ja inge vettigt alls att skriva om, men ja ska iaf o jobba 7,30-12,30. Så efter jobbet kanske det kommer ett mer innehållsrikt inlägg:)


Årsresumé

Gjorde du nå under 2008 som du inte gjort förut?
jo det har ja säkert, men inga märkvärdiga saker..

Har du något minnesvärt datum?
Nepp

Höll du några av dina nyårelöften?
Hade inga. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte vänner men vänners vänner.

Dog någon som stod dig nära?
nej, tack o lov för det

Vilka länder besökte du?
Finland

Är det något du saknade under 2008 som du vill ha 2009?

Fast jobb, körkort o eget boende 

Vad var din största framgång 2008?

Gick ut gymnasiet med hyffsade betyg, slutat röka(feströker gör ja än:/) Börjat med fotboll igen=)

Största misstaget 2008?

Kan inte komma på nått just nu.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Förkylningar har ja väl haft ett par stycken. Småskador har ja haft gånger flera,. Men har klarat mig från stora skador o sjukdommar=) Allergier har jag därimot fått, både gluten o laktos:( Grymt jobbig måste ja säga. 

Bästa köpet?

hm, skinnjackan tycker ja bra om.

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder!!

Gjorde nånting dig riktigt glad?

Fotbollen har givit mig mycke glädje

Vilka sånger kommer alltid påmina dig om 2008?

hm, vet faktist inte riktigt om det finns någon sånna låtar.

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Tror faktist att ja har varit lite gladare:)

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit tillvara på dagarna

Vad önskar du att du gjort mindre?
Hade väl inte skadat om ja hade snusat mindre,

Hur tillbringade du julen?
Förmiddagen hemma med julmat, efter middagen på jobbet

Blev du kär i år?
Nej

Favorit program på tv?
Scrubs,

Bästa boken du läste i år?
Låt den rätta komma in

Bästa filmen du såg i år?
Vet inte

Vad gjorde du på din födelsdag?
hm, först tror ja det var skola, sen lite fika med släkten o klassfest på kvällen.

Finns det nått som skulle ha gjort ditt år bättre?
Jo det finns nog mycket. Om ja hade fått ett fast jobb så att ja kunde flytta hem ifrån, tagit körkort. O det finns ju alltid saker som man har gjort som man igentligen kanske inte borde ha gjort, så om man hade låtit bli att göra vissa saker så hade nog året varit bättre.

Vem saknade du?
Finns väl ingen direkt person men ja har saknat sättet man umgicks med vissa förut.

De bästa ny människorna du träffade?
Erika:) o andra i laget. 


Gott Nytt År

Ja nu var 2008 slut o 2009 har börjat! Igår låg ja hemma med mina planer på att vara hemma o nykter, lockade håret färdig på dan ifa ja skulle ändra mig o självklart gjorde ja de! Så det blev snabbaryck o sen ner till moster(Sandra o Lina hade fest där). Hade väl tänkt fara till sarah o co men hade ingen skjuts dit eller hem så ja knallade ner i blåsten till klockarvägen. O inte fick ja se min hockey:/ dem hade ju musiken genom tvn, o sån festdödare tänker ja inte vara att dem blir utan musik, hehe. Men småkronorna utklassade tydligen ryssland, så nu är dom färdiga för semi på lördag.
Festen var väl inte så mycket att hurra för, det var ju trevligt o inget ingetligen dåligt men det var få som var rikitgt "igång" så mkt det nyårsfest var det inte:( 12slaget firades med raketer o skumpa. Kom hem strax baki 3 o har sovit riktigt bra inatt, brukar inte göra det när ja har druckit. Så nu sitter ja här o mår hur bra som helst med kaffet i handen:) Är inte alls bakis=)

Idag blir det nog att bara ta det lugnt här hemma, o imorgon är det jobb o träning som står på schemat!
Tänkte letar reda på nå listor att lägga upp här om det gångna året:)

RSS 2.0