Ja mår inge bra

Ja mår inge bra:( Fast speciellt dåligt mår jag inte, har faktist fått spytt  tidigare, inte för ja mådde dåligt men det kom upp iaf.. Men efter en dusch o två panodil så mår ja nästan som vanligt.

i går så gick ja ner till maja för att se hockeyn, men vi beslutade att vi skulle spara lite pengar o se den hos majsans föräldrar ist. Första borta segern. oj oj vilken match det var, nog den bästa på hela säsongen! Men domarn, vilket skämt! Modig gjorde väl en hyffsad match, endel ganska bra räddningar men alldeles för många osäkra handlingar. Jag blir ett nervvrak när modig står, en puck från blå och man sitter på spän o undrar om han kmr att ta pucken. Gusten är då mkt bättre o stabillare!
Färjestad hemma på måndag, då blir det vinst. o förhoppnings viss så är Modig båsöppnare igen.

Blev en tidig kväll, for hem strax baki 1. Vart lite väl full:/  Så ja tyckte det var bättre att fara hem då så ja slapp bli alltför dålig idag. För ja ska ju på ett par timmar och grilla burgare i vitå! Gud så roligt, usch ja vill verkligen inte göra det. det är sånna här saker som gör det jobbigt att spela fotboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0