Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat

Match ikväll, mot kalix! Och seger SKA det då bli. Vi vann mot dom på borta plan, så på hemma plan borde vi spela ut dom ordentligt. Hoppas bara att plan har hunnit torka upp ordentligt. Igår på dagen var den tydlign vatten fylld. Men när vi hade träning på kvällen så tyckte då ja att den såg ganska så bra ut. En riktigt tråkig träning i går, kunde inte vara på 11mannaplanen och på lillplan vågar ja inte ta ut en löpning, så jävla mkt tuvor! Så man springer på helspänd hela tiden för att man är rädd att trampa snett och bollen far lite åt det håll den vill. Och så kände jag av mitt knä ovanligt mycket, men det gör ja ju ibland.
Match borta mot överkalix på söndag, och nu tror ja det har löst sig med spelarfrågan, Lisa ska sluta tidigare och f-14 match är flyttad. Skönt att veta att vi iaf är 11 spelare=P Synd bara att vi har borta eve båda matcherna.

Vad ska man fördriva tiden med tills i eftermiddag då? Ska då ta en titt i tvätt stugan om det finns nå som behöver tvättas. Men först och främst behöver ja få i mig mera kaffe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0