Solsken & abstinesbesvär

Ja lider av hockey- o fotbollsabstines nu! Vill ha torsdag NU!!

Ingen skola denna vecka, vi har självstudier. Skönt att slippa fara till stan men nu måste ja ta mig i kragen o läsa Nk själv. Så de tänkte ja ängna kvällen eller morgondagen till. Nu har ja "hoppat över" första delen av kapitel 1 i matten. Så nu är ja ikapp o de flyter faktist på ganska bra:) så nu får vi se hur läng de tar innan ja börjar slira igen.  Har tre tal kvar av dagenstalatt göra. Har nu satt upp en planering med tal varje dag som SKA göras o missar ja en dags tal så blir det dubbelt dan efter o än så länge har ja lyckas hålla de o har tänkt fortsätta göra de:)
 
Läst om möjlig nyförvärv till nästa säsong till Lule idag. Skulle inte Ledin o Hedström göra Lule till det gamla goda krigar Lule igen. För om det nå som lule har saknat i år så är det "grisar" o finns det nån större gris än Ledin?:) Bägge två är inte nöjda med sina nuvarande klubbar o bägge vill spela i elitserien nästa år o bägge har lule nära hjärtat så nog finns det en möjlighet, men tror att hedström kommer att spela i siak. Men derbyn mellan Lule-saik, Ledin-hedström är inte hel fel det heller.. o ledin kanske går tilbaka till hv:( Nä men vi får hoppas på att osten lyckas knippa bägge två..

For upp till pappa igår o har varit där till i förmiddags. Sen har ja skottat lite snö o njutit av strålande sol, vilken humörhöjare lite solsken kan vara. Gud vad ja längtar till ljusare tider!! Min kropp är som inställd på att när det är mörkt ska man sova o när det är ljust så ska man vara vaken. så på vintern är ja ständigt trött o vill sova dyngnetrunt medans på sommarn behöver ja knappt sova nå för att vara pigg..

Imorgon kör vi fysen i råne. skönt att slippa åka till stan men hoppas att det är hyfat varmt, inget trevligt att vra ute o springa i -20. Fredag plantid o spelarmöte. Sen får ja förhoppningsviss jobba lite mer den närmaste tiden, "Den enas död, är den andras bröd"

Blir roligt att se Kalt i torsdagen match mot Dif. Hoppas att det är en bra värvning o att han snabbt kommer in i spelet. Österikisk landslagman men det säger ju inte så mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0