080329

Ja ni, vi hade då våran första 11manna match igår, mot S-byn. Blev en förlust med 3-1, och vi fick en billig straff imot oss. så det borde bara ha blivit 2-1:P Och jag kände redan när ja gick ner till byn att min förkylning var tillbaka ganska ordentligt, uppvärmingen sen kändes som ett konditinspass nästan. Och spela gick ju inte alls, direkt jag sprang mer än 5 meter så hade jag inge luft och bröstet gjorde ont, så jag körde bara ett par korta byten. Det är ju så jävla typiskt nu när vi börjar spela matcher är hela halv laget sjukt/skadade. Och imorse när jag vaknade hade jag feber, men jag ska fan försöka spela iaf, eller ska ta tempen innan jag går oxå och om jag har kvar febern så kanske jag står över, det är ju inte så bra att spela med feber.
Men idag ska vi då vinna=) och nu har jag verkligen inte tid att sitta här, har inte packat väskan eller nå än och vi cka fara 12,15 från bussta.


080328

Väder utanför ditt fönster: soligt:)
Lyssnar på just nu: Hotter then hell - kiss
Igår gick du och la dig: det var nog vid 23 
Idag vaknade du: kl 10,15 av mig själv, skönt!
Vad har du på dig: Ifkbrallorna , en gråhuvtröja, fotbollsocks och trosor
Senaste som ringde dig: Pappa
Som du ringde: Sarah
Senaste som skickade dig sms: Halebop,
Senaste som du skickade till: sarah
Senaste vän du addade på Facebook: Har ingen och har aldrig haft
Som addade dig:  se ovan.
Senaste person som mailade dig: det var säkert nå reklam skit,
Sista hemsida du besökte/läste: vårat lags sida www.laget.se/jaik_vbkdam
Ska göra/har gjort idag: Idag har jag inte gjort så mkt, druckit kaffe i vaker vädret, lagat mat, suttit framför datorn, packat väskan/ sen ska jag spela match
Bra eller dålig dag idag: Varken eller hittils, men jag hoppas på en bra när vi vinner ikväll=)

080328

God Morgon!

Usch va det är kallt här, och det finns ingen ved inne:( Men jag måste väl gå och hämta in lite ved och göra upp eld!
Sen vet jag inte va jag ska höra, kanke man skulle baka något:)

080327

God dagens!
Blev väckt av att jobbet ringde 8.30 och vill ha mig att jobba på en gång! Så det var bara att massa sig upp från sägen och klä på sig och traska iväg. Har jobbat till 15.30, och sen ätit åså och nu är klockan redan halv 18, denna dag har gått nå grymt fort! I dag har jag sett min andra döda människa i mitt liv=( Tidigare har jag sett morfar och nu en tant på jobbet, fast hon dog tidigare imorse så det var därför dom ville ha ut mig för det hade blivit så mkt med det att göra. Var lite små läskigt måste jag säga, när dom andra skulle gå in till henne ville jag då inte följa med, var så osäker på hur jag skulle reagera, så när dom andra var på rast och jag var själv på avdelningen så gick jag in. Och jag måste säga att jag reagerade inte speciellt stark, visst man får en konstig känsla i bröstet men inget värre, Hon såg så fridfull där hon låg med en buket blommor i famnen.

I går hade vi då träning, en av mina sämsta träningar på länge, inget funkade inte ens kroppen, knäet värkte, blev stämplad så tårna värkte, tung andad av förkylningen, lårmuskeln bråkade och en fotled. Vissar dagar vill inte min kropp alls funka, men idag har jag inte känt av nå, förutom att tån är lite öm men inget man tänker på:) Imorrn börjar Sundis Cup och då jävlar ska vi tysta allt snack om "byalag". Men jag måste säga att våra tröjer pratar mkt för den saken, har i princip bara skogsreklam på dom. Smartare skogstransport, hehe! Börjar i morgon kväll med sunderbyn sk kl 21,15. Så ni får hålla tummarna för oss! Och i kväll måste jag hålla mig vaken länge så jag kan sova länge imorgon bitti. Det är inte ofta man måste planera in att sova länge, annars brukar det enda man får tänka på är att somn i tid så att man orkar upp.

Nä nu ska jag nog hoppa i duschen, känner mig inge fräsch:/


080325

Nu var denna dag även över!

