Sista dagen på 2009

o den största stormen för i år. Jo det blåser lite granna ute! Kurirn varnar för att gå ut, man ska stanna inne om det inte är alldeles nödvändigt att gå ut. Otur att det blev just idag på självaste nyårsafton. Säkert många som ska iväg nånstanns osv. Nu jar ja ännu en sak som gör att ja vill vara hemma o ta det lugnt ikväll!

Var till stan igår, betydligt mindre med folk, bara lite mer än en vanlig dag. Så det var skönt, hitta mig en kjol o lite små krafs.

Lule vann igår:) Men det var en jämn match!

Stan igen:(

Ja det blir att fara till stan idag oxå:( Har gått igenom hela garderoben efter nå att ha på sig imorgon, men ja äger inget som duger!! Förstår inte hur man kan ha två fulla garderober o ändå aldirg nå att ha på sig, det spelar ingen roll vad ja ska gör, jag har ändå aldrig nå kläder.. Så nu måste ja fara in till stan o försöka hitta nå där, usch va jobbigt! hoppas bara att det är mindre folk än igår annars lär ja få ett litet utbrott o ställa in hela nyårsafton, för just nu känns det bara jobbigt o onödigt att fira nyårsafton! Funderar stark på att vara nykter o bara ligga hemma o se småkronernas match istället o somna i tid och vakna på torsdag morogn o må bra! Jaja om ja inte hittar nå fint att ha på mig så är ja defentivt hemma imorgon!!  Ja orkar fan inte med nå firande, varför ska man igentligen fira att det blir ett nytt år?!
Hockey o chips låter mer lockande är fylla o baksmälla just nu...

30 december

Var till stan igår då, o folk så innihelvete! O när det är mkt folk så tappar ja orken för att leta kläder. Köpte bara det ja behövde! Eller nyårskläder hitta ja inte:( Så nu har ja inget att ha på mig imorgon, så ja funderar på att fara in till stan i eftermiddag igen:/. För idag är det nog ingen Idol-kevin där som drar dit en massa små hysteriska tjejer.

Lule - Färjestad ikväll! Miettinen är tillbak, hoppas han kan få igång Chabadas målskytte med hans ibland fenomenala passningar. Modig har hjärnskakning o Törnqvist får chansen att visa vad han går för! Min magkänla säger att det blir en fet förlust idag, men ja o tippa resultat går inte riktigt ihop. Det är inte ofta ja har rätt. Min egen fotbollssäsong trodde ja att vi skulle förlora varenda match typ men vi vann ju en hel del. Men i sommras var man ju tvungen att låsas att ja trode vi skulle vinna, vi äldre måste ju gå in o vissa att vi tror på seger! För det tog inte lång tid innan ja märkte att inställning i laget avgjorde matchen. Alla var tvungen att tro på seger  för att vi skulle ha en chans.
Satt o läste en artikel på nsd till morgonskaffet. Vad ja saknar han i lule, o den tiden då motståndarna var rädda för att
möta lule i delfinen, då det gjord riktigt ont att möta lule!! Sånna spelar saknar vi i lule idag! En förbannad Bulan, en passningsgenie som Skuggen, en manglare som Bautin och en Myllys i kassen!! Nostalgi!



Nästa fredag drar vi igång träningarna med damlaget:) Lite synd att vi fick arcus tiden samtigt som p18 fredagstid! Nu kan vi ju inte träna med dem nå mer:( träna med p18 är ju riktigt kul o bra träning för mig, med lite ordentlig fart i spelet! O inte har vi vidare bra träningstider heller! Fredagar kl 19,30-20,30 i arcus och 13,30-15,00 på söndagar i sporthallen! Så det lutar åt en ganska vit januari månad för mig. Men som tur är så tycker ja att fotbollen är roligare än att festa just nu:) Men det hade varit mkt bättre om vi hade arcus tid nån annan dag, typ tisdagar så att man kunde träna extra med p18!

Mellandagsrea

nu blir det att fara en sväng till stan, lillkusinen ska följa med:) Har flyttat över ordentligt med pengar så att ja ska kunna shoppa loss ordenligt, Finns en del "måste köp" ja måste göra idag. eyeliner, wax o duschkräm mm.. Men det lär sluta med att ja kommer hem med inget av de ja behövde. det brukar bli så när ja SKA köpa nå:P

nu ska ja gå o göra mig klar!

Årets sista vecka..

God morgon.

Igår efter jobbet gick ja om Lina en sväng o satt o surrade.. Kom hem vid 24 tiden o snabbstäda ja rummet o såg sen småkronornas match, eller första o en bit av andra perioden iaf, sen så somna ja. Men dem van iaf med 3-1. Tror faktist att dem kan lyckas ta guld i år.
Lule därimot förlorade igår:( Så nu ligger dem 4 igen, riktig jämn serier är det! Förlorar man en match kan man hoppa ner ett par platser o vise verse. Men imorgon blir det vinst hemma mot färjestad;) 

Funderar på att fara till stan idag, men det kändes lite jobbigt:/  


Söndag

Jobbar delad tur idag, o när ja kom hem från förmiddagspasset la ja mig framför en film o tänkte vila lite. Men det blev inte så lite, har sovit frams tills nu! o nu är det nästan dax att gå tillbaka till arbetet:( När ja kommer hem ikväll MÅSTE ja ta och städa mitt rum! har halv graderoben liggande nedanför sängen, o det har de gjort i ett par dagar nu:( Imorgon funderar ja på att fara till stan en sväng o se om det finns kvar nå av reorna. Men får se, skulle inte sitta fel med en heldag ned att inte göra ett skit oxå;) Känns som det var ett tag sen nu man tog det lugnt en hel dag..

