080229

Aj aj, min fötter gör ont:(

080229

God morgon!

nu var det länge sen ja skrev här;P eller ja skerv ett jätte långt inlägg igår kväll men då kruppa datorn ihop totalt så nu ids jag inte skriva ett nytt. det har då ändå inte hänt nå vidare intressanta saker i veckan.

Nu ska jag sätta igång och städa rummet och sy upp gardiner!

080226

god morgon! har sovit riktigt länge idag, till 11 annars så brukar jag ju vara uppe vid 9. och nu när jag har sovit så länge känner jag mig dödstrött!

igår var det återbesök hos sjukgymnasten, fick lite tyngre övningar som jag ska göra men muskelmassan hade ökat bra kring vänster knä=) 
sen for jag och mamma till stan, på team sportia och jag köpte mig nya fotbollsskor. kom jävligt bnilligt undan, 391kr betalade jag. bra med små fötter så att jag kan köpa junior storlek, och så har vi ju kontakter så man får 15% billigare och så hade ja ju kvar lite på mitt presentkort: Så det känns skönt att dom blev billiga har haft lite ångest för jackan men nu har det ju jämnat ut sig:)

nui ska jag gå och hämta mera kaffe! 

080223

Nu har nästan hela lördag gått och inte har jag fått nå vettigt uträttat!
nu ska jag iaf ta laga nå mat och göra mina knäövningar, har slarvat med dom på sista tiden:/ men jag tror faktist att jag har byggt upp musklerna vid knäet ganska så mycket nu, dom är ju mycket bättre nog för gårdagens träning kändes lite mer än vanligt men den var ju på vanligt golv så de var nog därför.
sen vet jag då inte va som händer, är lite små sugen på öl =)

och tydligen blir jag ensam ikväll, har ju suttit och väntat på att mamma skulle komma hem och laga nå mat men då ringde hon nyss och sa att dom inte kommer hem fören imorrn. Lite små irriterande men skönt att huset för mig själv!

080222

Nu är det helg=D och sportlov. hela 11 dagar ledigt!!

Ja va har hänt idag då, var på en konstutställning med livskunskapen, lite långtråkit men bilder var gripande. "In hate we trust" hette den, och handla om hbt förtryck av svenska kyrkan.
Sen gick jag på stan och shopppa mig en skinnjacka, för 1700kr! så det blir att skicka tillbaka den jag har beställt.
Jag och sarah tog 12 bussen till råne och gick till mig och gjorde lite på projektarbetet.
Efter middagen gick jag och la mig framför tv och lyckades somna en liten stund.
Träning i råne med p18, och mitt spel funka lite bättre men det beror nog mkt på att dom jag spela med är bättre än dom vanliga, så det blir som lätt när man får riktigt bra passninga osv. Skoj med ordentlig fart på spelet! synd bara att det vi fick tre skadade ikväll. Vi börjar få en lång skadelista:(

och satans trött är jag så det blir nog sängen nu! men imorrn, då kanske det händer nått roligt;)




080220

god kväll!
Nu har jag gjort klart starkvins arbetet=D det måste nog varit det segaste jävla arbetet jag har gjort, normalt sett skulle det väl ha tagit en kväll för mig att göra de, men den här gång tog det väl ett par veckor. men nu ska jag bara kolla igenom det imorrn och sen ska det lämnas in:)

Har beställt från ellos idag, blev ganska billigt, 1 skinnjacka, ett par strumpbyxor, en skjorta och två t-shirtar för ca 500-600 kr:) de ni:p men kommer nog säkert köpa mig en skinnjacka på stan den närmaste framtiden, det var inte leverans på den jag beställde fören 25 april och den sitter säkert inte nå bra heller.

nu ska jag göra nå annat:P

 Every wasted day becomes a wasted chance

080220

God morgon!

har sovit riktigt dåligt inatt, känner mig helt slut, huvudet värker och musklerna är spända.
I går hade vi då match, det gick helt enkelt åt helvete, förlora med stora siffror och den här matchen borde vi ha vunnit. Nog för resultat inte riktigt speglade match bilden, det skulle igentligen vara mkt jämnare, Tror aldrig vi har haft så mkt målchanser som igår, 5-6 stolpskott, 2-3 frilängen, 3-4 öppet mål och en drös med andra bra målchanser. och det enda vi lyckades göra va ETT mål, och den tänkte nästan domarn döma bort, han tyckte erika gled, visst hon kanske gled lite men den närmaste spelarna var väl 3 meter i från henne. Och mitt spel funkar inte än!! faan va less jag är på det.

