Onsdag

Hallo! har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden. Men hur som helst har ja flyttat till lägenheten nu, men vidare hemtrevligt är det inte. inväntar fredag o resa till ikea för att köpa möbler, porslin mm. idagläget är det enda ja har en soffa, säng, matbord, tv o datorn o lite köksgrejer. Märkte i går när ja skulle laga middag att ja sakna stekredskap helt, men det gick med en slickepott:P
Jobbade natt inatt, så dyngnet är uppåt väggarna galet för mig just nu. klockan är nu nästan 16 men ja tycker det känns som om den är 11. Sov till kl 12 sen tog ja en joggingtur i det fina vädret, missa ju träningen igår när ja jobbade:/ sen har ja duschat, ätit o fixat lite på datorn.

Imorgon så blir det röntgen av handleden, möjligtviss skola, storhandling o till sjukgymnast i stan för att kolla upp knäet, knäet kändes lite så där under joggingturen, kändes som ja vägde 50 kilo mer när ja stöde på vänster knäet men ingen smärta som var så störande att det skulle hindra mig från att träna. så vi får se va han säger om ja får bollträna imorrn.
fredag drar ja o mamma till ikea, herregud va det kommer att gå pengar:/
Lördag första dm matchen, mot gammelgården. utomhus oxå så ja hoppas på en hyffsat varm kväll. Efter matchen så tror ja att det blir en öl eller flera par stycken. Börjar känna mig ordentligt sugen på att festa.

Gud vad det känns tomt nu när hockeyn är slut:( nu är det bara 6 månader tills den drar igång igen, men det blir väl utan omark o harju:( men johansson blir kvar i lule:) Hoppas nu lule är smart nog att skriva kontrakt med rätt lulespelare, börjar bli less på att se hyffsade lulespelare med poensital skriva på för ett annat lag o utvecklas där till en riktigt bra hockey spelare. Lindqvist, styrman, almtorp o ett par stycken från j20laget vill ja ha kvar i lule, tror att dem kan bli riktigt bra hockeyspelare, så ja vill inte se lule tappa dem. Men på kuriren.nu så skiriver dem att almtorp är nära ett nytt kontrakt o om ja inte minns fel så ahr lindqvist ett år kvar på sitt. O Johnsson var nästan helt klart för lule 1 år till=DJaja man får väl se skellefteås matcher, hoppas att dem knipper guldet nu när lule inte har möjligheten till det längre.
 
Här är tacklingen som har upprört hela hockeysverige, vilket ja kan förstå. för det är skamligt tycker ja att tjärnqvist blir avstängd två matcher för den här tacklingen, Tacklingen var inte ens en utvissning men bara för att Antti-jussi niemi olyckligtviss blir ordentligt skadad så stängs tjärnqvist av! Eller vad tycker ni? Är den så ful? En två minuters borde han ha fått men två matcher avstänging?  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0