Söndag

Igår så såg vi hockeyn hos maja, Seger med 5-3! Och äntligen producerar Bartecko! Tre mål igår. Harju gjorde två till. o dem vinner igen utan att spela speciellt bra. Det blir nog slutspel i år!  Sen blev det att sitta hos maja o förfesta, för att gå på puben sedan. Tyckte det var riktigt kul på puben, roligare än vanligt. Träffade också en hel del som ja inte har sett på år o dar. KUL!

Nä nu måste ja gå o äta något, magen skricker efter nå ätbart! 


Luleå-Rögle

Ja tror på en ganska lätt hemma seger! Blir att fara på matchen, sen tillbak till råne o ta sig nån öl:) Tror på en trevlig dag/kväll.

Men den hade varit betydligt bättre om ja inte skulle ha så förbannat ont överallt. Sparka ju stolpen igår, smalbenet är väldigt ömt o blått idag och så har ja lyckades ja nog sträcka ljumsken:( o min vissdomstand har börjat växa igen!   

DÖÖÖD

usch fy fan, va slut ja är nu. Undra hur kondisen har kunnat försvinna såpass mkt. och för att inte tala om tekniken!! Den var helt väck ikväll, fick ca 25% av passen att gå dit dem skulle, o den enda ja lyckades dribbla bort var mig själv! Jag spela riktigt dåligt alltså! men lika förbannat var det grymt kul!=D Blir förhoppningsviss bättre efter ett par träningar till.  

Nu ska ja gå o bortsta tänderna sen blir det sängen..

Gonatt

Träning ikväll..

känner mig riktigt taggad:) ska bli grymt kul att å spela lite igen, är ju nu över en månads sen ja träna sist. Nu får ja chansen att pröva ny skorna oxå. Hoppas bara att det inte går som med min första köpta nya skor isommras. Hade skavsår stora som.. ja ja vet inte vad men dem var över hela hälarna, upp mot hälsenorna o vid fotknöllarna fick ja ganska ordentliga oxå.. Men fula är skorna, men det var dem enda dem hade i min storlek när ja köpte dom.
Synd bara att ja är så förbannat trött! skulle kunna somna där ja sitter:/ Så ja sitter o laddar med kaffe..

Ojoj, vilken blandad känsla ja fick i dag på jobbet, ville gråta samtidigt ja skratta.  Hjärtat gjorde ont samtidigt som hjärnan log/skratta. Vad det var tänker ja inte gå in på! Så ni får vara nyfikna=P
Måste säga att chefen är ju som hon är.. När ja fick raden som ja går på nu så tog hon bort nätterna på den, för hon tyckte inte att ja skulle gå natt. Sen imorse ser ja ju in shemapärmen för natten att ja står som vikarie på dem nätterna. Så ja fråga henne om ja skulle jobba dem, o jo de ska ja tydligen göra. Vilket ja tycker är bra. kul att pröva gå natt oxå, + att det finns då mer tillfällen att få jobba extra. Så luciahelgen jobbar jag natt!

Nu ska ja gå o packa väskan o göra mig klar för att traska ner mot sporthallen, undra va man ska hitta på efter träningen, om man nu orkar göra nå´.

Vilken seger!

Härlig seger i går av lule! Vinner en match när man är det sämre laget, förlorar skotten med 41-24 MEN lika förbannat lyckans man vinna med 7-3!! Efter två perioder var ja nästan säker på att dem skulle förlora. Men inte de! Omark är ju helt fantastisk ibland, målet hans var ju bara för snyggt. Lules helt klart bästa spelare! Harju lyckas då stå på rätt plats på rätt tillfälle de senaste matcherna. 5 mål på dem senaste tre, fast han bränner en hel del bra chanser. Men varsfan är Barteko o Chabada!?!?!

www.aftonbladet.se

Nu blir det snart av att fara o jobba. 7,30-16,15. Ikväll blir det nog att träna med p18, om ja får någon annan damspelare med mig. Inge roligt att vara ensam tjej.

O inte är ja nå vidare inponerad av gun n roses nya:/ hyffsad, lyssningsbar men inte mycket mer! Hade hoppast på mer.

Nu ska ja gå o göra mig klar, mamma ska skjutsa mig när hon kommer från jobbet.

God Morgon

Bli medlem på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=103207 =D


Sjuk?

Ja tror ja håller på att åka på att bli sjuk, är svin trött hela tiden, i går sov ja 8-9 timmar men ändå var ja så slut vid 15tiden att ja var tvungen att sova middag i två timmar. igår somna ja vid 12 o har inte orkat upp från sängen förens halv 12 idag, o lika förbannat känner ja mig inte utvilad. frusen o öm ikroppen är ja oxå! usch ja vill inte bli sjuk!.