Borta match ikväll mot rögle! 4-3 till Luleå!

Lördag

Det var en grymt tung dag/kväll i går på jobbet, var inte alls pigg.. o närja väl kommer hem var ja över tröt o kunde inte somna förrens vid 2 tiden, så det var lite små jobbigt att stiga upp imorse.. Nu ska ja göra mig färdig sen knalla ner till jobbet, jobbar till 16 idag..

O har ni sett tabellen?! Lule på första plats=) Hoppas dem kan hålla den här formen säsongen ut! Så vi får ett SM.guld till norrbotten..

Bakis!

Blev väkt imorse av att jobbet ringde, ska jobba 14-21 idag o sen hela helgen oxå! Ja som hade tänkt o gå ut, men det får man ta någon annan gång..
usch ja är inte nå pigg o ja har verkligen inte tid att sitta här! måste äta nått innan ja går..

o nu är juluppehålet över, Modo hemma idag, vi säger väl att det blir en vinst..

Party!

Juldan idag, vilket betyder party party=P Hehe
Har prisce blivit klar o sitter nu o dricker en öl, ska bara dricka upp den sen ska ja knalla ner till Erika:) Poppar Sturm Und Drang, bra musik när ja vill bli på partyhumör!

GOD JUL!

Ja nu var julafton här o inte har ja några julkänslor alls:( Steg upp vid 10 o har hjälp mamma o förberade julmaten, det blir att fira en tidig jul i år pga att både jag o Katarina jobbar eftermiddag. Vid 12 skulle folket komma så ja får kasta i mig mat o sen gå o jobba kl 14=( Tråkigt att jobba julafton men storhelgs OBn är rolig för en arbetslös=) Efter jobbet ska ja fara upp till pappa o umgås med honom, sen imoron på dan blir det att fara ner till mamma igen o göra sig klar för att gå ut=) Tror på en riktigt rolig kväll imorgon=) Men ja ska då se till att vara på RP i tid, för ja tänker inte stå o köa i en evighet! 

sitter just nu o poppar jullåt i ett försök för att komma i stämning! 

God jul på er allihop nu o ha en riktigt trevlig dag! 

Jag har..

ingen lust alls att gå o jobba!! =(

Dan före doppar dagen..

Ja imorgon är det julafton! Men vars är alla julkänslor?! Blev väkt även imorse av att chefen ringde! Ska börja 14 idag ist för 15,30 oså på en annan avdelnings ska ja vara.. Blir nog en ganska bra lön även nästa månad:)  
Har nyss dammsugit, vaskat o puttsat speglarna. Ska väl försöka hitta mig nån frukost att äta för ja är hungrig! Sen blir det att se om mamma behöver nå mer hjäp med julstöket! Men först av allt innan ja gör nå annat ska ja betala lite räkningar:(  

jobb, jobb o mera jobb

Ska jobba ikväll (16,15-21,15), imorgon(15,30-20,30) o på självaste Julafton 14,00-20,30!! Men är man arbetslös så måste man ta allt man kan få, för vem vet när det är nästa gång dom ringer?! Ja vill ha ett fast jobb så man vet i förväg när man ska jobba, o inte som nu gått o trott efter helgen är ja ledig, men blir väkt av att chefen ringer! Så nu känns denna vecka väldigt full! jobb o julfix mån-ons, utgång RP på torsdag o lördag blir det nog att gå ut i stan, fredag lär man väl inte ha mkt ork att göra nå annat än sova o söndag lika så o så vissps har det gått en vecka:S 

Nu ska ja hoppa i duschen!


Delad tur

Ska jobba delad tur(6,45-11,0 o 16,15-21,15) idag i stället för 11,30-20,30.

o raseriutbrott fick ja igår när svt bryter hockeysändingen för att visa landet runt! O tror ni att det funka att se det på svt hemsida när alla som såg hockey försöker?!
Sen fick ja sms av sarah o hon socialiserar sig med mytomaner=P fan va les ja blir, det är inte första gången det kommer lögner från dennes mun, det är ju tur att sarah vet om att det kommer väldigt mkt skit från den människan o kollar med mig om det är sant eller inte!  
Så ja somnade före 23:) Skönt att känna sig hyfsad utvilad när man stiger upp så här tidigt.

oj vad ja är på dåligt humör just nu! när ja börja tänka på allt igen. Idag är det fjärdeadvent iaf! Julafton om tre dagar!

God Morgon!

usch ja är trött o det var riktigt motigt att stiga upp från sängen när väckarklockan ringde. Igår gick ja ner till Lina vid 5 tiden fika o så där sen gick ja på träningen. Mitt spel börjar som tur var funka allt bättre nu men igår missade ja ett handtal frilängen, skickligt värre! Men ja kan inte göra bra saker när ja hinner börja tänka, då missar ja alltid allting! Var lite väldigt tugnt att spring med förkylningen men kul var det som vanligt. Efter träningen duscha ja o gick tillbaka Lina, drack ett par öl sen vid halv 12 gick ja hem:/ Men inte kunde ja somna förens vid två! Så utvilad är ja då inte.
Åh satans vad ja har onte i min stortå, lyckas skaffa mig en blåtå på högerfoten nu när vänsterfotens stortånagel har börjat se ut som en nagel igen! Det är tur att man inte vissar fötterna så ofta för mina är fula som stryck! Ljumsken är ond igen.. suck.. undra vad ja har i den nu då? Har ju haft ont i den direkt o ett par dagar framåt när ja har gjort nå ansträngande i över en månads tid nu=( Som jag har sagt förut Min kropp är inte byggd för att idrotta! Hockey när man kommer från jobbet sen vet ja inte vad som händer, just nu lutar det starkt åt att ligga hemma.

