Undra om Dahlén har ångrat sitt val?!

Helt klart den bästa matchen på hela året!! Första period bägge lagen känner på varandra, Lule gör 5-0 i andra perioden, spelar ut frölunda totallt, visar vars skåpet ska stå, i tredje är det väl inte så mkt till vackert spel men man såg att det var slutspel, slagsmål:) Roligt att se de yngre spelarna stå upp ordentligt o vissa att oxå kan slås. Diggade Lindqvist o Obsuts moikhanfrillor. Undra om valet av frisyr har påverkas av att dem möter Frölunda indians?! Både obsut o lindqvist näta ju så frisyren verkar funka:P  

Men är frölunda så korckade att dem väljer lule i kvarten får dem skylla sig själv när dem åker på storstryck här uppe. Lule är ju kanske inget vidare lag på pappret men ett lag där 98% spelar med hjärta. O så råkar vi ju oxå ha elitseriens bästa line. O ett svårslaget lag på hemmaplan.

På lördag vill ja se Johnsson på isen igen, lille Styrman proppa till nån ordentligt, Barteko spela som om det var slutspel annars finns det inget ja vill ändra på. eller det skulle inte skada av ännu fler klockrena tacklingar!

Ljudbildspel från igår

Träning ikväll, plantid=) Har inte tränat med boll på nästan tre veckor så det ska bli grymt roligt. Hoppas på mkt spel idag o folk ikväll, skoj om vi kan köra på stora ytor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0