Men nu håller ja på att ladda ner gun n roses nya album:) Hoppas de är bra!
Imorgon är det löning, så ja funderar på att fara in till stan efter jobbet o köpa klart alla julklappar o födelsdagspresenter! Är det någon som är sugen på att följa med?!


Tisdag

o jo är på bakar humör, sitter o googlar efter nått gott att göra!

o ne inte blev det nå tre poäng för lule i går heller! 4 matcher i rad nu ned oavgjort. o alla utan förra hv matchen känns som förluster när lule har varit det bättre laget. förra veckan mot hv borde Hv fått med sig alla poäng men resten av matcherna borde lule ha fått det. tycker lule börjar likna laget dem var i början av säsongen. Ingen står upp för målvakten, ingen trafik framför motståndarmålet, saknar det lilla extra för att vinna matcherna mm.

nä nu ska ja gå o baka Kokostoscakaka


24 November

1 månad till julafton..

Nu jobbar ja en riktigt slö arbetsvecka:) Skönt!

Helgen då, fredag avslutning med fotbollen. Sen utgång på olivers. Kul
Lördag, seg hela dagen, Som tur var var lulesmatch försenad ett par timmar, då hann ja vakna till liv o vi såg den hemma hos maja ist för att fara på den som tänkt var. riktigt dåligt av dem att tappa de så där.
I söndags gjorde ja inte nå, såg tv, satt framför datorn o bara slöade.
Idag, jobbar ja till 12 sen ikväll blir det nog att fara på hockeyn, ikväll ska de då jävlar bli tre poäng!


You Better Die Young

Torsdag idag. Var ett tag sen ja uppdaterade här.

Va har hänt då?!
Måndag morogn for jag en sväng till stan med Maja, som fick sitt körkort i fredags. Sen jobbade ja kväll.
Tisdag jobba 7-14. Såg hockeyn hos maja på kvällen. Blev 1-1, det får man ju vara nöjd med. Dem kan ju inte vinna alla matcher:P Men nu är det 5 i raken utan förlust. Modig stor spelar, omark trollar varje match. berglund fortsätter att imponera. Nu skulle bara Chabada o Barteko börja spela efter sin förmånga, de är ju dem som ska avgöra matcher, dem är ju lules spetsspelare men just nu produserar dem inte mkt. Harju har ju sett väldigt blek ut dem senaste matcherna.
Igår gjorde ja inte ett skit! Riktigt skönt,
Idag ska ja inte heller göra ett skit, förutom att det blir väl säkert att gå till maja ikväll o se hockyn. Nu ska dem köra över timrå totallt!! o mormor skulle komma på middag.
Imorgon jobbar jag morgon. Sen på kvällen har vi avslutning med fotbollen. Bowling o pizzabuffe, inte för ja ska käka nå pizza:( får ta o äta innan ja far!

Ja vill ha mer snö..

God morgon, tog mig lite sov morgon i dag, sov till kl 10. O sjuk tror ja att ja håller på att bli:( halsen gjorde ont när ja vaknde... Ja vill inte bli sjuk nu!.

funderar på om ja skulle göra en ny bloggdesigen idag, men ja kommer ju inte ihåg va sidan hete där det stod hur man skulle göra. Nån som vet?!?

Härligt med seger i går. Nu ligger dem ju på slutspelsplats, två poäng efter tvåan!

Färdig jobbat

för i helgen iaf: skönt!

kom nyss ut från duschen o väntar nu på att maten ska bli färdig, Va händer ikväll då? ja det har ja ingen anning. känner ingen större lust att göra nå, skulle vara ganska skönt att lägga sig framför tv, men man "måste" väl göra nå nu när ja är ledig. En kall öl kanske;) 
Hoppas nu att lule vinner ikväll, 0-0 o nu starta andra perioden. 

Suck!!

Tror ni inte at chefen ringde nyss, o jag ska jobba i helgen IGEN! Tredje helgen i rad. Men på söndag var det inte säkert att ja skulle jobba, det får ja veta imorgon. Ikväll ska ja jobba 15,30-20,30, imorgon 6,45-16,15 och om de blir att jobba på söndag så blir det en delad tur:/ Jaja det borde ju bli en hyffsad lön nästa månad, tre helger på en månad. Så nu missar ja att fara på hockeyn på lördag:( dem vann ju föresten igår:) 3-2!

Huvudvärk

Usch vad mitt huvud värker:( o snart är det bara att knalla iväg till jobbet, kallt har det hunnit bli oxå, -10,4.

Vakert väder

När ja steg upp imorse så drack jag en kopp kaffe och sen tog ja på mig löparskorna och gav mig ut på en liten joggingsväng, måste säga att min kondis har blivit mkt sämre:( men vädret var jätte fint, strålande sol:) Måste se till att ta mig ut iaf EN gång i veckan. När ja kom hem körde ja ett styrkepass. sen har jag duschat o ätit frukost.