Nu måste ja hämta mig mer kaffe.. Ha en trevlig dag!

Nu var helgen förstörd!

Ja nu blev det att jobba hela helgen:/ Börjar 7 imorgon så det blir lugnt ikväll! 7-16,15 imorgon och 11,30-20,30 på söndag! Men ja vill ju jobba allt ja kan när ja får möjligheten, men chefen ville ha mig o jobba ikväll oxå men nej, ja ska träna, ja tänker ju inte förstöra min helg totallt med att jobb o så har ja ju längt så till träningen! Så nu blir det att vänta med festligheterna tills juldagen=)

Packat..

träningsväskan, så det blir träning för mig:) usch, ja är verkligen inte i form för det men ja ids inte vänta ett par veckor till nästa träning. Så ni lär ju få veta om ja får en hjärtattak o dör! Så om det dröjer till nästa inlägg så har ja nog dött;P Eller så är ja bara bakis eller nå o inte ids skriva!
Emelie hemma mot sunderbyn

Omark imponerade ju även i landslaget igår. Han visade ingen respekt o inte kunde man se att det var hans debut match i landslaget. Fy faan vilken lirare han är! Tyckte wikegårds kommentar att han ser ut att vara i god fysisk form var ganska bra. Han har då fått äta upp sin ord=P Harju blir ju alltid bättre när han har sin radarkamrat bervid sig. Modig hade ja ganska rätt om, 5 mål i baken o utbyt inför tredje, men han borde få en chans till, alla mål var ju inte hans fel, det var väl en eller två han borde tagit annars sköte han sig ganska bra, han höll sig iaf I MÅLET! Berglund hade otur att bli rundad i första bytet men sen spela han stabilt.


Stina måste ju få ett plus, för hon är då den enda som kommenterar bloggen min någonsin! Tycker ni andra ska ta efter henne o börja lämna lite kommentar efter er!

Fredag 19/12

o idag fyller Lina 19 år! 5 dagar till julafton! Känns inte alls som december väder när man kollar ut genom fönstret:( Det är mer som april väder ute, asfalten är nästan framme på vägen o de droppar från taket. Det som var så fint julafton väder förra helgen, helt vitt och puffigt över allt! Men om ja inte hörde fel så skulle det snöa på måndag..

Ikväll blir nog att träna, är väl igentligen alldeles för sjuk än men ja vill träna! Men om Lina har fått nå planer som krockar så skippar ja träningen! Känner mig fortfarrande lite små dum som missade hennes 18års middag för att ja var o träna i stället. Måste ta o ringa henne på nå tag.



Grattis Lina!!



Man har fått sig många skratt genom alla 19 år med Lina t h, här t v ett exempel på när vi leker mummie:)

Grattis Henke!

Idag fyller bror min 22 år! Kan inte fatta att vi har blivit så gamla, det känns som igår vi lekte pricken i hans rum, sprang runt i hela huset o lekte krig o lekte med bilar. O nu är han 22 år o jag fyller 20 om ett halv år!! Det är ju skönt att vi har blivit "vuxna" men oj vad ja saknar barndomens tiden ibland! 
Tänk så mycket min bror har påverkat mig o den jag är idag, undra hur jag hade varit om jag hade haft en storasyster istället. Ne ja är glad att ja har haft en bror o inte en syster! Utan han hade ja nog inte varit den som har kunnat byta däck på en bil sen ja var 10 o inte hade ja varit lika härdad som jag är om ja inte hade haft en betydligt större o starkare att slås med. "Slagsmål" var ju en av våra favorit lekar när vi var yngre o än idag för den delen, haha. När ja kommer till p-holm är det ju ett måste att slås lite med han. Måste ju hålla igång formen om ja skulle hamna i ett riktigt slagsmål;P

Idag ska ja baka en gräddtårta åt han o ikväll blir det fika med släkten:) Landskamp med Modig i mål ikväll! hm, ja hoppas verkligen att han ska palla det men ja är skeptisk:/

Förkylning blir bara bättre o bättre:) Det är nästan så att ja vågar hoppas på att ja kan träna imorogn=D

provsmakning

av öl håller ja på med nu.. Bror min var på bolaget åt mig idag o köpte glutenfri öl åt mig=) Har ju vissat sig att ja inte tål öl med lite gluten i:( Så nu har ja EN öl ja kan dricka. Saxon heter den o den smakar väl ganska så bra:) Ett väldigt lätt öl, lite ölsmak i den, många som inte annars tycker om öl skulle nog kunna tycka om det här. Men jag som tycker om öl som smakar myycket är inte så jätte imponerad, men 1000 gånger godare än cider som ja annars har att välja på! Men ja har en känsla av att efter man har druckit ett par stycken o smaklökarna här bedövas så kommer den inte smaka ett skit=(
                  13 kr på bolaget

Idag råkade ja sova lite längre än planerat, vid 11 kom mamma in o sa vad klockan var. ojdå ja som som normalt stiger upp vid 9tiden. Så jag knalla på hemma en stund sen tod jag 13 bussen till stan o köpte Linas present, den är inte riktigt seriös fullt ut;P hehe nu tror ja Lina blir nyfiken, men du får inget veta förens på fredag, om de vill säga att du bjuder mig på fika=P annars blir det ingen. Eller det kanske var lite mkt begärt att du ska fixa fika åt mig, det räcker om du bjur mig på kaffe:)
När ja kom hem fårn stan bakade ja en chockladtårta till min bror som fyller år imorgon o ikväll hat ja gjort fotvård på min fötter, så nu har ja "fina" fötter.  