Idag tog jag mig ändå ner och sola, har väl tänkt göra det i ett par veckor, men nu är det gjort! Bokade en tid 13,30 så efter jag gick jag och tänkte vara social med mormor medans jag väntade på att jag skulle till sjukgymnasten, men hon var inte hemma, tur att man har nyckel dit iaf, så jag satt där och såg tv och åt upp hennes godis, och när jag höll på att ta på mig skorna kom hon hem så jag hann iaf säga hej!
det gick bra hos sjukg. muskelmassan fortsätter och öka, så jag ska köra på dom gamla övningarn med vissa ändringar en månad till, sen ska jag tillbaka och då om jag har tur så är dom starka nog så jag kan börja styrcketräna dom på riktigt=)
efter det har jag bara varit hemma och legat framför tvn.

Nu ska jag snoka runt lite här och se om det finns några smarrigt skvaller=P

080325

God morgon!

vad ska man hitta på idag då? funderar på att gå ner till byn och sola på nått tag. Sen idag har jag sjukgymnastik, det kändes jobbigt med den. Men nu när jag går en gång i månaden dit, så blir jag mer motiverad att göra knäövningarna, hon blev så gnällig sist jag sa att jag slarva med dom, och jag vill ju inte ljuga så då gör ja dom ist!
Hade då springträning med fotbollen igår, gick faktist ganska så bra för mig, först en timme i olika tempon, lite intervall blandat med lugnare, sen så jogga öven hem med ewe och erika. När jag kom hem så passa jag på att köra ett styrkepass, så jag måste säga att det känns i min muskler idag.
Nu ska jag gå och starta en tvättmaskin..

080324

vakert väder ute idag!

fysträning ikväll.

080322

fan va jag blir irriterad nu, bestämmer mig att gå på puben, men då har ju dom en lista som ska skriva upp sig på och när vi ringer för att göra det, nä då är det fullt!! så nu sitter jaghär och funderar på om jag ska pröva att gå dit iaf eller om jag ska ta bussen till töre!!

har iaf 45min innan jag måste bestämma mig!

080322

Hallo!

Satan va skönt jag har sovit i natt! som en jävla stock i 12 timmar.  Det var tugnt att jobba igår, och inte fan var magsjukan över, ingen gjorde nå upptill men NERTILL var det flera som gjorde flera gånger! usch, jag höll på spy hur många gånger som helst!

Har kört ett styrkepass här hemma imorse och funderar nu på om man skulle orka ut och jogga en sväng, men det lät ju väldigt jobbigt:/ måste iaf ta och städa rummet, har en stor hög med kläder på golvet nu.

nu ska jag sätta på en film och städa rummet, och så får jag se sen om jag orkar jogga nå.

080321

Glad påsk!

Ursh vilken lång dag det här kommer att blir! Hur ska jag orka jobba 9timmar, börjar 11,45 och slutar 21,15:/ men det är ju storhelgs ob så det ger ju bra med pengar;)

nä nu måste jag gå och göra mig klar


ja hur kommer denna dag att sluta, efter jag skrev senaste inlägget stressa jag och gjorde mig helt färdig för att gå, och går in till mamma för att säga hej då, då frågar hon vars jag ska , så jag har gjort mig klar en timme för tidigt. lite irriterande.
Men då kan ja passa på att skriva lite om går dagen. skola på morgon, gjorde fläskfile och potatisgratäng och parfaie, vi skulle kolla hur mkt fett det är i det och så. Och det var då inte lite fett i den. i en portion var det ca130g fett. usch, man kände sig lite tjock efter man hade tryckt i sig den. Efter det var det fika med resten av Hr:an.
Sluta vid ett, sp jag gick på stan tills 13.45 bussen gick, sen hemma så duscha ja och gjorde mig färdig, gick ner till malin och började dricka vin:) vid 21 gick vi till elin och 22 for vid mot kalix, det var inte så bra med drag där:/ men det var väl ändå trevligt, sen hemvid 2tiden. och då var sängen väldigt skön=) och på lördag blir det nog att följa sarah till bella och festa lite där. Och Sarah är jag skyldig en ursäkt för igår!
 blir säkert att jobba en hel del i helgen oxå, nu har avdelningen som hade klarat sig från magsjuka drabbas men den hade i princip gått över sa vikariesamordning imorse när dom ringde. Men flera i personalen hade drabbas nu, bra för mig;p
Och gud vilken träningsvärk jag har idag, får ju alltid träningsvärk två dagar efter jag har tränat och den blev säker värre av att man dansa igår.

