Tisdag

Var en grymt låång natt! Tråkigt att sitta helt ensam på en lugn avdelning. Ja måste erkänna att ja slumra till ett par gånger, men ja ställde alarm varje gång ja kände att ja var på väg att dra bort. Så det blev ett par 10 mins powernapps. som vanligt är ja då alltid jättepigg när ja väl är hemma o ska sova. Låg o vred mig till 8-8,30. Sen vaknade ja kl 11 helt utvilad:S kommer nog bli trött sen ikväll. Men det är nog bara bra det, för ska ju sova i vanlig tid ikväll.

frölunda valde lule i kvartfinalen! Lite oväntat o modigt måste ja säga! Dem har en seger mot oss i år o 4 förluster, mot timrå hade dem vunnit de flesta matcherna mot! Tror det var väldigt bra för Lule att dem får möta frölunda istället för Hv71 som jag o de flesta andra trodde det skulle bli. Så nu känns chanserna till semi ännu större:) Grymt störande dock att man har träning varje måndag o slutspelas spelar nästan varje mån. Förhoppningsviss vinner lule 4 raka så att ja bara missar en kvart(tredje).  missar iaf kvart 6 o 7 oxå o dem kan ju vara avgörande, så innan de måste de vara avgjort! Johnsson verkar inte vara tillbaka till torsdag:( Vi skulle verkligen behöva han i slutspelet, fy fan för att vara i hans sitts, ja håller på att bli galen av att missa träning i en vecka. 
 
Nu har ja iaf fått lite besked gällande lägenheten, får flytta in 13/3. Men hinner inte mkt den helgen, då vi har sundis:/

Börjar förövrigt med utomhusträning nästa vecka på måndag!! usch va kallt! O arcustid 21,15-23 på tisdagar, det enda posetiva med sen träningstid är ju att ja hinner jobba till 20,30 om ja blir erbjuden nå. 

Fys ikväll, o ja måste säga att ja är inte i form för att börja träna igen, brottningen i går var så jävla tung o inte blev ja nå mindre sjuka av den. Men om ja ska orka 90 min på söndag måste ja få minst ett par träningspass i kroppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0