Halloween

Idag ja jobbar ja igen efter två dagars ledighet! 14,00-20,30.

I tisdags var ja till stan och hade bara tänkt köpa mig ett par spetsstrumpbyxor. Men jag kom hem med tre par skor, en tröja, nagellack, spetsleggings och hårinpackning! Så det gick lite mer pengar än va ja hade tänkt. Men på stadium hade dem "köp 3 par skor, betala för 2" och jag behövde ju ett par joggingskor, innefotbollskor och ett par vanliga som jag rymer stickisockar i. Så det var ju ett rikitgt bra erbjudande, så jag tjänade 500 kr. Efter ja hade varit i stan så for ja hem o åt sen gick ja ner till Lina och satt där hela kvällen

Igår så knalla ja på hör hemma hela dagen och inte fick nått vettigt utträttat. Vid 18 gick ja ner till maja och såg hockeyn. det var inte alls en rolig match, nu har vi 4 spelare skadade. Miettinen blir nog borta en månad. Dem andra är förhoppningsviss till baka tills på lördag. Men va dem krigade i sista perioden, spelade med 7 forwards.

Imorgon jobbar jag 7,00-16,15. Sen blir det hem o göra sig i ordningen, sen dricka ett par öl men lugnt ska det bli:( Jobbar ju söndag 11,00-20,30, skulle ha jobbat 7,00-16,15 men M var snäll och bytte pass med mig:) Nu kan ja ju iaf vara ute hur länge ja vill, behöver bara hålla igen på alkoholintaget:P

God Morgon

Har sovit hos pappa inatt, så ja åkte ner med dem till råne när dom skulle och jobba. Hade först tänkt gå och sova igen men det kändes onödigt när ja lika var uppe och relatativt pigg. Har ju stigit upp vid 6 tiden både mån och tis.

Var på hockeyn på måndag kväll, seger igen, 1-0=) o nu ligger dem över kvalseriestrecket. Modig var riktigt stabil oxå, första 5 min såg han lite darrig ut men resten av matchen spela han riktigt bra.

Igår jobbade jag 7,30-16,15. var en riktigt lååång dag, det var onödigt lugnt på avdelningen, tiden går så sakta när det är så där lugnt. Efter jobbet gick ja o handla sen till Lina en sväng och vänta på far o bror.

va händer idag då? ledig iaf. Och dammsugaren behöver fara över golvet. Till stan och köpa strumpbyxor behöver ja oxå. Men det kanske ja gör imorgon istället. Men kanske en joggingrunda ikväll?!

v44

Hejssan!!

Blir nog att fara på hockeyn ikväll! Väntar bara på att Maja ska ringa:P


Ja mår inge bra

Ja mår inge bra:( Fast speciellt dåligt mår jag inte, har faktist fått spytt  tidigare, inte för ja mådde dåligt men det kom upp iaf.. Men efter en dusch o två panodil så mår ja nästan som vanligt.

i går så gick ja ner till maja för att se hockeyn, men vi beslutade att vi skulle spara lite pengar o se den hos majsans föräldrar ist. Första borta segern. oj oj vilken match det var, nog den bästa på hela säsongen! Men domarn, vilket skämt! Modig gjorde väl en hyffsad match, endel ganska bra räddningar men alldeles för många osäkra handlingar. Jag blir ett nervvrak när modig står, en puck från blå och man sitter på spän o undrar om han kmr att ta pucken. Gusten är då mkt bättre o stabillare!
Färjestad hemma på måndag, då blir det vinst. o förhoppnings viss så är Modig båsöppnare igen.

Blev en tidig kväll, for hem strax baki 1. Vart lite väl full:/  Så ja tyckte det var bättre att fara hem då så ja slapp bli alltför dålig idag. För ja ska ju på ett par timmar och grilla burgare i vitå! Gud så roligt, usch ja vill verkligen inte göra det. det är sånna här saker som gör det jobbigt att spela fotboll.

träningsvärk

Jag har träningsvärk idag! Men kul var det att spela igen, fast det märktes ju att man inte riktigt var med i fötterna. Synd bara att ja jobbar nästa fredag då missar ja ju träningen:(

idag blir det att dricka vin och se hockeyn! Sen blir det nog att gå på RP.