Nu ska snart ska jag i väg med bussen till skolan, har förberedelse för sista kvällsöppet. har absolut ingen lust med det men man måste ju. nu ska jag gå och hämta mer kaffe!

Ha en bra dag!


080219

Har inte fått nått vettigt uträttat idag, har bara typ suttit här och druckit en massa koppar kaffe:/ det blir jobbigt att springa dom där 20min som vi har som uppvärming före matchen, men laddad känner jag mig, har gormat på halva dagen med att fixa skjuts. tyvärr hade sarah ingen bil så hennes dröm kunde inte uppfyllas ikvälll men det löser vi någon annan dag:P du bor ju granne med min hemmaplan i sommar så nog kommer du få se mig spela;p Jaja men nu har iaf skjutsfrågan löst sig, åker med elin & co. Sen när jag kommer hem ska jag försöka göra klart läxan eller om jag har tur kanske mamma gör den åt mig medans jag är borta, men sån tur har jag knappast, men hon överraskar ibland. 
Och en sak som inte är så trevligt är att mina knän inte alls är nå vidare i dag, dom värker och "låser sig" hela tiden:( men förhoppningsviss så försvinner det när jag börjar springa.

Nu har jag varit rökfri i 1 månad, 1 vecka och 1 dag=P har bara kanske rökt 10 cigg sammanlagt på den tiden så jag är grymt nöjd och kan klassa mig själv nu som ickerökare=D

Come carpe diem, baby


080219

God Morgon.

det blir en slö vecka det här, tog mig ledigt igår, ledig idag, börjar 12 imorrn, torsdag kvällsöppet och fredag slutar jag väl vid 11. så en skän vecka och sen är det lov=)
Jar faktist nästan gjort klart starkcinsarbetet:) måste göra det sista idag så att man kan lämna in det imorrn.
sitter och funderar på om jag ska fara in till stan en sväng sen, vill hitt en skinnjacka! och så funderar jag på att beställa ett par skor från ellos, har ju 40% så då blir dom ju ganska så billiga, 400 ist för 600. 
Ikväll har vi match igen, och utan lisa i mål:( jaja men vi ska vinna iaf:P

Har upptäckt nomy nu, fan va jag diggar hans låtar just nu, synd bara att de är så jävligt svårt att få tag i albumet! 

nä nu ska jag gå och göra upp eld och koka mig kaffe!


080217

God dag!
det är riktigt fint väder ute:) är som synd att det inte finns nå att göra ute annars skulle ja gå ut och njuta av vädret. Det enda skulle väl att vara att ta mig en joggingtur, men jag vill inte träna när jag är bakis, nog för jag mår hur bra som helst, fast jag har bara sovit 4 timmar inatt. kom hem vid halv 6 imorse, men det var lugnt hela kvällen ändå.
undra va man ska göra idag då, ligga framför tv kanske:P eller kanska man skulle ta och göra det förbannande starkvinsarbetet och svenska grejen skulle ja ju oxå behöva göra. jaja man får se vad man har fått uträttat ikväll.
Och jag har fått en finne på näsan som gör jävligt ont! usch, nä nu ska jag ta och äta nå och sen hoppa i duschen!

080216

God Morgon

Min kropp är mörbulten! har fått blåmärken överallt + lite träningsvärk! Men träningen i går gick lite bättre:) Har fått tillbaka mitt humör på plan nu. nu fattas bara tekninken.
Undra va man skulle hitta på i dag då, kanske man skulle höra om nån vill följa me till stan, jag vill hitta en skinnjacka nu! Jag hitta en snygg en på JC men den kostade 1700 och det kändes lite väl mycket, men jag ska ta och inspektera mina konton så jag får se.

nä nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe:!