Åh nu blev ja ju sugen på att gå ut i helgen:/ Får se hur det blir med den saken, Lina lät ju oxå lite små sugen så man kanske far till stan.. Men ja vill hinna bli frisk så jag får träna först på fredag, för nu blir det säkert inte förens nån vecka det är nästa träning nu när det är jul o nyår! Men idag har jag kännt mig riktigt bra faktist, har inte alls hostat speciellt mkt:) Så jag håller tummarna=) 
None


Nu ska ja förra över lite pengar till Henke.. God natt med er!

Pepparkakor

Imorse bakade ja pepparkakor, använde mig av någon färdig gluten- och laktosfri deg, tyvärr så blev dem inte nå vidare bra, smakar inte dåligt men de är väldigt lite pepparkakssmak i dem:( Suck va ja blir less! Men glädjande är att ja har hittat en mjölk som faktist går att dricka=) Den smakar nästan lika bra som vanlig. Så i natt när hosta så att ja inte kunde sova gick ja upp o åt mandelkubbar o drack ett stort glas mjölk, sen efter det kunde ja somna..

klockan 16,50 har jag soltid, fast igentligen ska man ju inte sola solarium när man är förkyld, men ja har ju ingen feber o då borde det inte vara så farligt;P Måste ju sola idag eller imorgon annars så får ja svårt att hinna med det. Vet ju inte hur badhuset har öppet under jul..

Imorgon blir det nog att fara till stan, igen! o köpa en present till Lina. o va fan ska man hitta på till henne?! Nå förslag på vad man ger en 19åring?!


God Morgon!

Helvet vilken hosta ja har haft inatt! Har hostat så ja nästan spyt o de har känns som ja nån har knivhuggit mig när ja hosta! Usch, ja vill inte vara sjuk nu, hur ska ja kunna träna på fredag när ja låter som ja gör?

Lule vann igår:) 6-3, o nu ligger dem på andra plats i tabellen. Härligt att gå till juluppehåll med den placeringen. Vem trodde de här för 20 omgånger?!

Ska nog baka pepparkakor idag, eller om ja orkar så går ja o solar. Vet inte riktigt hur ja ska hinna med allt ja har tänkt denna vecka.

Lule på andra plats..

Just nu ligger lule på andra plats o ja tror att matchen är avgjord nu oxå. Lule leder med 5-1=) Men ja törs inte säga att det är färdigt än. Det är över en halv period kvar.

Måndag 15 december

Ringde nyss från Forsbacka o ja ska jobba ikväll:/ Är ingetligen för sjuk för det men är man girig så är man, men nunär man är arbetslös igen så har ja inte råd att tacka nej till nå, för vem vet när man får frågan igen. O så har ju faktist saknat musslan, är ju nästan en månad sen ja var där sist. Gubben lär ju bli glad att se mig iaf:P

I veckan måste ja se till att idas gå o sola, är så grymt blek nu! Så måste se hur det blir med linas födelsdag, blir det att bjuda ut henne på krogen eller måste ja hitta en present till henne?! Ifall det bir det sist nämda så måste ja hinna in till stan i veckan. Ja har ju en lite present men den är inte så seriös o så var ja tvungen att pröva den igår så ja öppnaden o fick den då inte att funka:/ tryckte o klämde men inte ett ljud!

Hoppas att man är nog frisk för att träna på fredag o att det inte krockar med eventuell firande av Lina. Gud va kul att fotbollen kör igång på riktigt snart. Nog för det är riktigt kul att spela med p18. Blir som bättre tempo i deras spel nog för ja har ju vissa problem med att hänga med:P 

Lule spelar borta mot Linköping ikväll, sista matchen innan uppehållet o självklart missar ju att se den:( Ikväll blir det nog svårt för dem att vinna. Ja tror på uddamål förlust med 4-3. Hoppas ja har fel igen.

Nu ska ja lägga mig o se en film o vila middag innan ja ska jobba. 


Tredje andvent

Ja har blivit jätte sjuk igen:( har nästan ingen röst, hostar oavbrutet o snorar en massa!

o ja har ingentinga att skriva:P


Lucia

Har gått riktigt bra att jobba inatt, det var ett riktigt behagligt tempo fast det var en lugn natt. Har sovit till 14,30 idag o vaknat flera gånger under dagen:( skynda mig i duschen när ja steg upp för mamma sa att strömmen har varit på väg flera gånger. Hoppas det inte blir nå strömavbrott inatt, blir nog en väldigt lång natt om man inte har en tv att se på..

Hockey nu, södertälje - Lule. Tror dessvärre att lule inte lyckas ta tre poäng i dag heller.

God Kväll!

Sitter o dricker en kopp kaffe o lyssnar på musik:) I natt blir det som sagt var att jobba, 21-07. Undra om ja orkar hålla mig vaken så länge:S Funder på att höra om nån vill följa med en sväng på lusseliret innan ja börjar jobba.. inte för ja har nån större lust men det är ju som en tradition att gå dit en sväng iaf.. jajja man får se hur ja gör, nu ska ja iaf gå o göra matsäck..  

Bli medlem

nu tycker ja alla som läser min blogg ska ta o bli medlem här. För nu är det så här att ja är 20 poäng i från att få ett presentkort så om fyra av er blir medlem så får ja de! o ja skulle verkligen vilja ha mitt presentkoet för nyår! o det kostar ingenting o ni behöver i princip inte göra nå för att samla poäng, man får tre poäng varje dag man loggar in så!