Fotboll ikväll

Gud så kul med fotboll!

4-3

Sitter och lyssnar nu på slut minuterna i hockeyn och äter kräm, det står 4-3 till lule, aldirg kan ja ju tippa rätt:P

Har varit ut på en joggrunda med erika nyss:) Skönt att få röra sig lite med trevlig sällskap. Men kondisen är inte den bästa. men vi tog oss runt sundsrundan på ca 20 min, och då var det ju i sån fart att man kan prata. Så ganskka duktiga är vi=) Sen när ja kom hem körde ja ett kort styrkepass innan ja hoppa i duschen.

Helvete!! nu gjord djurgården mål!! och 11 sekunder kvar. ¨så nu får väl lule en poäng iaf, förhoppningsviss tar dem väl två!!

Jobbar 6,45-16,00 imorgon!

God Dag

Jag är trött! Både fysiskt och pysiskt!!

Nu har ja iaf bestämt mig om en grej, känns skönt iaf att vet va jag vill!

Blev glatt överaskad av att se dig idag:)! Tog nog lite fel när jag läste din blogg, känns som att det går åt rätt håll nu iaf! Vilket glädjer mig för jag vill verkligen att allt kan vara som innan, men det får ta den tid det tar.

Nu vill ja bara veta att ja har fel när det gäller min aningar!

hehe, undra om det någon som fattar va ja menar med allt, Finns säkert en del som fattar en eller två av sakerna men tror då det ät ingen som fattar alla tre!

Efter jobbet gick ja och drack en kaffe kopp hos lina o surra lite. Sen har ja lagat lunch/middag åt mig o resten av famlijen får ta det till middag. o nu sitter jag här o känner mig tjock:P måste börja röra mig nu, funderar på om man skulle gå och träna med p18 imorgon kväll! Sakna fotbollen som faan nu!!
 
Lule - dif ikväll, tror på 5-2 seger! men mkt utvissningar.

http://www.youtube.com/watch?v=kNxdKEnI1F0

God morgon

Jobbar 6,45-11,45 idag.


God Morgon

Idag är jag upp tidigt utan nån andledning! Vaknade vid halv 7 och låg kvar i sängen till 7. Nu när ja ändå är uppe i så här bra tid så ska jag ta 9 bussen in till stan. så nu ska jag hoppa i duschen!

Hade tänkt fara till stan igår men då fick jag jobba ist! Det blev biligare så;p Och jag fick sålt en av mina jackor igår:) Så där kom det in lite extra pengar oxå!

Skulle behöva fara och hälsa på min far ikväll. Får se om man hinner det!

Ny vecka

Oj va tiden har gått snabbt! Nu är det vecka 43! 9 veckor till det är 2009! 64 dagar till julafton! Det var ju nyss jag tog studenten!

Nu håller jag på att storstäda mitt rum:/ det var verkligen i behov av det.

Nä nu har ja skrivkramp=P vet inte va alls va ja ska skriva

trött och frusen

God Morgon! fy fasiken va det är kallt här inne, det här är det värsta med att elda med ved hemma! Jag som har nog svårt att stiga upp på morgon, men att det är 16 grader utanför täcket gör det inte lättare! Då vill man verkligen bara kura ihop sig under det:) Jaja nu är ja iaf uppe och färdig för att gå och jobba:/ Jobbar till 16.15 sen hem duscha, laga mat, städa och försöka hinna ner till maja till kl 18.30( för visst ser vi matchen ikväll=p) 

Och jag har fått förlängt jobb=D känns riktigt skönt, fast det bara är en 55%! Men nu har ja jobba året ut i princip. Det är bra att chefen kan "gå runt" reglerna lite :) Men ja är bara schema lagd en helg under den perioden, och kan ni gisssa vilken det är?! jo självklart hallowen! men nu slipper ja ju iaf tänka på om man ska klä ut sig lr inte=P För nu blir det att sova sängen tidigt.

oj va klockan sprang i väg, nu måste ja börja göra mig färdig för att gå!