080215

Nu var hela denna vecka över. 
Kom från skolan för ett litet tag sen, funderar på att gå och sova en stund är JÄTTE trött, har sovit kanske 4 timmar i natt och drömt mardrömar helan tiden, fan va läskiga dom var.
I onsdags hade vi match, blev en yterligare förlust, ganska stor oxå men den här matchen borde vi inte ha spelat så jävla dåligt som vi gjorde! Och jag var så jävla förbannad att jag höl på att dräpa nån, jag var inte sur på laget, eller lite kanske, men på mig själv var jag så jävla sur på. Fan nu vill jag att mitt spela ska börja funka lite iaf.

nä nu ska ja sova en stund så jag är pigg till träningen ikväll så jag kanske kan passa en boll rätt!

Föresten så fick jag en applåd av klassen och lärarna i går:) Dom tyckte jag hade varit så duktig i torsdags:P hehe, det är inte var dag man får de.

080212

God dag!
Nu har jag kommit hem för ett tag sen. ibland k'nns dagarna väldigt långa, tycker jag har hunnit med mkt i dag och ändå är klockan bara 15.
steg upp klockan 6, gjorde mig färdig för skolan, hann till och med göra mina knä övningar innan jag gick till bussen. Sen var man på skolan 1 & ½ timme. Sen blev det att gå på stan, skulle köpa en skinn jacka, men jag hitta ingen så det blev en midjekort tröjjacka, ett linne, en sjal och en hårinpackning. väl tillbaka i råne gick jag till mormor och satt där och vänta på min soltid.
Så nu är jag förhoppningsviss lite brunare och fräschare, funderar på att bleka lite slingor i mitt hår ikväll, få se om mamma har tid och hjälpa mig.

Jag måste säga att jag tror att jag lider av något seriöst fel, jag tror verkligen att det är vår på ett par veckor, jag sitter redan och är stressad över att jag måste hitta vår skor och skinnjacka, fast jag vet att det är närmare två månader tills det är vår så tror jag att den är snart här. Och besviken lär jag bli när den inte kommer! äsch nu ska jag försöka banka in i min skalle att det är läänge kvar tills våren!

Nu ska jag sätta mig en stund med starkvins arbetet, om jag gör det och får ett VG på det så får jag MVG i hela kursen:) hade betygsnack idag med ulf. Så nu ska jag ta tjuren i hornen och ta göra det!!!

080211

sitter och funderar på om jag skulle orka designa om min blogg, men det tror jag får bli ett senare projekt.

Usch vilket jävla humör jag var på tidigare, det gjorde ont i hela kroppen av ilska och jag ville bara skrika och slå ihjäl någon. Och allt detta utan en vettig orsak, men jag fick en polkagris av mamma och då blev allt mycket bättre, hehe som en lite unge. men jag är fortfarande irriterad men det är ju den tiden på månaden.

080210

Nu var denna helg över:( tiden går alldeles för fort!
Jag har inte gjort nå denna helg, skönt men lite tråkit,
idag har jag varit duktig och varit ut och joggat en sväng, men det är jobbigt när det är halt.  Och så har jag bakat en kaka spm jag har tyckt i mig massor av:p  böjade skriva lite på starkvins arbetet men det går inte alls nå bra med det.. Och jag måste göra klart det i veckan, betygen i kursen ska ju sättas typ nästa vecka.
just nu känns skolan riktigt tuff, börjar få mkt läxor jag inte har gjort. tycker hur mkt jag än försöker ta tag i läxhögen så blir det inte av. men jag kan ju bara´skylla på mig, det är ju jag som inte göra mina läxor, jag kan inte ens skylla längre på att jag jobbar mkt, för det har jag inte gjort den senate tiden. Det känns ju mkt bättre när juag kan skylla ifrån mig på nå och inte bara veta att det är för jag är lat, men men nu i veckan ska jag försöka göra ett ryck. Ska höra med sarah om vi skulle ta och jobba med projektet imorrn. det måste ju nästan göras klart imorrn lr på tisdag, onsdag & torsdag så kan vi inte jobba nå med det,

But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing


och ont i mina högra tår har jag, har lyckas slå i dom i allt möjligt flera gånger idag. vet inte fan hur jag har lyckas men helt seriöst har jag säkert slagit i dom ordentilgt 15 gånger. Jajja nu är det iaf ett par timmar jag slog i dom sist=P

080209

Lördag kväll, och jag tror inte det händer nå ikväll heller, skönt ändå att bra vara hemma nu när jag har huset för mig själv.. men det skulle va trevligt om n¨n kom och drack en kopp kaffe med mig

