Silly season o mitt knä!

Nu är det ett tag sen ja skrev här, men ja har inte alls haft nån blogg lust o så har ja juinte det mest intressanta liv heller, ganska enformig och händelsfattigt faktist.

joggade som sagt var förra tisdagen o det kändes bra, även bra på onsdags förmiddag, men efter ja hade simmat o tagit en kortare promenad började svälla:( men det gick över till på torsdagen o körde ganska hårt hos sjukgymnasten men efter det så svällde det igen o började även ömma dena gång, var öm o svullen torsdag kväll o hela fredagen. Men lördag var det bättre igen o tog det lugnt hela dagen, söndag jobba ja delad tur o det kändes bra i knäet, lite ömt i böjt tillstånd med belstning. Så imorse tog ja mig en joggingtur o nu åter står det att se hur knät reagerar! ja vill verkligen börja träna igen håller på att bli galen o tjock på det här sättet! Ska iaf tillbak till sjukgymnatenm imorrn så då får vi se vad han säger. Förhoppningsviss var bara smärtan o svullnaden en reaktion på att knät hade vilat länge o utsattes för belastningen igen o det var därför det svullande o ömade. Det är ju inte heller fullt omöjligt att det var mitt "mjuka brosk" som spökade, för ja känner mig stabil o stark i knäet.

fick förövrigt godkänt på mitt matte prov ja gjorde förra flera veckor sen, fick igen det i fredags=) Men nu börjar det bli lite små stressigt med skolan, 3 kapitel kvar i matten som ja måste ha lärt mig innan 15 maj då det är nationellt prov. 3-4 inlämingsuppgifter i naturkunskapen som ja har ogjort:( Ska försöka ta tag i det nu i veckan. Nån som är bra på matte som vill komma o hjälpa mig?! för ja har som problem med att förstå, så det är inte bara latheten min som är boven i dramat.

Nu till lules lag inför nästa säsong. Burström, Lavande o Raffl klara! Helt klart godkända, Burra kostar nog inte så mkt o han har lulehjärta! Lavander klart värd hans lön o Raffl vet jainte mkt om men han var ju bra dem matcherna han spelade med lule på försäsongen i fjol.
 Verkar inte bli någon Ledin:( jisses vad ja skulle vill ha han i laget, inte för att han är den mest poäng starka spelarn men hans humör är som härligt, tror alla som vet nå om hockey vet vad ja pratar om, kommer ihåg hans "tjockis" utalande han hade i färjestad.
Både färjstad o skellefteå är o rycker i Johnsson, o lule sitter på arslet o funderar på hans hälsotillstånd. Skriv kontarkt NU med honom! Han vill ju spela i lule men han kommer ju snart trönat på att vänta o ja har en känsla av att färjestad kan erbjuda han en ganska mycket bättre månadslön.
Abott tvillingarna talas det ganska mycket om att dem är klara för lule, men är dem värd summorna dem kräver?! visst dem var helt klart rögles bästa forwards men ja vet inte. Troligtviss känner ja så för ja vill ha ersättare som lever upp  till omark o harju klass, o det har lule inte ekonomin till att köpa. Men dem måste hitta ett par spelare som kan fylla tomrummet efter dem. Lule behöver oxå en publikfavorit, tror detvar en heldel åskådare som gick på matcherna mycket bara för att se Omark. De går inte att ersätta Omark o Hajru men ett måste är att vi fyller lite av det tomrummet dem kommer att lämna efter sig! Wallin skulle fylla en del av det tomrummet!
Hento ska lämna Linköping, skulle inte vara helt fel att se han i lule tröjan igen, o då får vi ju iaf lite omark blod i laget=P hehe.
Warg har tackat nej till lule, där står ja helt utan åsikt. Mettinen ska lämna lule,känns inte som vi förlorar mkt på det,han är lätt att ersätta. Rograrna fortsätter i båset vilket är helt rätt för vilken säsong dem gjorde i fjol. 
Lule hade ju gett  västerås Olausson ett kontrakt förslag tidigare men har inte hört nå mer om de,nån som har hört nå?
Almtorp o styrman måste vi iaf behålla, utveklingslöft dära.

Undra hur många som slutat läsa när dem märkte att det kom en lång del om hockey! Säkert dem flesta.

Nu ska ja gå på apoteket o affärn:( sen blir det att fundera ut nå att äta till middag, kanske man skulle höra med lina om vi skulle laga nå ihop, hon är ju ensam nu när stefan är o jobbar.


Kommentarer
Postat av: mammamia1

Tack för bloggandet! Känns genast mycket bättre trots att det inte var uppmuntraqnde läsning om knät. Å nej jag slutade inte läsa fast det blev en massa hockey, men jag har redan glömt allt du skrev om det:)Kram!

2009-04-06 @ 15:42:42
Postat av: Erika

trevligt att du har bloggat igen det var som ett tag sen..

2009-04-06 @ 20:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0