Fredag

Det gick inte så bra med mitt sova läng, vaknade halv 9 imorse o var helt pigg, men låg kvar i sängen o försökte somna om, o pricis som de känns som ja ska somna så ringer mobilhelvetet! Men sen där vid tio kanske ja lyckades somna o sov till 12,30.

Lule förlorade igår efter förlängning! 1 poäng är ju bättre än inget..

Börjar vakna till liv nu..

Som ja skerv i morse var ja inte alls nå pigg, o ju längr tiden gick destå sämre kände ja mig, så ja beslutade att stanna hemma från jobbet. Min första sjukdag någonsin!
Har i princip sovit hela tiden tills för ett tag sen, sett på tv en stund sen somnat, sett lite film sen somnat, sett lite mer av filmen sen somnat igen, sett lite tv osv.. Så nu känner ja mig piggar o har inte kvar feberern heller. Men det blir att stanna hemma o höra på hockeyn instället för att gå ner till majsan:(

Förhoppningsviss så är ja nog frisk för att jobba imorgon natt.. Ska hålla mig vaken så länge som ja orkar ikväll, så ja kan sova läänge imorgon. Inte för ja tror ja kommer orka hålla mig vaken ikväll, är jätte trött redan nu så:/

Skickliga jag!

Hade ställt väckarn på som om jag började 6,45. Men i själverket börjar ja ju inte förens 7,30! Så nu sitter ja här helt färdig o det är 1 o halv timmer tills jag börjar jobba. Hur ja nu ska klara av att jobba idag vet ja inte. Ja vill inte vara sjuk. har inte fått sova nå inatt för ja har hostat så förbannat mkt o feber har ja nog oxå.. Nästan så ja funderar på om ja skulle stanna hemma idag o vila så att ja orkar jobba nätterna..

Djurgården - Lule ikväll!! 4-2 till Lule:)

Sova middag

nu ska ja lägga mig o sova middag.. Är totallt slut! o de enda ja har gjort idag är att sitta framför datorn, tonat håret på mamma o duschat..

Hur ska jag orka jobba idag?


feber?

Jo nu tror ja att ja har fått feber oxå! Har verkligen inte lust att bli sjukare nu, är så grymt jobbigt att jobba när man är sjuk! Speciellt när ja ska jobba natt fre o lör!

Lule vann igår för dem spelade med större hjärta! Kriga i varje situation..
Modig var ganska bra igår faktist, inte var det många returer han lämna rätt ut! Men spelet baki mål!! Rograrna borde skaffa ett stöthalsband o varje gång modig är på väg att lämna målgården borde han få sig en stöt, då kankse han lär sig att stanna i målet! Tycker att omark ser ut att ha det tugnt dem senaste två matcherna, han vill verkligen men det funkar inte riktigt. Men johnssons tackligar igår:) Han är nästan den enda i lule som tacklas ordentilgt, nog för igår tycker ja att det var många som försökte iaf. 

Nu ska ja gå o dricka en kopp kaffe o surra med mamma o eva.


God kväll..

Lule vann!! 2-1!! Blev att fara på matchen iaf. Malin hade fått tag i två gratis sittplatser o inte kunde ja tacka nej till den inbjudan:) Tack Malin!  

har haft fullt upp idag..
Mamma o jag tog 11 bussen in till stan.. Det tar betydligt längre tid att gå med mamma på stan än själv. Köpte mig julaftonskläder o en kofta o en t-shirt. Men inte julklapparna o födelsdagspresenterna som ja skulle!!!
Jag tog 15,10 bussen hem o mamma for m tonny o handlade mat.. Hemma lagade ja mig middag, sen var det i princip dax att fara tillbak till stan.. O nu är ja hemma.. O halsen gör annu ondare o hostan är värre. Skulle nog igentligen behävt ligga hemma o blivit frisk idag men de hann ja inte med!

Nu ska ja gå o göra mig en smörgås sen blir det sängen!

Gonatt

Sjuk

Ja nu verkar ja ha blivit sjuk på rikitgt:(

Igår var vi till Nisse o fika vid 18tiden.. Ja stanna med Lina o vi gick ut o gick en sväng med Bellla. Om uno o hyrde film. Barnhemmet.. Sen gick vid till Lina o såg den.. Den var inte alls så bra som jag hade trott.. Den var nästan inge läskig alls men den hade en ganska bra handling så den var då värd att se..

Idag blir det kanske att fara till stan, ska gå o se va mamma säger.

Hungrig!

nu är ja hungrig igen.. Ja är tamigfan alltid hungrig! Verkar inte spela nån roll hur ofta o hur mkt ja än äter, är ändå hungrig hela tiden..


va ska man säga?!

Kolla in truppen till Channel one cup-->Truppen, vem står på översta raden?! om inte Mattias Modig! Det är en jävla skräll att han kommer tycker jag.. Ja hoppas bara att han pallar tycket o gör bra ifrån sig.. 
Att kristoffer berglund fick chansen är ju riktigt rolig, tycker kanske inte riktigt att han heller platsar, men han har spelat riktigt bra den senaste tiden.. Omark finns oxå med i truppen, vilket är på tiden, han platsar defentivt där. Men Harju då? Han kanske inte har varit i storform den senaste tiden, men tillsammans med omark i landslagströjan så skulle han oxå platsa. Omark kompletera Haju tror jag..

This I Love

Har börjat tycka om Gun n roses nya album allt mer nu, var ju lite besviken i början.. This I Love är en favorit just nu.. Kolla in den här.. Den är riktigt mysig tycker jag..