...

nu tryckte ja på nån knapp så mitt lång inlägg försvann!! så ja ids inte skriva ett nytt

Men lule vann med 6-2 igår och ja jobbar idag igen:/ 12.30-20.30

Hockey ikväll

Ikväll blir det att fara på hockey med Maja=) Funderar på att fara in till stan innan och shoppa lite,men det är kanske inte en så bra ide:/ ja kan ju inte ha med mig en massa kassar på hockeyn.. Hm nu får ja ta mig en funderar på hur ja ska göra! Men ja tror på en 4-2 seger för Lule!
Men duschen måste ja iaf hoppa in i:/, känner inte alls för att duscha! och så laga någon mat kanske, det är som jobbigt när man inte kan äta ute längre !

.....

Nu ska jag äta korvstroganoff!

Lule fick ju iaf en poäng i går:/ Bättre än noll men av det ja har läst och hört så var lule det bättre laget o då borde det vara 3 poäng till Lule. Så jag känner mig besviken på ett poäng fast jag var inställd på att det skulle bli noll!
Men imorrn SKA det bli tre poäng, annars är det nog kört för dem, kvalserien nästa:(

Jobbar 16.15-21.15 ikväll, Nu börjar ja ju fundera på om att det finns kanske en möjlighet att ja får förlängt. Jag hade tagit förgivet att L lr A skulle ha den raden, men tydligen trodde dem att det var ja som skulle ha den för dem hade andra=) Hoppas att så är fallet. För chefen är ju inte snabb på att fixa sånt. Fast nu ska ja inte skaffa mig nå förväntningar.


Blev en sovmorgon

ja råkade visst sova ganska länge idag! Men ja kunde inta alls somna i går och jaghar drömt jobbigt inatt. Och gårdags kväll var ju inte så rolig, det blev faan värre än ja trodde det skulle bli! Men det skulle vara betydligt lättare om du kunde lyssna på mig, så jag fick förklara allt. det är klart att du blir surare när du bara har hört saken och inte hört mina synpunktet och tankar vid läget. Det skulle npg vara bra för alla om det fick förklaras ordentligt, det är ju så lätt att få för sig överdriva saker när man är sur.

Nu ska ja gå och hämta en kopp kaffe till, sen blir det att ta tag i tvätten.

En ny arbetsvecka o ny match

Nu blir det jobb i princip resten av veckan, har varit skönt att ha haft en riktig slö vecka förra veckan. jobbade bara tisdag och fredag, ger ju inte så bra med pengar men lugnt och skönt.

Lule möter Modo på bortaplan ikväll, skulle verkligen vilja kunna säga att ja tror på en seger, men det gör ja inte:( Visst dem har fått sig självförtroende nu och Lubos betyder nog mer för lule än jag hade trott, förra tordagen var han Kung. Vem vet det kanske blir en ny "skräll" ikväll. Hur många tror ni hade tippat 8-2 förra matchen? Ärligt talat tror ja inte det var en enda i sverige som hade gjort det, möjligtviss en luletokig 8 åring som inte vet nånting=p hehe..
Men av vilken andledning Ejdepalm istället för Styrman!?! När ska lulespelarna börja stå upp för sin målvakt och varandra?!?
Ja tippar nog på att det slutar med uddamålsförlust för Lule, 4-3. Hoppas jag har fel!

nä nu har jag inte tid att sitta här. mäste ta mig in i duschen och fixa mig nå mat innan jag börjar jobba.

Vars är råneå på väg?

