Vill inte vara sjuk!

Usch vad ja hatar att vara sjuk! Skulle igentligen ha varit på skolan i dag men när klockan ringde imorse så kände ja att  ja inte orkade, så det blev att sova ett par timmar till. Mår fortfarande nästan lika kasst:( Men ja har det inte värst, stackars Eve har gått o fått körtelfeber:( Lider verkligen med dig! Hoppas att du blir av med den fort!

Tisdag var iaf en full dag. jobba 7-13. sen in till stan o göra matte provet som gick riktigt dåligt, ska vara rktigt riktigt glad om ja får ett G på det. Sen var det tillbak till råne o äta o sen fara på träning i arcus. Ja träna inte, o det var nog tur det, vi körde 400meter intervaller o det hade ja verkligen då inte pallat. Men det känns så jävligt att man missar dem, dem är skit tråkiga o jobbiga men dem är nödvändiga. Nu hoppas ja bara att förkylningen släpper fort som fan o ja kan träna upp kondis ordentligt till sundis, när vi ska springa sönder vitå:P Vilka verkar ska få spela i 4 i år, verkar inte bli nån div 5 i år. Så nu är ja i lägsta divisonen igen:( hehe. Lär bli en märklig känsla att kilvia in på ip i sommar, o inte vara hemma laget:/

Ikväll är det hockey:) LHC - LHF, hoppas att lule vinner:) Maja jobbar ikväll, så undra vars ja ska se den, mormor, hemma eller vars? de återstår att se, för se den ska ja göra!

ne nu ska ja göra mig färdig för tandläkarn så att maja kan hämta mig, vi ska köpa biljeter till hockeyn på lördag:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0