Vad ska man hitta på idag då?! Blir riktigt rastlös av att vara ledig.. Det enda som finns att göra är ju att städa och de känner ja inte alls för.. Senare ikväll blir det iaf att fara o uppvakta Nisse.
Imorgon har ja tänkt ta med mig min mor till stan o handla.. Sen på kväll hoppas ja att det blir att se hockeyn, för sent för att fara på matchen som måste vara utsålt vid det här laget.. Har ändå ingen större lust att stå o trängas på läktarn. Har blivit lite bekväm av mig o nu föredrar att sitta i majas soffa o se matcherna.. Repotage om Omark finns att se här , han är riktig härlig lirare. Hoppas verkligen att han stannar en säsong till i lule innnan han far över atlanten.

Grattis Nisse

Idag fyller Nisse 16år! oj vad han börjar bli stor, det var ju nyss ja tycker han var en liten skit;P
 
Hade en riktigt slö dag igår. Sov till kl 13,30! Sen låg ja bara o såg tv/film hela dagen.
I lördag var vi o åkte skridskor o dracke ett par öl, sen for vi till Lina o efter de for ja till Emelie som hade 18årsfest..

Nu ska ja sätta mig o se elitseriemagasinent.

storstädning..

av garderoben har ja ängnat min förmiddag med! Resnat ut ganska mkt den här gången, ja brukar ha väldigt svårt för att rensa, tänker alltid men den tröjan kan vara bra vid nått tillfälle osv. Men nu jävlar har alla plagg ja inte använt under det här året åkt ut! :) o nu har ja till o med en hel låda tom!! fast ja har ju en heö del kläder i smutstvätten som ska in nånstanns..


God Morgon..

Somn före 23,30 igår, så ja vaknade halv 8 imorse, alldeles av mig själv. Riktigt skönt att få sova tills man vaknar o att löockan ändå inte har hunnit bli så mkt. Så när ja vaknade låg ja kvar i sängen o såg på nå hemskt dåligt barnpogram på 4an, nå japanskt skit där dem duellerade med kort, lite likt pokenmon.. Steg sen upp vid halv 9..

Vad ska man hitta på idag då?! är sugen på att fara till stan o göra av med lite mer pengar. men ljumske´n säger imot de, den gör ont.. Kanske man skulle ringa brorsan o höra om vi ska fara till stan, så ja kan hjälpa han med sina julklappar o han kan hjälpa mig med pappas. Eller så kan man inte gör ett skit i dag..hehe..

Ont

Ja har ajaj i min ljumske:(

Har varit o tränat ikväll, o som ja trodde var ja ensam tjej, ensam bland en massa herr- och p18spelare. pinsamt! o självklart kunde inte dem sämsta p18 vara där heller. Så jag var återigen märkbart sämsta spelarn på plan.. Men mitt spel funka iaf lite bättre den här gången, nu gick bara 60% av passningarna fel o ja dribbla bara bort mig ett par gånger.. hehe, ja är inte teknisk utav mig.. Men ett par riktigt fina pass fick ja till:)
Duschade o hade tänkt o gå o umgås med lina men hon var inte hemma o hon var på ett opassande ställe för mig:/ Så ja knallade hem istället o nu sitter ja här o suger på en kall öl=) måste ju få musklerna att slappna av;P

Nu har min chef shockat mig ordentligt!! Fick sms av Linnea tidigare idag o chefen ska bjuda mig o linnea på mat! för dem anställda ska ju på julbord på onsdag men inte vi, för vi är ju inte anställda. Men skönt att man får nån slags uppskattning att man ändå har jobbat där det senaste halvåret + springvikat sen sommarn 2007..

Nä nu ska ja gå o leta mig nå att äta sen blir det att lägga sig framför tvn resten av kvällen..

God natt o trevlig helg

15 grader

God dag! kom nyss hem från jobbet, o har mysiga 15 grader inne. Så ja fick börja med att göra upp en brasa. Så snart är det varmt o skönt här..

Ganska trevlig dag på jobbet, länge sen man jobba med Amanda, o när man jobbar med amanda betyder det att man får skratta!. Så Dagen gick fort! Men ljumsken har varit stel idag, den blev inte bättre av att åka skridskor i onsdags:( Nu får man se när chefen har tänkt medela mig att hon har ändrat i mitt schema, om jag känner henne rätt så blir det väl samma dag när ja kommer till jobbet som ja ska jobba på en annan avdelning o 30min längre än vad ja skulle göra! Som tur kolla ja i schema pärmen innan ja gick hem.

Vad ska man hitta på medans man väntar på träningen ikväll?! Blir grymt rastlös av att inte ha nå att göra, tillika är ja ju alltid för lat för att orka gå nånstan.. Kanske man skulle se i tvättstugan om det finns nå tvätt, så har man nå att göra samtidigt som man får en glad mor!

DAGENS VILL HA: Nya knän;) så slipper ja ha ont när ja tränar ikväll
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis barallor och kofta
DAGENS FRISYR: uppsatt i en svans
DAGENS LÅT: Ja vill inte vara din pepparkaks gubbe - lasse berghagen, haha
DAGENS PLANER: Träning!
DAGENS SAKNAD: Kissekatten min
DAGENS DUMMASTE: En tant på jobbet
DAGENS MISSLYCKANDE: Har nog inte misslyckas med nå:) ÄN!
DAGENS DROG: Kaffe o snus
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: Bra!
DAGENS CITAT: Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat.
DAGENS ROLIGASTE:  Amandas bullbak


God morgon

Fredag idag, jobbar till 12,30 sen blir jka lååångledig..