Jag börjar bli less nu på "Busungarna" dem förstör ju så oerhärt för oss "normala" 
  läs-> http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4061030


Nu sitter ja i en jobbig sitts:/

mm, tycker inte alls om dem här lägena. Det känns grymt jobbigt att behöva berätta det, det kommer sluta i att 2 personer blir "sur" på mig och ingen kommer bli glada utav de, för utom en "utomstående" som ja har berättat det åt, då slipper hon hålla tyst om det, tolka inte det fel nu( du vet vem du är) visst  jag kommer ju oxå må bättre av få det sagt men det känns ändå så jobbigt. Men förhoppningsviss kan allt få ett slut nu för vad ja har fattat så ligger det inte alls bra till. Men det visst jag nog från början men ja hoppades på att ja skulle ha fel. Varför kan man aldrig få ha fel i sånna här lägen?! Alltid ska man ha rätt när det handlar om besvikelser. suck!

Men nu ska jag ta mig i kragen och ta det öga mot öga, så slipper man en massa missförstånd, plus att det blir så mycket lättare att läsa av dig och se hur sur du blir på mig, Men jag hoppas att du förstår att du inte igentligen ska vara så sur på mig, för det var verkligen inte nå, bara lite opassande påtanke på tiden och situationen. Vilket gör att ja kommer förstå om du blir sur på mig men hoppas du verkligen förstår att ja berättare det för din skull! och ingen annans! För andra personer i fråga kommer ju bli sur på mig o från det håll väntar ja mig inte att bli "förlåten" men igentligen är det den som borde ha sagt det och inte jag. Och jag struntar faktist i om den blir sur på mig eller inte, för det är du som betyder nå för mig! Fast det är ju ingentligen ingeting! Faan va jobbigt det blev nu! Tillika tycker ja verkligen att du ska veta det men ändå var det ju ingenting! Komplicerat komplicerat!

Men säga det ska jag göra så får vi se om det var bättre eller inte. Tror att du som ja sa det till kan ha missuppfattat det lite, fått en överdriven bild av det hela. Men det kändes inte rätt.

Jaja nu ska ja gå ner till Lina en sväng, sen ska jag samla mod och möta dig.  Och det här inlägget var bara till för att ja skulle få skriva av mig lite. Det rör bara mig och två personer till, eller tre kanske. Och dem tre kommer veta det innan kvällen är över!

Önska mig lycka till! ja hatar sånt här! det här är en andledning ja inte pratar om min känslor så mkt.

Nog det värsta ja har varit med om!

Gastroskopin var som jag hade väntat HEMSK! Nästan värre än vad jag hade trott.
Först var det då en sköterska som gick igenom hur det skulle gå till osv. Och berätta att det då fanns bedövning jag kunde få, MEN då var ja tvungen att fasta 2 timmar till pga risken att svälja fel, så det slöt ja bort direkt för jag behöver mitt morgon kaffe, och sen fanns det ju då lugnade att få MEN då var ja tvungen att stanna på sunderbyn ett par timmar till för att vakna till liv igen och det hade ja inte heller lust med så det blev utan nå!
Sen kom då läkarn och tröck ner slangen som var ca 5mm i diameter i halsen på mig. Åh fy faan va ja fick kvälningar och jag hade grymt mkt kvälningar under hela undersökningen, tårarna rann, ja kände hur slangen for omkring i min mage! Usch!! Det var väl bara i 3-5 min han hade slangen i magen men det kändes som närmare 10min. Men vilken befrielse det var när han drog ut den. hehe.. Jaja nu är det då gjort och han skulle remisa mig till en diatist, vilket känns lite onädigt på tanke på att ja har läst så pass mkt i skolan om cellaki så det känns som ja har ganska bra koll på va som ja inte ska äta. Men det skadar ju inte att få bli påmind om allt igen. Men nu står det klart att det är glutenallergi jag har, eller till 99% doktorn tog nått prov när han var och grävde runt i magen på mig, och det ska väll fasty ställa det till 100%. Så nu är det hejdå till pizza på riktigt=(

Morgonen har varit hemsk, fastat sen 00,00, fick varken dricka lr äta. Så iget kaffe fick ja imorse, så ni kan ju tänka er på vilket strålande humör jag var! Tur att mamma var förbered på det, hon höll sig ordentligt undan och sa inte ett onödigt ord till mig så de gick ändå ganska bra=) Det är värre när det är skut kaffe när man stiger upp och så börjar mamma med 1000frågor! Så direkt efter undersökningen var det iväg till cafet på sjukhuset och dricka kaffe=) Nog för det gjorde ganska så ont att dricka kaffet för jag är öm i halsen men det var så gott. och nu sitter jag här med min andra kaffekopp=)

Kanske man skulle vara duktig och fara ut och jogga ikväll. Va tror du Erika?;) Ja jobbar ju kväll resten av veckan förutom på torsdag och då blir säkert att se hockeyn.
Nu måste ja hämta mer kaffe:)

hungrig..

