Helvetes knä!!

Träning x2 igår. Först med sunderbyn, man kan väl lugnt säga att det är en annan klass på deras träningar gemfört med våra egna! Lyckades därimot ramla olyckligt på vänsterknät, rakt ner på de så att knäskåla inte blev som den ska! Hela sskträningen gick bra med knät förutom väldigt ostabilt. Men sen på vitås så blev det bara värre o värre, linda de o det hjälpt en hel del. Men sen gick det bara utförs. Men måste säga att ja var på toppfprm annars=p eller så inte. Var så slut i kropp o knopp så det blev inte mkt seriöst från min sida.  
efter träningen skrev vi pappar, vad för några går ja in senare. 
Sen en varm skön dusch, sen for ja vi (Ja, Lisa, Erika o Ewe) o åt kvällsmat på max. Tillbaka till råne o släppte av Ewe som skulle toffla! sen for vi andra till Erika o drack te o snacka skit. O ja tyckte faktist att teet var gott! Knäet blev bara sämre o sämre:( Hem o sova vid 00,30.
Sovit väldigt dåligt inatt, vaknar gånger flera med förbannad värk, klockan 7,30 vaknade ja o försökt somna om men knät gjorde för ont så ja steg upp vid 8. De har blivit bättre nu när ja har fått röra på de o knarkat lite:)

hockey ikväll. Lule - Linköping! Säger väl att det blir förlust igen, för det verkar alltid bli det ja inte tror på, så händan efter ska ja tipp förlust varje match. johansson o olsson borta ikväll! Inge bara alls att johnsson är borta.

Sen får man se vad som händer, är lite smp sugen på en öl eller två=) Ni kan ju höra av er om ni vet av nått roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0