Det blev förlust igår:( känns surt när modig lämnar så jävla kokrade returer,  han förlorar dessvärre matchen åt oss o han håller ju landslagsklass, jo visst.. Omrak/Harju/Lavander producerar som vanligt, en utav elitseriens hetatste line nu. Lule nu 6a i tabellen o även dem är långlediga, derby mot skellefteå på tisdag.

o ja jävlar va min hals har börjat göra ont! Men ja ska träna ikväll! Blev ju erbjuden jobb ikväll men tackade nej för ja vill e träna o nu håller ja på att bli sjuk!=(

Grattis Anna som fyller 16 idag!

Nu måste ja gå o göra mig klar.. Ha en bra dag

Maja..

lagar mat i tid för en gångsskull:P sitter hos henne nu o ska se hockey o nu ska hon börja laga mat, ist för 18.55 som hon annars brukar göra.. haha..
 
Träning imorrn=) men det verkar som ja blir ensam tjej! Erika är ju sjuk:( Du måste bli frisk!

Nä nu ska ja gå o hjälpa majsan med maten

Färjestad - Luleå

Tror att lulessvit är över ikväll:( hoppas att ja har fel! skulle tippa på 4-2 till färjestad.

Har nyss ätit köttfärslimpa o patatis.. gott var de:) Nu sitter ja med en kopp kaffe o väntar på att min bror ska komma o lämna igen mammas bil, hade tänkt åka med han ner till maja..

Modig till landlaget? Nej tack!

Läste i kuriren att Modig har fått söka visum till ryssland vilket betyder att han är aktuell för landsglagspel i jul!! Visst han är duktig på att mota puckar, men inte faan håller han landslagsklass med sina returer rätt ut, sina utsvävningar baki mål o så kan han ju mitt va de är vara helt kass. Visst han ligger ju två i målvaktsligan men han är inte nog stabil!! Bengt-Åke kan inte ha sett många matcher med han! Tror inte heller att modig skulle klara av trycket heller, det skulle nog blir en jätte flopp o så skulle hans skackiga självförtroende vara nere i botten igen o det behöver verkligen inte lule. Hoppas att han bara är reserv ifa nån annan skulle tacka nej!

Men att Omark oxå har fått söka visum är mer än rätt, han borde ha fått vara med i den tidigare turneringen oxå. Linus är nog nästan elitseriens bästa forward just nu!  

Har jobbat till två idag, lugn dag på jobbet.. o nu blir det duschen..

Blivande hockeyproffs?!

nja, inte riktigt. Ja o Lina har varit o åkt skridskor ikväll.. gick bättre än vad ja hade väntat mig, trodde knappt att ja skulle kunna stå på dem, men efter ett par vingliga meter var man lika duktig som man var vid 9års åldern, eller lite sämre kanske. riktigt skönt att få vara ute en timme fast det regnarde.
Nu har ja käkat en macka o en av min goda mandelkubbar( som smakar ännu värre nu, kruttorra är dom nu oxå) Nu blir det duschen nästa. Kanske laddar upp nå bilder från skridskoåkningen sen..


Dagens..

DAGENS VILL HA: Körkort
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis barallor och mjukiströja
DAGENS FRISYR: 4 flätor o en svans
DAGENS LÅT: He´s back
DAGENS PLANER: Åka skridskor!
DAGENS SAKNAD: Ett liv!
DAGENS DUMMASTE: hm
DAGENS MISSLYCKANDE: Madelkubbarna
DAGENS DROG: kaffe å snus
DAGENS KÖP: Inte köpt nå
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: Upp o ner
DAGENS CITAT: Lev ditt eget liv, för du kommer dö din egen död
DAGENS ROLIGASTE:  Att eksem tydligen läks bättre i Ryssland.

Visste ni att...

...eksem läks tydligen bättre i ryssland!

Håller på att laga mat nu! kassler gryta med spagetti.. Har hållt på att leta på internet efter någon sida som säljer snygga bandtröjor i tjejmodeller! Men hittar inga:( Nån som vet någon bra sida!?!

Mandelkubbar..

blev misslyckade:( Dåliga belv dom kanske inte men dom smakar inte madelkubbar..

God morgon

eller god förmidag kanske ja ska säga..

Vaknade av att chefen ringde o väkte mig, trodde de var alarmet som ringde så ja tröck bara på nån knapp o la ner telefonen, sen hör ja npn som ropar "Hallå Hallå" faan ja var lite i nattmössan när ja prata med henne. Hon vill ha mig o jobba delad tur på fredag, ja jobbar ju redan morogn, men ja tackade nej, typ första gången ja gör de. Men ja har träning på fredag kväll o ja vill verkligen vara med på den.. För nästa vecka är det ju lusseliret så då har vi ingen träning och fredagen efter det är det ju lite osäkert om ja kan vara med på, Lina fyller ju år då, så man måste ju kanske fira henne då.

Nu funderar ja på att gå o baka mandelkubbar, har varit sugen på sånna i flera veckor nu.

Natti natti

Nu ska ja gå o sova, tänkte bara skriva här en rad eller två. Lule vann tillslut iaf, usch hade varit mkt lugnare att se matchen, det är som jobbigt att bara lyssna, man har svårt att se vars pucken är;p Synd bara att Omark inte fick göra poäng, hade varit roligt om han fick slå elitserierekordet. Men gå in o kika på tabellen nu, det är en ganska rolig syn, men det kan lika gärna vara en helt annan efter torsdagens match, den är så grymt jämn. Det skiller två påäng mellan 2an ich 8an!




Här får ni lite bilder från vårat studenfirande.. sjuka o roliga fester! Saknar



Gonatt mer er!

åhh

nu är det nå konstigt med bloggen igen, det inlägg ja skrev för en timme sen syns inte på bloggen!!