Läkarbesöket gick bra, proverna var lika bra som vanligt:) dom har varit stabila nu i ett par år=D
Träningen gick väl lite så där, var den jobbigaste träningen på länge, men ingen kan ju säga att jag inte försöker, sist varven på snabbhetsbanan eller va man ska kalla den. då trodde jag att jag att muskler i min kropp skulle ge vika av ansträngning och inte hade jag ett enda andetag luft i min lunger, men jag fortsatte kämpa,är faktist lite stolt över mig själv, annars brukar ja ju ge upp när ja blir lite trött. haha, men nu är det ändring jag måste ju spela bra för att få en plats i ordinari start 11:an. 

Och idag har jag då inte gjort ett skit, vakna vid 9 sen har hela dagen gått förbi och jag har inte gjort ett skit:P skulle igentligen beöva sluta elda nu så ja kan töma den förbaskade asklådan så att ja kan tömma den ikväll, det är inge mysigt att behöva göra det direkt på morgonen när man vaknar.

080208

God morgon!!

Jag tog mig ledigt idag, jag kände att jag inte ides ränna till stan tre gånger ikväll och bara hinna hem en liten stund mellan gångerna. Så jag strunta i livskunskapen, inte så bra har ju fått min första IG-varning. Måste komma ihåg att gå och sjukanmäla mig sen. Ska till läkarn kl 13,40, hoppas att allt är stabilt, har en känsla att mina värden inte är riktigt som dom ska, har ju varit trött hur mkt än jag har sovit. Träningen har ju säkert ändrat min ämnesomsättning.
Ikväll har jag träning och sen vet jag inte va som händer, ska nog bara ta det lugnt.

igår hade vi kväll öppet, gock bra förutom att jag inte tål en viss person, det var faan nära att jag börja skricka åt henne och jag är inte den som brukar ta ut mina agritioner, jag brukar bara blunda och låta det vara, men igår var det nära.
 
nä nu ska jag gå och göra nå nyttra


080207

Börjar sent idag. ska åka in med 13,40 bussen. riktigt sklönt att hinna ta det lugnt på morgon.

igår spelade vi dp cupen i arcus. Det gick väl inte så bra, men vi måste komma ihåg att vi spelade mot div 1 & 3 lag, så det vore ju konstigt om vi vann. Att jag blir förbannade efter matcherna beror enbart på att MITT spel inte stämmer alls, laget spel är inte så farligt dåligt, visst det finns några stora brister i vårat spel, tex markeringarna funkar väldigt sällan. Så det är jävligt synd att flera spelar blir skit sura bara för vi förlorar. Av alla matcher vi har spelat har vi möt lag som spelar i högre divisioner än oss utom en gång och hur sluta den match? jo med vinst för oss. Så vi måste komma ihåg att det inte är dom här lagen vi ska möta i sommar. Och en annan posetiv sak är att vi gör ju faktist mål på dom chanser vi får. Som jag såg att någon på sunderbyns GB hade skrivit:  
Vitå blir ett intressant lag i div 5.
Lite som Greklands EM-Guld lag..
Extremt duktiga på att spela efter sina resurser.Suverän målvakt,Sten hårt jobb i försvaret, Några bra distans skyttar. Så kontentan är även om man bara har 35% bollinnehav och hälften så mycke skott Så vinner man många matcher...
och det var skrivet av någon från ssk åskadare. Det stämmer just nu jävligt bra tycker jag.
Jag blev faktist riktigt irriterad av att läsa i våran och herrans GB, att det är så många som tycker att det är hemskt och pinsamt att vi förlorade de här matcherna, men även skönt att läsa att vi har herrarnas stöd och att trärna och vissa spelar tänker på samma sätt som mig.

En sak som är säkert för min del nu är att det är hård träning som gäller för mig, måste fan komma upp i något som kan kallas form. ingenting stämmer ju för mig. Det var som på väg att bli nått men i samma veva som mina knän blev bättre så verkar ja ha tappat allt spel:/ Det är ju ingen idea att vara glad för att knäna verkar ska hålla för spel när jag ändå inte kan spela.  Men ska hämta hem en boll från pappa så att jag kan träna lite teknink här hemma och köpa broddar ska jag göra imorrn så att jag kan börja jogga ute.  

