Paus i pluggandet

Nu har ja tagit en paus i pluggandet, vilket ja inte borde för ja är inte på långa vägar redo för matte prov imorrn:( Men när ja ör fast med nå måste ja sluta, för om ja sitter en längr tid med nå ja inte kan/förstår så blir ja bara förbannad o då kan ja ingenting:P
Och riktigt ont i halsen har ja fått idag:( Men träna ikväll ska ja då göra iaf! Min plan är att träna bort förkylningen, det funkar ju ibland=P nog för ja har gått med en förkylning i kroppen nu i över en månad. börjar bli gode less på de, känner mig helt slut utan att vara sjuk direkt. Skulle nästan vara skönare att man blev sjuk på riktigt så att den kunde gå över nångång.

Missar Lule- rögle ikväll:( även denna matchen är en måste match, vinnst ikväll o att djurgården o modo förlorar sina så är det nästan så att ja törs säga att lule har säkrat sin slutspelsplats, men bara nästan. Så nu får alla hoppas att lule vinner ikväll o att dif o modo får spö imorrn. Nu återstår de o se om johnsson är tillbaka ikväll, hoppas för gudsskull att han är det. Vi behöver verkligen han i ett slutspel, i toppform, så han skulle behöva dessa matcher för att få igång formen igen.

Nä nu ska ja gå o äta lunch o sen fortsätta med matten:( suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0