Jaja nu står det 2-1 i hockeyn, frölunda har ett ordentligt tryck på oss nu. det luktar frölundamål nu! o Modig släpper returer rakt ut i slottet hela tide.. Hoppas bara att Omark får göra ett poäng ikväll!

Andra period

nu har precis andra perioden startat. 1-0 till lule=D olofsson gjorde de.. Har sutet från nersläpp med att försöka få till nå ny design, men det blir inte som ja har tänkt mig, så nu struntar ja i de!

Nu fick ja till det..

Var o höll på o ändra lite allt möjligt igår på desigen, så nu gjorde ja allt till "orginal" igen, både stil- och kodmallarna. Så nu syns dem.

Ikväll tror ja ska sätta mig o lyssna på hockeyn o göra en ny design.

hm.

Det är nå konstigt med min blogg tror ja, kan ni se det här inlägget o dem två från idag? det kan inte ja göra!

Plånboken blir tunnare o tunnare

1666kr fattiagre:/ Men ja kom ganska billigt undan.

Har köpt:
par jeans
hårfärg
blekning
vantar
mössa
hårspray
coffemaker - julklapp till mormor
2 par knäsockar
ett par fotbollsockar till - jobbar i dem så ja behöver många par
ett gäng genomskinliga hårsnoddar.
Julklapp till mamma - vad törs ja inte skriva här ifa hon är här o snokar
ett clinique puder - fick även med en nessesär ihållande läppglans, mascara, MIN ansisktkräm=), tvål o två par ögonskugger. o värdet på nessären var 570kr.

Så jag fick ganska mycket för pengarna, men ja får ju in till stan för att köpa julklappar o presenter, visst ja kom hem med två men fem st för lite:/ jaja det är ju inte förens 18 dec ja måste ha den första. Så ja har ju två veckor på mig än.

när ja kom hem färgade ja håret, o nu ser ja att blekningen var ett ganska onödigt köp, mitt hår bruckar alltid bli så mörkt när ja färgar det så ja tänkte vara smart o köpa en blekning på en gång så att man kunnde göra lite slingor i det med en gång. Men nu blev hela håret ljust o bra:)

Nu ska ja gå på banken o betala en räkning, beställde två börcker om glutenintolerans för nån vecka sen o dem kom förra veckan, den ena boken var svinbra. En liten bok(som lätt rymms i handväskan) men alla möjliga livsmedel i så man lätt kan slå upp o se om det innerhåller gluten eller laktos. Den funkar även om man är soja- eller mjölkproteinallergiger. Väldigt bra för det är inte lätt att veta om man kan äta typ maltdioxid, e675 eller liknande. Så den är en bok ja verkligen kan rekommendera. Den går att beställa på  www.celiaki.se

Vagel?

Har typ fått en vagel i ögat, tror då det är en sån:( Så nu är ögonlocket svullet o rött. Ajaj.
 Blev så less igår på min blogg design så beslöt mig att ha nån av orginalen. Så nån dag ha framöver ska ja försöka göra en ny.
Funderar på att fara till stan med 10,55 bussen. Men ja tyckte det kändes jobbigt, men ja skulle verkligen behöva fara till stan.. Men nu ska ja gå o dricka en till kopp kaffe.. Ha en trevlig dag!


Bli medlem på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=103207!! Det funkar, ja är 40 poäng från att få ett presentkort, o ja har i princip inte gjort nå för att komma upp i dem poängen.. Bara loggat in på sidan var o varannan dag!

Härligt läge

God kväll!
Sitter nu här ny duschad:) Sov "middag" ikväll mellan 20-21 så ja känner mig väldigt pigg just nu.. o inte finns det mkt intressant här på internet.. o inte har ja nå intressant att skriva, förutom att ja såg på att:
Om lule vinner imorgon ligger dem trea, chans på andra platsen men då måste dem vinna över frölunda med mer än 4 mål! vilket ja inte tror på men omöjligt är det ju inte, senast dem mötes i delfinen så vann dem med 8-2!
o de intresserar nog ingen som läser min blogg, är ganska så ensam med mitt hockeyintresse förutom maja då, men hon hänger inte med så jätte bra i statestik o sånt, o för den delen vet ja inte om hon läser min blogg heller. Ja har faktist ingen uppfattning alls på vilka det är som läser den. Ja vet väl ett par stycken som brukar kika förbi här ibland:) Så ni kan ju lämna en kommentar ni som brukar läsa den. Mycket roligare att skriva om ja vet vem som läser den=)

Saknar!
Jag vill ha sommar! Ja vill spela fotboll! bilden är från den härliga sistmatchen, seger med 5-4!

Vill göra en ny bloggdesigen, är så äckligt less på den ja har!

Hahha

Den var ju ganska så bra

http://www.youtube.com/watch?v=kUfT-fDB16c


Snart Jul

Snart är det julafton! 23 dagar kvar.. Känns som jobbigt med det tycker jag, men ändå mysigt!

Har jobbat 6,45-16,15 idag. känner mig ganska så slut. O vars är min mor?! Hade ju väntat mig att middagen skulle stå färdig på bordet när ja kom, men nä ingen hemma, ingen mat färdig! Det var ju tur att ja kom ihåg att ta med mig mat idag iaf, annars hade ja nog dött av hunger vid det här laget. För ja ids inte laga nån mat nu..
Nu är ja ledig två dagar:) Måste försöka ta mig in till stan nån utavdagarna o köpa klart julklapparna o födelsdagspresenterna. Tre kusiner o brosan fyller ju nu före jul..

RSS 2.0