080204

undra hur jag ska kunna somna i kväll? har sovit middag en liten stund idag, 16-20! Det är ju bara 2 timmar mindre än va jag vanligtvist sover på en natt, men då räcker det kanske om jag bara sover två timmar till i natt:p

Men nu har jag iaf gjort klart vinlistan. en läxa mindre=) 

Och morbror Uno har fått somnat in idag:/ Det är inte min morbror utan mammas men vi har alltid kallat han morbror Uno, men det känns ändå ganska bra att jag inte kände han så väl, det var väl flera år sen jag träffa han sist. Men man blir ju ledsen av att tänka på alla som kände han bra, mormor & ulla har nog inte haft det så bra idag. Dom är såna som oxå inte kan förstå att det igentligen var bra att han fick gå vidare, han ville nog själv att det bara skulle få ta slut. Både mamma och jag har jobbat med äldre och då får man lära sig att döden kan vara en bra sak, att slippa lidandet. Jag har inte jobbat länge men jag har fått höra mer än en gång att en gamling säger att den vill dö, och man riktigt hör och ser att dom menar det. Det gör ont att höra men jag förstår många av dom. Jag vill aldrig lida som många gör, jag vill dö när jag inte längre kan leva ett menigsfullt liv!! Canser är en hemsk sak! Och han fick den elakartase galopperande varianten så det gick fort, Det var kanske bara 2 månader sen han fick diagnosen.  

080203

Nu är nästan denna helg över oxå=( tiden går då fort

skippa då träningen i fredag och käka middag med Marie, Maja o Lina. var trevligt satt och spelade alias och drack lite. Sen for vi till sandra som hade fest, mkt folk där men inte många av mina kompisar, men det var ändå ganska trevligt. Hem nån gång vid 02,30.
vakna lördag morgon vid 9 kände knappt att ja druckit kvällen innan, förutom att ja var stel i nacken, tog mig en varm lång dusch och smorde nacken med tigerbalsam och då var alla teckan på baksmälla borta, inte för jag borde ha haft nån, det var väldigt lugn drickande. sen såsa jag bara på hemma, lagade lite mat, såg på tv mm. sen på kvällen gick jag och sandra ut och gick en liten sväng, hyrde en film, käkade chips och snacka lite skit;p sen gick sandra hem vid 23 och jag somnade på soffan strax efter hon gick. vakna 4 på soffan och var jävlit förvirrad, fatta inte vars jag var eller vad ja skulle göra, fick för mig att jag skulle fara till skolan eller jobba eller nå sånt, fick panik när ja inte visste va klockan var, men efter en stund så klarna det och ja gick och la mig i sängen.
 Steg upp vid 9,30 i morse, har städat, tvättat, varit lämnat igen filmen och lagat mat. och nu funderar jag på om ja ska orka göra ett försöka med att göra någon läxa:(

010201

Nu var denna vecka och månad över. tiden går foort!

och nu har ja besluts ångest:/ har träning ikväll och är bortbjuden på middag. Vill ju träna men samtidigt vill jag umgås med de vänner ja annars inte har hunnit med nu med all skola, fotboll, jobb och läxor. men just lutar det stark åt middagen, jag börjar ju oxå få abstines besvär av öl:P har inte druckit en öl sen 5 januari och jag längtar riktigt efter en kall god öl, nu låter ja ju som en fjortis, hehe, men men ska försöka tänka igen nu hur ja ska göra, ska iaf ta och köra ett styckepass här hemma med mitt gummiband, som förövrigt var en väldigt bra investering, inte bara bra för att träna upp mitt knä utan hela kroppen, ett enkelt, roligt och effektivt sätt att träna hemma på. funderar på att köpa ett till med större motstånd som ja kan änvända till restan av kroppen det jag har till knäet är lite väl lätt för mina andra muskler:/ balansbrädan var oxå väldigt bra, har den framför tvättstället på toan så ja står på den när jkag borstar tänderna, så jag tränar balansen 2x 2min per dag utan att det tar någon av min andra tid=) och den tränar ju inte bara balansen utan hela underkroppen min får jobba och det är ju bra skadeförebyggande träning oxå. Så det kan ja rekomendera till alla!
nä nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och sen sätta igång med träningen och så får jag se hur det blir ikväll

RSS 2.0