080320

God Morgon - Gott med kaffe

Igår hade vi då träning, grymt kul att träna igen, men dum som jag är, så blev det att köra 100% igår, nog för det var som mina vanliga 70% kanske, magsjukan & förkylning hade tagit ordentligt på mina krafter. Och idag mår jag sämre igen:( och vi fick våra nya matchställ, dom var ju jätte bra i storlekarna, jag tog en 38:a både på shortsen och tröja och normalt ligger jag på 36. men dom här 38 var mindre än 36:or, så jag visar i princip magen om jag skulle t ex ta ett inkast. men det var ju inte värst för mig, för många var dom ännu snävare och kortar. Nu när dom är tryckta går det inte heller att skicka tillbaka dom. Och tanken på att man ska kunna ryma ett underställ under dom! oj oj säger jag bara.
Ikväll så funderar jag på att följa med ut i kalix, kul med att gå ut där man aldrig har varit, Men jag är inte säker än, känns till lika väldigt jobbigt. Men jag får väl se sen idag när man kommer hem och de. har ju inte sovit nå bra alls inatt, kom hem vid 23 och jag måste alltid vara hemma och "varva ner" 2 timmar innan jag kan sova, så jag somna inte fören vis 1- halv 2.

nä nu har jag inte tid med det här, måste föra över pengar och göra mig färdig.  ha nu är det bara några timmar och så har vi Påsklov

080319

oj va tiden går fort, jag hinner inte med längre! men skönt med påsklov snart så att tiden får stanna upp lite. Undra va man ska hitta på då, har väl ett par läxor som skulle vara bra om man fick gjort.

ikväll ska jag träna=D ska ta detylugnt för frisk är jag inte än, så jag får se hur mkt jag orkar ikväll men just nu är min lust så stor så att ja orkar mer än vad som vore bäst.

Idag har jag fått kläderna från ellos, nöjd med det mesta, trosorna var iaf sköna, så ikväll får vi se om dom funkar. Skorna var lite konstiga i storlekarna, men så är det ju nästan alltid när man beställer skor, igntligen borde man nog inte göra det, ena paret var lite stort och det andra lite var lite så trånga. klänningen går iaf att använda, det kommer nog inte bli en favorit men. Och paket från hm hinner komma i veckan om jag har tur.

nu ska jag splocka undan i rummet, mamma kom nyss och gnällde,

080318

God Kväll!

har nyss vaknat från en 2 timmars powernap:/ blir svårt att somna ikväll.

Dagen då? Har lunch buffe idag, jag sarah och johanna var i serveringen, måste säga att sånt inte är min starka sida. Men hämta ut studentmössan har jag gjort idag=) usch va konstigt det känns att vi snart tar studenten. sen gick vid in till stan och förbi marknade, köpte 7 par sockar och en t-shirt. Hem och åt la mig framför tv och somna efter tag, sp speciellt händelsrik har inte min dag varit=P


080316

Glömde gratta erika i förra inlägget:/ så Grattis på 18-årsdagen Erika!

Idag har jag spenderat pengar:( har beställt från Halens, Ellos och Hm. Blev sammanlagt för drygt 2000, så nu har jag lite ångest:( men jag fick ganska mkt för pengarna tycker jag. 2 par skor (ett par ballerina & ett par puma streetskor), studentkläning( som jag ska designa om lite) 3st klänningar, 2 par shorts, 1 tröja, träningstrosor ( typ boxer, så man slipper ha trosorna i röven hela tiden) 4 bikini överdelar och 2 underdelar, födelsdagspresent till Jennifer och hm, ja tror det var allt. Så ganska mkt fick ja ju för pengarna. Men det är lite tråkit att det nästan bara är sommar kläder.

Sen har jag färgat håret, så nu är jag riktigt blond igen. Hade inte tänkt att det skulle bli riktigt så här ljust, men det är smällar man får tag. Blev ju bättre än förra gången, nog för jag böjade trivas jävligt bra i den blonda när jag väl vande mig.

Kom på nu att vi skulle ju ha gjort färdigt religonsarbetet till imorrn, och jag har ju inte börjat med det! Typiskt mig! Nu börjar jag bli riktigt förbannad på min självdisiplin, jag gör ju aldrig läxorna som jag ska nu mer. jaja hoppas att det är fler i klassen som inte har gjort det, då kan ju vi "redovisa" det nästa vecka.

Nu ska jag lägga mig och se Wallander

Håll ögonen öppna vart du än går
du vet aldrig var dina vänner står 
sanning eller lögn, man
ger va man får

080316

Nu är det söndag:( och det betyder skola imorgon=( usch känner inte alls för att gå i skola! Inte för jag känner för att sluta den heller, det känns skrämande att behöva bli vuxen på riktigt men tillika skulle det vara skönt att kunna jobba heltid och känna mycket pengar=) Nu är det bara drygt 2 och halv månad kvar av skolan och så tar vi studenten.