Nu sitter ja här med en bärsmoohti. Uppehållet är över nu, men självklart jobbar ju kväll i dag o missar därför matchen:(
Hade ju velat fara på den, men dem spelar väl hemma på lördag oxå?! jajja, hoppas att deras form har hållt i sig, så att dem tar tre viktiga poäng ikväll.


.

Nu var det ett par dagar sen ja skrev här, har inte hänt nå sen sist, har mest bara jobbat o strossat på hemma.

Igår eftre jobbet for jag upp till pappa, har storstädat hans hus idag + lagade middag. Som farsdagspresent! Vilket han uppskatta mycket.

Postade anskökningen till komvux idag, så efter jul blir det kanske att plugga Nk B och Ma C.

Ledig ett par timmar

Jobbar delad tur idag:( när ja kom hem vid 11,30 så lagade jag mig lunch sen har jag legat framför hockeyn o halv sovit. Nu har ja just kommit ut från duschen och ska till mormor och äta på en timme, sen är det bara tillbak till jobbet som gäller.

Igår kväll hade vi då lagmöte, inte tycker ja vi kom fram till något vidare vettigt, förutom att vi MÅSTE värava målvakt, spelare och en till tränare till nästa säsong. Hoppas dem nu tar tag i det hela och fixar så att vi har ett lag till nästa år! Efter det var jag bara hemma och såg idol. Hade betydligt hellre varit och tränat med p18 än på mötet och nu var ja in o läste på sidan att sporthallen är stängd de två näst kommande fredagarna!! vilket gör mig riktigt less, för jag vill spela fotboll!

Torsdag

Nu var nästan denna vecka slut oxå.

Jobbat förmiddag på laxen. sen har ja varit till tandläkarn:/ men ja måste ju passa på medans ja går gratis. Nog för ja har en räkning på 200 kr för ja missade första tiden ja hade fått. det borde ja ta och göra nu innan ja glömmer bort den.

Elitserien får 4 domarssystem till slutspelet eller nästa säsong:) Riktigt bra tycker jag. Bra oxå att lule struntade i Bogg, han skulle nog inte tillföra just nå, Lule behöver spets!

Imorgon har vi lagmöte, och p18 har träning. Vill hellre fara o träna. Så man får se hur man gör.


Obama USA nya president

God Morgon!

Gick ganska bra att jobba på kräftan igår. Och idag är man ledig och uppe före fan;P vaknade vid halv 7 och låg kvar i sängen o såg nyheter till kl 8. Nu sitter man här uttråkad och undra vad man ska hitta på idag. Baka en kaka måste ja då göra, har lovat mamma att baka en till nått möte hon har imorn. 
Sen fundrar ja på att höra med Lina om vi ska gå och simma. Det var grymt länge sen ja gjorde det.


.....

Känner för att skriva men jag har inget att skriva:/

Luleå vann iaf igår mor serieledande Rögle, på bortaplan! Inte dåligt, snygga mål blev det också. Nu ligger dem två poäng från slutspelsplats. Djurgården har även en mer match spelad! Det blir slutspel i år!

Ikväll jobbar på Kräftan för första gången, känns lite jobbigt att inte veta va man ska göra lr vad nån typ heter.. I helgen blir det att jobba, jobbigt med två helger efter varandra. Men måste ju passa på när ja blir erbjuden jobb.

ledig imorogn så jag funderar på att fara in till stan och köpa alla julklappar klart, så skönt om får det bortgjort. för nu är det inte länge kvar till jul, 7 veckor bara.


Mysigt med snö!

Försov mig imorse, hade ställt klockan på 6,30 och inte på 5,30 som det var meningen. Så de var bara upp o klä på sig o borsta tänderna och gå till jobbet, och i tid var ja på jobbet, 6,55 var ja där. Inte dåligt tycker jag.
Efter jobbet gick jag om ica o handla lite till en Jansons frestelse som står i ugnen nu. 

Snö=D

Nu kommer först snön för i år, det börjar bli ett vitt täcke ute på gräsmattan,

Går dags kvällen var ganska rolig, fast jag nästan var nykter, har ju börjat lära mig att ha kul på fest utan att vara kanon! vilket är väldigt bra, för det är så skönt att må så bra som ja gör nu. gick hem vid 2, somna vid 3.
Vaknade halv 9 i morse o gick upp o duscha, sen har ja stekt mig en omellet och suttit här. o nu ska man snart gå till jobbet:( har en känsla av att det kommer vara låånga 9,5 timmar ja ska jobba.

Vi måste ta oss en löprunda snart, ja har ju köpt nya skor o allt;)


RSS 2.0