Måndag..

o ännu en ny vecka! Tiden springer iväg o snart är sommaren här!!=)

Håller just nu på att baka matbröd! Men det går inte riktigt som ja vill, de vill inte jäsa som dem borde:( Jaja får se om dem går att äta..

Ikväll blir det träning fast ja är alldeles för sjuk får det:( Men nu har ja inte tränat på nästan 6 veckor så lite fotboll ska ja då köra! Får se hur länge ja kan köra får hos sjukgymnatsen i fredag när de bestod av 15 mins träning blev ja helt slut o hade seriöst svårt att få luft. Men ja är ju lite friskare nu än vad ja var då! O mitt knä har fått klartecken för att köra igen=) det kändes nästan mer stabilt än innan skadan.. Får nog se till att börja styrke- o balansträna det under säsongen oxå. Det nämde ju sjukgymnasten ett  x antal gånger att ja behöver göra om ja ska klara mig utan skador i det!

Träningsläger i helgen, men det känns inte så roligt längre. Tror dem att vi går i 5an eller! Ja vill sova med vem ja vill! O hoppas att det finns tv så att ja kan se VM. Tur att averioge bara spelar en match under helgen. Både omark o Harju:) Omark var väl självklar men var inte alls å säker på Harju.

Artikel om Ledin i Kuriren idag, o det verkar som att det är en 50/50 chans att han väljer lule. Han säger ju att pengarna inte har nån betydelse! Annars hade han nog gått till Hv på en gång. O han tycker om det faktumet att lule är på väg uppåt, men dessvärre är ju hv redan där! Har börjat få upp förhoppningen nu att han spelar i lule nästa år, o gissa om ja kommer bli besviken om han inte gör det!

Nu tycker ja att mina beställningar ska ta o komma! Dem borde ju ha kommit redan förra veckan..

Kommentarer
Postat av: Anonym

photofunia.com

2009-04-22 @ 19:38:25
URL: http://linasundkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0