är jag! men ids inte hitta nå att äta..

imogorn blir att göra en gastroskopi( vet inte riktigt om det heter så) Men dom ska trycka ner en slang genom munnen på mig och kolla om jag är glutenallergisk. Är faktist ganska så nervös för det. Alla som har gjort en sån undersökning säger att det är det värsta dem har varit med om! Men mormor sa att om man kör med bedövning så känns det inte nå. Så gissa om ja kommer ha bedövning?! Brukar annars vara lite för lat för att behöva vänta på att bedövningar börjar verka men i det här fallet så är ja inte det! Det var som när ja skulle göra en hudbioskopi(heter det så?), dom skulle bara ta en 2*2mm mkt hud från mig, och lärkarn tyckte ja skulle ta bedövning som ja var tvungen at vänta 40min på att den skulle börja verka, men ja vägrade o gjorde den utan bedövning och det gjorde då inte ondare än ett blodprov! 

Nä nu ska jag gå och hänga tvätten!


Stan

Nu blir det att gå ut i stan.

men det blir lite fel nu..

Stan uteslutet

ja nu hinner jag inte till stan idag, ska jobba 16.15-21.15. Ville verkligen vara ledig ikväll men då ringer chefen och ja kan inte säga nej, blir ju inte heller lättare att säga nej när ja vill ha alla pengar ja kan få. Sen blir det kanske utgång=) Det är ju alltid problemet med hur man ska ta sig osv. Ett par öl ska jag då dricka iaf, även om jag får göra det själv i min ensamhet:P För öl sugen är jag och det dröjer tills jag är ledig en helg igen.

Fredag

God morgon!

Igår blev det att fara på hockeyn, kom på mig själv hur jävla länge sen ja var på en match sist. Har ju inte varit sen dem byggde coop, det var delfinen ja var i sist. Men jag får ju skämmas att ja inte har varit nå på flera år.. Men valde en bra match att fara på, 8-2 till Lule!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka fara till stan en sväng, jag behöve köpa lite ny kläder. Men det kändes väldigt jobbigt!

Lite att göra

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Jodå, när jag träffar honom.
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Har inte ätit nå idag än, bara druckit kaffe och en bärmilkshake
4. Har du fått någon komplimang idag? Nej.
5. Har du varit med i en rättegång? Nepp
6. Är du polare med grannarna? Vet inte om ja skulle kalla det polare, men eva är över o dricker kaffe med mamma med gämna mellan rum och då surrar ja med dem, de andra grannarna hejar man på och pratar om vädret typ:P
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? I måndags till kalix och tillbak 
9. Har du haft en stalker? Det tror jag inte.
10. Minns du dina/din musiklärares namn? förnamnen på de flesta iaf.
11. Hur bra är din syn? jo
12. Var är dina syskon just nu? Min bror är troligtviss på jobbet hans, x-tra syrran är nog på väg hem från skolan. 
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? haha, ett gamalt ragg som ringde och fråga om vi var ihop! den var gode sjuk
14. Vem ringde dig senast? Lina
15. Vilken tid gick du upp imorse? 9,00
16. Vad ska du göra i helgen?  fotbolls-kval och öl
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? okej=P jag är och jobbar men slutar strax.. Jobbar du ikväll eller vill du se hockey?
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? öh, har nog aldrig tagit i en riktig kändis
19. Vad finns i din bakficka? Inget
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? knarka kudden
21. Vad är det första du gör på morgonen? Dricker kaffe
22. Vad ska du göra efter det här? Till mormor och äta, sen se hockeyn, antigen hos maja eller på plats. Forza Lule!