Helgen har varit lugn för min del. Fredag var jag så jävla slut att jag bara låg hemma och såg på tv, somna vid 23, vakna vid 8 på lördag och var helt utvilad, riktigt skönt=) så jag låg och drog mig till 9 sen strossa jag bara på här hemma. På kvällen gick jag ner till gårn och hälsade på sandra och erika. Sen blev det hem och se på tv. Och nu sitter jag här=p 

Funderar på att städa mitt rum idag, hela golvet är fullt med skit:( Och så kanske man skulle ta och göra nå åt färgen i mitt håret, jag måste ta mig tid nu och gå och klippa mig, miitt hår ser förskräckligt ut men jag tycker inte om frisörer, går nästan hellre till tadläkarn än klipper mig. coh om man gjorde lite läxor skulle inte heller skada.

Nu vill jag bli frisk! Är så jävla less på att vara sjuk, jag vill träna fotboll nu!! Har missat fem träningar nu och kommer missa den imorrn oxå=( men på onsdag ska jag träna fast jag inte är frisk, vara med och ta det lugnt iaf, leka med en boll lite iaf, kanske man hoppar över konditionsträningen. Sundios cup har vi den 28-30 mars, Och jag är nervös för att spela på en 11-mannaplan, har inte gjort det på flera år och lät att hitta positionen på plan när man inte ens har tränat på en heller, jaja men vem vet om man alls får spela. Vi kom i en bra grupp iaf, ssk, lira lule dff så det är ju inte en oövervinlig grupp=) hade varit värre om man fick spela mot typ notas eller gif. 

Sitter nu och försöker komma på nå bra musik och filmer att ladda ner, men det står helt stilla i min hjärna! Nån som har nå bra förslag?


080315

God Morgon! Vackert väder är det idag, strålande sol=)

080312

God dag!

hade kort dag i dag. Diet & dietmatlagning, Tråkigt var det men och våran lärare är ju helt normal! slutade vid 11 tiden och då hade ja utveklingssamtal, fanns inte så mkt att prata om, jag vet ju bättre än ulf hur jag ligger till åde. Men jag fick mig en csn-varning, så jag måste väl ta och börja ta och skärpa till mig lite.
Tog 12 bussen hem och bakade en morotskaka.
nu funderar jag på om jag skulle gå och vila en stund, är så trött så att jag håller på att somna där jag sitter. Sen ikväll blir det att fara på träningen men träna ska jag inte göra, fast jag VILL! jag kommer ju tappa formen helt om jag inte börjar träna igen snart, inte för jag hade så mkt till form att tappa men iaf.

Och imorrn har vi praktiskt prov, blir nog väldigt enkelt, vi ska bara göra en gluten/laktosfri rätt. Så det borde inte bli några problem alls:P


080311

Nu hade jag tänkt försöka skriva ett hyfsat seriöst inlägg,

Nu har jag blivit frisk=) eller nog frisk för att fungera som en människa. för frisk är jag då inte än men mycket bättre. Det går ju som sagt var magsjuka på forsbacka, både bland boende och personal. så hela förra veckan när jag låg sjuk så ringde dom och ville ha ut mig, synd att man var sjuk annars så hade man kännat bra med pengar.
Men igår kväll jobba jag och nu ikväll ska ja det med, och möjligtviss imorrn. Får se hur det blir med det.

idag har jag städat garderoben, har fått ta den ute i hallan nu oxå, så nu rymmer jag alla mina kläder och det finns lite plats över=) men den fyller jag nog ganska snabbt:P

Imorgon blir det skola, första dagen på 2 & ½ vecka.´och sen på kvällen blir det jobb eller träning, inte för jag vet om det är vidare smart att börja träna igen förren jag är bättre, men jag saknar ju den:(

Nu måste jag gå och se hur det går med maten, jag börjar k'nna mig lite stressad, börjag ju jobba på en timme.

pusshejs

080308

Lule slipper kvala!! fy faan vilken rysare det blev men lule slipper kvala, tjalalal!

Och bara så ni vet så svarar jag inte när folk ringer med skyddat nummer! för det har ringt dem senaste dagarna, nog för nu slog det mig att det är nog vikariesamordningen, tur iaf att jag är sjuk och att jag inte kan jobba,


080308

Hejsan, nu var det ett tag sen jag skerv här.

Har varit sjuk hela veckan, ordentligt också har knappt varit upp från sängen. Men nu känner jag mig lite friskare=D
Nu ska jag gå och försöka äta lite grann, sen lägga mig och höra på hockeyn. Jag skulle vilja vara ännu piggare så att man kunde gå ner till maja och se den men icke de.

RSS 2.0