Ett tag sen

Jo nu är det ett tag sen ja skrev här.. Så nu får ni en liten sammanfattning..

Lördag - Seg hela förmiddagen, såg hockeyn hemma på datorn och Harju briljerade! 5-0 vinst. Sen kallade ja ner till Lina o vänta på att hon skulle bli klar, sen gick vi vidare till Erika. Förfesta o drog på RP sen. Rolig kväll!

Söndag - Segade bara på hemma, utan att göra nå vettigt.

Måndag - Jobbade, skulle ha slutat 12 men fick gå över på en annan avdelnig till kl 16,15, extra kr!:). brottningsträning på kvällen. Hehe inte var vi speciellt bra på de men roligt hade vi. Sen om uno o köpte chips o satte mig med Nk ett par timmar.

Tisdag - Jobba till 10,45 o sen var väl tanken att ja skulle fara till stan o gå på nk men ja gick hem istället o satt med den förbannade NK labben i en evighet. Sov middag sen var det bara att göra klart den o maila iväg den. Sen blev det ett par timmar med matten oxå innan ja la mig o sov. Inte en rolig dag med andra ord!

Idag - Steg upp tio drack lite kaffe o sen satte igång att städa rummet o tvätta träningskläderna, så nu tar ja en paus från allt o ska nu sätta igång med det sista i städningen o hänga tvätten. Sen blir det att sätta sig o göra nå inlämningsuppgift i matten. o träning ikväll:) Synd bara att den är så sen, 20,30-22,00 så innan man är duschad o hemma lär ju klockan vara närmare 23,30 o sen tar det ju ett par timmar för mig att varva ner efter en träning, så klockan lär vara mkt innan ja somnar ikväll.

Nu ska ja gå o dricka en kopp kaffe o sen sätta igång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0