Fredag

God morgon.. Ställde klockan på 7 imorse o har tvättat o städat.. Skönt att få det bort gjort såpass tidigt. Nu har man ju ändå hela dagen på sig till annat. Eller ja har en maskin igång som är klar på en 30 min..

Matchen mot Baik i söndags gick över förväntan. 7-2 till oss:) 6-0 efter 16 minuter. efter det börjarde vi slappna av alldeles för mycket o matchen blev jämnare.. men första 20 minuterna spelade vi riktigt fin fotboll..
Alvik borta imorrn bitti. Vi vann mot dem i sundis men det blir då det tuffaste laget än så länge i serien. Tur får oss har deras första lag match samma dag så vi slipper bänkspelarna från det laget:) O om vi vinner imorrn så drar vi ifrån lite i toppen på tabellen:)


Sen på kvällen blir det grillning hos Erika. Kommer nog bli riktigt trevligt:)  


Match nummer 2

Andra matchen för säsongen! Mot Bergnäset! Har inte en susning om hur bra dem är.. Men vi ska vinna iaf!! Har inte hunnit fylla på med vattenmängden jag önskar:/ För det lär bli en svettig match i det här fina vädret:/
Och vi sknar ett par backar oxå:( inte alls bra de, vi skulle behöva ett par till backar i vårat lag.. Har överflöd av vissa positoner medans vi saknar spelare på vissa ställen, tex i backlinjen.. Kanske ja skulle omskola mig till mittback, hehe eller så inte, nöter nästan hellre bänk än spela i backlinjen..
Förkylningen har då inte hunit gå över fast ja har vilat en vecka, halsen gör fortfarrande ont::( Får se om man alls orkar 90 minuter idag..

-We´re Gonna Win

10 Maj

o seriepremiär idag!! Möter Trångfors kl 15 på bjöknäs. hm har ingen större uppfattning om vi borde vinna eller inte. men ja går in för seger. Tror att dem har tappat en hel del spelare o deras div 3 lag hade match igår. Så ja tror att vi har en ganska bra chans iaf,

Nu blir det en tallrik gröt o uppladning..

-We gonna winn

5 Maj

Nu var det ett tag sen ja skrev här.. Men det finns inte så mkt intressant att skriva så=P

Grymt irriterande är det faktumet att sverige spelar sin kvarttsfinal när ja har träning, alla de tre andra kvartfinalstiderna skulle ha passat men nej dem får den enda tiden som inte passar mig!!! Men man borde hinna hem till sista perioden iaf...


Ledin är klar för HV o Jonte för oss.. Vill o trodde verkligen att ledin skulle komma hem:( Men jonte duger han med. Häligt med en spelare som vissar känslor det har lule saknat de senaste säsongerna..


åker till skolan idag med 11 bussen, sen hem o träning ikväll igen..


RSS 2.0