God Morgon

Trist väder det är idag:( jag som hade tänkt att gå ut och gå nu på förmiddagen, men det ids jag inte när det är sånt här trist väder.
igår bar jag ved! Gick ut vid 10,30 tiden och kom inte in förens vid 15.´Och satan vilken värk jag har i mina knän idag, det var ju inte lite "knäböj" det blev igår med extra tyngd och allt. Det var 6-7 kubikmeter ved jag har burit in i garaget oså stapla mamma det. Nu ska jag bara dricka lite mer kaffe sen blir det att fortsätta lite med veden! 

Funderar på att fara till stan imorrn, någon som vill göra mig sällskap? 
 

Ny klippt

Idag har jag och Sarah varit o klippt oss i kalix. Skönt att få bort det slitna topparna. Sen blev det sallad på lyktan och en snabbsväng ner i solariumet. Så nu är man lite höstfräch;P For om Bella i töre på väg hem och vissa upp våra frillor. Nu sitter man här en snabbsväng innan jag ska knalla ner till Majsan och se hockeyn.

Det gick bra med min "långledighet"! ska jobba imorgon 12,30-21,15. Blir nog en ganska bra lön. jaja på veckodagarna går det ju an, men i helgen tänker jag vara ledig! Men om dom ringer så lär det sluta med att jag jobbar, är som lite dålig på att säga nej, enda gångerna ja har sagt nej med "gott samvete" är när jag har haft matcher och på studenten var det heller inge problem att säga nej.

Nä nu ska jag fylla på kaffekoppen:P


God Morgon

Jag är trött, har inte alls fått sova inatt. kl 2 hade ja inte somnat och då låg ja vaken en bra stund innan ja somna. Så jag kanske har sovit 3-4 timmar inatt och nu väntar ett 9 timmars pass på jobbet. Nä usch jag hade mkt hälldre gått och lagt mig igen. 

Vintern är här?!

God morgon, Usch va kallt det har varit i natt, våran termometer vissar att det har varit -8 grader som kallas. Och nu är det -1. Och snart ska jag iväg till jobbet. funderar på om jag skulle gå och letar redan på vinterkläderna nu så att man slipper frysa när man går. 
Nu blir det en kopp kaffe till sen måste man börja göra sig redo!

Jobb o jobb

Jobba ett KORT pass igår, 17,45-21,15. Dom skulle äta surströming och gissa om det stank i hela huset. Usch! ikväll blir det oxå att jobba ett kort pass, inte lika kort som igår men. börjar 15,30 idag. Sen är det att jobba hela helgen:/ Undra om ja får förlängt?! det skulle som vara trevligt det.  Erika, kanske på söndag kväll? då slutar ja 16.00.

Va ska man hitta på tills man börjar jobba, ingenting troligtviss:/ Kanske skulle gå och se om det behövs tvättas nå.


Faan va det svänger fram och tillbak. Varför kan jag inte bestämma mig?!?

Fina fötter

det har jag fått idag, har varit på fotvård för att fixa till min stortånagel. Så nu är fötterna mjuka och lena, tom den fula tån ser inte alls så förskräcklig ut, inte ijämförelse hur den har sett ut iaf:/ för vaker är den inte. Såna där ställen är riktiga svallerställen, kom på mig själv med att sitta och skvallra, hehe, självklart inte om något väsentligt men iaf. Ja som blir så less på "svallerkäringar" och nu är man en själv.

Fick äta upp det där med modig, han verkar ju har gjort en riktigt bra match. Men det är bara roligt att ha fel i sånna lägen. Men vi förlora iaf matchen, men det var inte modigs fel vilket ja var rädd för att det skulle bli. Fast jag tycker fortfarande att han är alldeles för osöker. Om han står på torsdag kan det lika gärna bli en jätteflopp som en jättehit!

nä nu ska jag gå och lägga mig framför tvn

RSS 2.0